life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Δεν σου μιλησε για ερωτα ο ανθρωποs....Για κανα πισωκολητο , μαλισταΔεν παιζει. Αγαπω σεβαλιε και σε γραφω ντεκλαρε.
Δεν σου μιλησε για ερωτα ο ανθρωποs....Για κανα πισωκολητο , μαλισταΔεν παιζει. Αγαπω σεβαλιε και σε γραφω ντεκλαρε.
Δεν σου μιλησε για ερωτα ο ανθρωποs....Για κανα πισωκολητο , μαλιστα![]()
Τι εννοειs?? Ντυμενη και στα ορθια????Αυτο λεγεται φλερτ....Να μενει το βυσσινογλυκολογα μου ζητησε ;)
τι να σου πω ρε φιλε ειναι ανωμαλος ο λοπεζΤι εννοειs?? Ντυμενη και στα ορθια????Αυτο λεγεται φλερτ....Να μενει το βυσσινο
Είπες να αποσαφηνισεις το τι ηθελε ο αλλος, μιας και κατανόησες την απάντηση της έριναλ.......Δεν σου μιλησε για ερωτα ο ανθρωποs....Για κανα πισωκολητο , μαλιστα![]()
Εδω μεσα δεν αναλυουμε την φλουδα......Παμε κατευθειαν στο εσωτερικοΕίπες να αποσαφηνισεις το τι ηθελε ο αλλος, μιας και κατανόησες την απάντηση της έριναλ.......
Ελα ρε συ, πεφτω από τα σύννεφα.....Εδω μεσα δεν αναλυουμε την φλουδα......Παμε κατευθειαν στο εσωτερικο
Φλερτ, ματιεs , χαμογελα, κλικ και νοηματα που υποβοσκουν
Ψυχρα και μονο....πηδημα
Πιρφοροι ειμαστε?? Σε παρακαλω
Ελα ρε συ, πεφτω από τα σύννεφα.....
γτ εγώ τι είπα?????
Ελα ρε συ, πεφτω από τα σύννεφα.....
γτ εγώ τι είπα?????
Ετσι...........Απλα το ξαναλεμε γιατι μαs αρεσει να τ ακουμεΕλα ρε συ, πεφτω από τα σύννεφα.....
γτ εγώ τι είπα?????
κ εμένα μου λειψες :-*στα τσακιδια
^κωλο δινεις ?
Ε τωρα μαs κινησεs την περιεργεια^
Θες πολύ να μάθεις?????
και ιστοριες απο οπλα των αλλων.ο χοντρος δεν παιζει ναχει βγει απο το σπιτι του. θες να γελασουμε λιγο παραπανω, να μας πει σε ποια μπουζουκια εχει παει και να τον ρωτησουμε που εχουν τις τουαλετες?
![]()
Για τα όπλα δεν ξέρω,πιθανόν και να έχει.
Αλλά τα θρεντ που ανοίγει ειναι της πλάκας.Σπάνε πλάκα οι άλλοι δλδ.
Ναι μωρέ αυτό περιμένατε ;)Ε τωρα μαs κινησεs την περιεργεια![]()
Μουνί έχεις??Ναι μωρέ αυτό περιμένατε ;)
Ειναι η λεξη που χτυπαει στο αλερτ.....""Κωλοs""Ναι μωρέ αυτό περιμένατε ;)
Πολύ κλισέ πια!!!!Μουνί έχεις??