Νέα

Love Bites - ANT1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μεγάλη μπουκιά φάε...

ωπα ωπα
εχουμε λαλησει εντελως εδω
τωρα το θεμα αλλαζει
πριν ηταν "γιατι το παιζω μοντελο ενω δεν εχω τη δυνατοτητα να γινω" ενω τωρα ειναι "γιατι δουλευω ως μοντελο και λεω οτι δεν ειμαι"?  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
οκ ρε παιδια θελετε να το θεσω αλλιως?
προσπαθω να γινω μοντελο, χτυπαω συνεχεια πορτες και τρωω χυλοπιτα αλλα αμα καποια στιγμη κατσω σε κανενα θα με δειτε σε κανα περιοδικο. αυτο θελετε να βγω να πω μαλλον?  :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ωπα ωπα
τωρα το θεμα αλλαζει
πριν ηταν "γιατι το παιζω μοντελο ενω δεν εχω τη δυνατοτητα να γινω" ενω τωρα ειναι "γιατι δουλευω ως μοντελο και λεω οτι δεν ειμαι"?  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
προσπαθω να γινω μοντελο, χτυπαω συνεχεια πορτες και τρωω χυλοπιτα αλλα αμα καποια στιγμη κατσω σε κανενα θα με δειτε σε κανα περιοδικο. αυτο θελετε να βγω να πω μαλλον?  :2funny: :2funny:
Οχι ρε....συνεχα το ετσι..Η προσπαθεια αρκει :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ωπα ωπα
τωρα το θεμα αλλαζει
Σου 'πα εγώ ότι δεν έχεις τη δυνατότητα; Έλα Χριστέ και μπούκωνε...
Κορμάρα έχεις.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ωπα ωπα
τωρα το θεμα αλλαζει
[size=30pt]προσπαθω να γινω μοντελο, χτυπαω συνεχεια πορτες και τρωω χυλοπιτα αλλα αμα καποια στιγμη κατσω σε κανενα θα με δειτε σε κανα περιοδικο. [/size] [size=5pt]αυτο θελετε να βγω να πω μαλλον?[/size]  :2funny: :2funny:
:grin: :grin: :grin: :grin:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
παίχτη μη τα ισοπεδώνουμε όλα, το ιδιο είναι να κοπιάζεις να φτιάξεις κοιλιακούς που παίζεις άρπα πανω τους και να φωτογραφιζεσαι με το να φωτογραφιζεσαι επειδη εχεις ενα ζευγαρι βυζια και ενα μονο μουνι και κωλο που για να δειξει κατα πανου πρεπει να δουλεψουν 8ωρο 4Gb μνημης στο πιτσί?

δηλάδη οι αντρες που εχουν ωραιο σωμα ειναι απο γυμναστηριο ενω οι γυναικες που εχουν ωραιο σωμα ειναι photoshop  :P
ποιος τα ισοπεδωνει τωρα ολα?  :P :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σου 'πα εγώ ότι δεν έχεις τη δυνατότητα; Έλα Χριστέ και μπούκωνε...
Κορμάρα έχεις.

παίχτη....σύνελθε. Ξαναδες το βιντεο με την εκπομπη της Τατιανας (με το απολυτο concept  :headbang:) και μετα να επανελθεις μετανιωμενος   :-

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ψοφαs για κοπλιμεντα....

οχι ρε αγορι μου γλυκο
μερικες δουλειες ως φωτομοντελο αντε να μπορω να τις κανω
αλλα με ραγαδες, με στρογγυλη μουρη και με 1.72 δεν μπορω να κανω και πολλα και να το θελω 

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δηλάδη οι αντρες που εχουν ωραιο σωμα ειναι απο γυμναστηριο ενω οι γυναικες που εχουν ωραιο σωμα ειναι photoshop  :P
ποιος τα ισοπεδωνει τωρα ολα?  :P :2funny:

τι ισοπεδωνω ρε καμπια. Δηλωνεις οτι εχεις καλογυμνασμενο σωμα γυμναστηρίου? Πες το μας και αυτο να αυτοκτονησουμε με βαναυσο κωλοδαχτυλο  :headbang: Ο Λεονής είναι "κομμένος" στις φέτες, εσύ είσαι αυγοκομμένη στη καλύτερη σου μέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom