Νέα

Love Bites - ANT1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τι πουτσες μπλε ανθρωπε μου γνωριζεις γραμματικη?  :P
μαλιστα λενε στο συγκεκριμενο φορουμ οτι ο τυπος στο οποιο εβαλα εγω το ρημα ειναι αργκο
θεωρητικη ημουν κατι ξερω απο αρχικα ρηματα  :uglystupid:
συνεχισε,τσαμπα ειναι..
το τι λενε στα παπαρια μου..
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ λεμε..
Υ.Γ δεν σου την λεω..οταν θα σου την πω,να εισαι σιγουρη οτι θα το καταλαβεις..

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
που και να μην ησουν και θεωρητικη!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι γελας εσυ ρε;
για κατσε καλα
εχεις εσυ τετοιο κορμι;
η χασκογελας εις βαρος της κρυμενη πισω απο  ενα αβαταρ με χταποδια  βγαζοντας μενος και συμπλεγματακια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε μάγκες, δηλαδή αν κάποιος τύπος από'δω μέσα βγάλει και αναρτήσει φωτογραφίες του όπου μας δείχνει τους κοιλιακούς και τα μπράτσα του, αυτό πάει να πάει ότι θέλει να κάνει καριέρα μοντέλου;

Όχι βέβαια. Την αυταρέσκεια του ικανοποιεί, όπως και η γατογυναίκα.       
ναι αλλα λιγο βυζακι καλο δεν ειδαμε ακομη... :tits2: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
που και να μην ησουν και θεωρητικη!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ασε ρε με το φαρμακι σου αμεσως!

Ξερεις τι θεωρια χρειαζεται να εφαρμοσεις για να βγει στητο το βυζι και φουσκωτα τα χειλη σε μια φωτογραφια? Τοπ μοντελ δε βλεπεις? αμορφωτη! αχαχαχαχαχα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ρε μάγκες, δηλαδή αν κάποιος τύπος από'δω μέσα βγάλει και αναρτήσει φωτογραφίες του όπου μας δείχνει τους κοιλιακούς και τα μπράτσα του, αυτό πάει να πάει ότι θέλει να κάνει καριέρα μοντέλου;

Όχι βέβαια. Την αυταρέσκεια του ικανοποιεί, όπως και η γατογυναίκα.       
Επειδή φωτογραφίζεις εμένα να πω ότι άλλο να αναρτήσεις μια φωτογραφία κι άλλο να κάνεις φωτογραφήσεις με επαγγελματίες φωτογράφους και να πληρώνεσαι και να ωρύεσαι ότι δεν είσαι και δεν περνάει από το μυαλό σου να γίνεις μοντέλο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Επειδή φωτογραφίζεις εμένα να πω ότι άλλο να αναρτήσεις μια φωτογραφία κι άλλο να κάνεις φωτογραφήσεις με επαγγελματίες φωτογράφους και να πληρώνεσαι και να ωρύεσαι ότι δεν είσαι και δεν περνάει από το μυαλό σου να γίνεις μοντέλο.

παίχτη μη τα ισοπεδώνουμε όλα, το ιδιο είναι να κοπιάζεις να φτιάξεις κοιλιακούς που παίζεις άρπα πανω τους και να φωτογραφιζεσαι με το να φωτογραφιζεσαι επειδη εχεις ενα ζευγαρι βυζια και ενα μονο μουνι και κωλο που για να δειξει κατα πανου πρεπει να δουλεψουν 8ωρο 4Gb μνημης στο πιτσί?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
παίχτη μη τα ισοπεδώνουμε όλα, το ιδιο είναι να κοπιάζεις να φτιάξεις κοιλιακούς που παίζεις άρπα πανω τους και να φωτογραφιζεσαι με το να φωτογραφιζεσαι επειδη εχεις ενα ζευγαρι βυζια και ενα μονο μουνι και κωλο που για να δειξει κατα πανου πρεπει να δουλεψουν 8ωρο 4Gb μνημης στο πιτσί?
ετσι τυπε.. :sunglasses: :rolleyes:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
που έχεις ποστάρει ρε λιονταρε τα μπράτσα σου να σε καμαρώσω?

Επισκέπτης
013.jpg

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τύπε άμα δεις τον λεόνη, έλα να μου πεις ποιος γράφει καλύτερα σε φώτο για μοντέλο, αυτός ή η "τέρμα ταμείο και τριάντα" μαρίκα  :headbang:
σε αναλογη κατασταση ημουν τον περασμενο ιουλη...
τωρα εχω <<πεσει>> λιγο.. :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom