life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Α γεια σου.....ολεs ψοφανε και αs μην το παραδεχονταιποια γυναικα δε ψοφαει?
να μην λενε γ σενα...
Α γεια σου.....ολεs ψοφανε και αs μην το παραδεχονταιποια γυναικα δε ψοφαει?
να μην λενε γ σενα...
ποια γυναικα δε ψοφαει?
να μην λενε γ σενα...
Ζητώ γονατιστός συγνώμηπαίχτη....σύνελθε. Ξαναδες το βιντεο με την εκπομπη της Τατιανας (με το απολυτο concept ) και μετα να επανελθεις μετανιωμενος :-
οχι ρε αγορι μου γλυκο
μερικες δουλειες ως φωτομοντελο αντε να μπορω να τις κανω
αλλα με ραγαδες, με στρογγυλη μουρη και με 1.72 δεν μπορω να κανω και πολλα και να το θελω
"Σημειον Αμφιλεγομενον"
[move] [/move]
πλακα κανεις?!Α γεια σου.....ολεs ψοφανε και αs μην το παραδεχονται
εχω μαθει οτι οτι οι οι φιλοι μας οι αγγλοι λενε:αποκαλεσαι με γουρουνι!!αλλα αποκαλεσε με!!!το ειπες και μονη σου, το κοπλιμεντα ειναι ωραια, αλλα κι αυτα σε υπερβολικη δοση τα βαριεσαι
ποσο μαλλον το θαψιμο σε υπερβολικη δοση
εδω το θεμα το εχουμε καψει
μην απελπίζεσαι...οχι ρε αγορι μου γλυκο
μερικες δουλειες ως φωτομοντελο αντε να μπορω να τις κανω
αλλα με ραγαδες, με στρογγυλη μουρη και με 1.72 δεν μπορω να κανω και πολλα και να το θελω
τι ισοπεδωνω ρε καμπια. Δηλωνεις οτι εχεις καλογυμνασμενο σωμα γυμναστηρίου? Πες το μας και αυτο να αυτοκτονησουμε με βαναυσο κωλοδαχτυλο Ο Λεονής είναι "κομμένος" στις φέτες, εσύ είσαι αυγοκομμένη στη καλύτερη σου μέρα.
τωρα μπορει να κοιμηθει ησυχη τη νυχτα τυπε...μην απελπίζεσαι...
εγώ στον ακούμπαγα πάντως
τι ισοπεδωνω ρε καμπια. Δηλωνεις οτι εχεις καλογυμνασμενο σωμα γυμναστηρίου? Πες το μας και αυτο να αυτοκτονησουμε με βαναυσο κωλοδαχτυλο Ο Λεονής είναι "κομμένος" στις φέτες, εσύ είσαι αυγοκομμένη στη καλύτερη σου μέρα.
μην απελπίζεσαι...
πλακα κανεις?!
οχι μονο οι γυναικες...ολοι οι ανθρωποι χαιρονται να ακουνε καλα λογια...
εχω μαθει οτι οτι οι οι φιλοι μας οι αγγλοι λενε:αποκαλεσαι με γουρουνι!!αλλα αποκαλεσε με!!!
σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ..οι φωτο που ποσταρει ο πλεζουρ με κανουν να ποναω ιιιχ
(ναι, ακυρο με οσα λετε)
μην απελπίζεσαι...
αχ ο ερωτας μου στο αβαταρ σου
[size=7pt]καλά μεταξύ μας τώρα...έτσι της το πα επειδή τη βλέπω στενοχωρημένη...δεν το εννοούσα...[/size]τωρα μπορει να κοιμηθει ησυχη τη νυχτα τυπε...
δες τι λες
τη μια λες οτι ολοι οι ανθρωποι χαιρονται να τους λενε καλα λογια αλλα θελουν να τους λενε και γουρουνια αρκει να τους λενε κατι
Ε ολο και θα υπαρχει τροποs για τιs ραγαδεs
Στρογγυλη??? Δλδ ολεs οι αλλεs ειναι...τετραγωνεs???
1,72......Xμ τακουνια
σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ..
ουφ τωρα ησυχασα