Νέα

Λουλουδουδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ntelikanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/400x300/377651.jpg[/img[/URL]]
[b]Κομμωτήριο με topless κομμώτριες στη Θεσσαλονίκη! [/b] :rolleyes:

[url=http://[URL unfurl="true"]www.inewsgr.com/20/kommotirio-me-topless-kommotries-sti-thessaloniki.htm]http://www.inewsgr.com/20/kommotirio-me-topless-kommotries-sti-thessaloniki.htm[/url[/URL]]
*Μούφα είδηση είναι μην τσιμπήσετε και τρέχετε  :tooth:
[/quote]

Ατιμε...........Στην πορτα με προλαβεs,,,,,Κι εχουν μεγαλωσει και τα μαλλια

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Παλιά φάρσα, την έχω ξαναδεί. Αν και δεν είναι ακριβώς φάρσα. Υπάρχει αυτό το κομμωτήριο, απλά είναι κάπου προς Ταϊλάνδη, αν θυμάμαι καλά.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.099
Πόντοι
5.006
ε λογικο ειναι να ειναι στην ταιλανδη...
αν ηταν εδω θα πηγαιναν ολοι για ξυρισμα.....αρχιδιων

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.703
Πόντοι
606
ε λογικο ειναι να ειναι στην ταιλανδη...
αν ηταν εδω θα πηγαιναν ολοι για ξυρισμα.....αρχιδιων
θημαμαι στο εβρο που ειμου φανταρος αν δεν κανω λαθος στο διδυμοτειχο γιατι τον ειχα φαει ολον με την κουταλα ειχαι ενα κομμωτηριο που οπότε πήγα η γκομενα τεκολτε και 4 βηζαρα και να στην τρίβει στο κεφαλη ..βασηκα απο σειρα σε σειρα πηγαινε γραμμα το βασίλειο ολοι η φανταροι εκει

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
:rolleyes: εγώ ,δεν ξέρω τί λέτε ....πήγα .......έφαγα !...και έφυγα !  :rolleyes: :rockon: :2funny: :2funny:

....γαμιόσαντο που λέει και η Εριναλ  :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τουλαχιστον........κουρευτηκεs??
Εγω ουτε αυτο καταφερα.....Με ξεγελασε ο μπαγασαs ο Διο  :grin:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Τουλαχιστον........κουρευτηκεs??
Εγω ουτε αυτο καταφερα.....Με ξεγελασε ο μπαγασαs ο Διο  :grin:
φίλε δεν γίνετε να πάιξω με το κόυρεμα ..έχω πολύ μαλλί ,έρχεται Η  :tits2: Caren ...σπίτι ( ψιλή, Ολλανδέζα σγουρομάλλα και με περιποιήται :rolleyes:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
φίλε δεν γίνετε να πάιξω με το κόυρεμα ..έχω πολύ μαλλί ,έρχεται Η  :tits2: Caren ...σπίτι ( ψιλή, Ολλανδέζα σγουρομάλλα και με περιποιήται :rolleyes:
Κουρευει  .............  και τα δυο κεφαλια  ???

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ειχαμε τις αεροσυνοδους (που τις πηδανε ολοι) εχουμε τωρα τις λουλουδουδες (που τις πηδανε ολοι) ... ο κρις33 σε τι σκατα πηγαδι κατουρησε και δε γαμαει ουτε αεροσυναδο ουτε λουλουδου δε βρηκαμε

υγ προτεινω επομενο θεμα γκαρσονες, εχει ζουμι, και μεθεπομενο θεμα τομη στο κατεστημενο, πωλητριες αντρικων ρουχων

γκαρσονα ειναι στη φωτο του διομηδη. στα κλαμπ δεν εχει λουλουδουδες, τα μοιραζουν οι γκαρσονες οταν εχει ελληνικη βραδυα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
γκαρσονα ειναι στη φωτο του διομηδη. στα κλαμπ δεν εχει λουλουδουδες, τα μοιραζουν οι γκαρσονες οταν εχει ελληνικη βραδυα

εκτορα εχεις πηδήξει και λουλουδουδες; Αρχιζω και σκέφτομαι πως την μιση αθηνα την γαμησε ο τατσοπουλος και την άλλη μιση εσυ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εκτορα εχεις πηδήξει και λουλουδουδες; Αρχιζω και σκέφτομαι πως την μιση αθηνα την γαμησε ο τατσοπουλος και την άλλη μιση εσυ

θειτσα, ηθελημενα δεν εχω γαμησει ποτε αλβανιδα.

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
ρε ΗΛΙΘΙΕ. οι 9 στις 10 λουλουδουδες ειναι αλβανιδες ξεβρακωτες. αυτοι που εχουν χοντρα λεφτα τα τρωνε με αλβανιδες και τις παντρευονται?
ΗΛΙΘΙΕ
γεια σου εκτορ. ο ανθρωπος είναι πανιβλακας. πιο ηλίθιος και από τον ρανταπλαν...  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.896
Πόντοι
2.606
στεγνη απαξιωση  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories