Νέα

Love Bites - ANT1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
α σορρυ θα μπερδευτηκα με την αριδαια που επρεπε να κλεισειες ξενοδοχειο να κανεις ολη την προεργασια για να καταδεχτει να σε φωτογραφησει καποιος για περιοδικο (ποιο περιοδικο αληθεια?)

κατα τα αλλα.... επιμενω...

οσα δεν φτανει η αλεπου....

ειπα εγω πουθενα "καταδεχτει"  :P
και φωτογραφος υπαρχει και περιοδικο
απλα επειδη το περιοδικο αυτο κανονιζει σε στουντιο φωτογραφησεις και δεν ηθελα να κανω κατι στουντιακο ψαχτηκα μονη μου για να κανονισω κατι καλυτερο αφου αυτο που μου προσεφεραν δν μου αρκουσε!
το περιοδικο -το οποιο εννοειται πως δεν θα πω μεχρι να δημοσιευτει η φωτογραφηση- πληρωνει κι εμενα και τον φωτογραφο
"οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια" και παλι δν καταλαβαινω που κολλαει αυτο.
δεν αναιρεσα ποτε δουλειες που κανουν αλλα μοντελα, τις οποιες εννοειται πως δεν τις φτανω και να προσπαθησω- αντιθετα θαυμαζω τις ωραιες δουλειες
βλεπεις λοιπον οτι εισαι εκτος!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Στον άλλον απάντησα, σύνελθε, δες τι έγραψε, σε τι απάντησα και κρίνε

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στον άλλον απάντησα, σύνελθε, δες τι έγραψε, σε τι απάντησα και κρίνε

ειδα τι εγραψες και που απαντησες αλλα εφοσον αναφερεσαι σ εμενα προφανως και εχω δικαιωμα να σχολιασω

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Α ναι, επειδή έχεις κάνει την αυτοκριτική σου, το ξέχασα  :2funny:

theledi3

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ειπα εγω πουθενα "καταδεχτει"  :P
και φωτογραφος υπαρχει και περιοδικο
απλα επειδη το περιοδικο αυτο κανονιζει σε στουντιο φωτογραφησεις και δεν ηθελα να κανω κατι στουντιακο ψαχτηκα μονη μου για να κανονισω κατι καλυτερο αφου αυτο που μου προσεφεραν δν μου αρκουσε!
το περιοδικο -το οποιο εννοειται πως δεν θα πω μεχρι να δημοσιευτει η φωτογραφηση- πληρωνει κι εμενα και τον φωτογραφο
"οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια" και παλι δν καταλαβαινω που κολλαει αυτο.
δεν αναιρεσα ποτε δουλειες που κανουν αλλα μοντελα, τις οποιες εννοειται πως δεν τις φτανω και να προσπαθησω- αντιθετα θαυμαζω τις ωραιες δουλειες
βλεπεις λοιπον οτι εισαι εκτος!

Αφού σου αρέσει και τη βρίσκεις με αυτό που κάνεις και δεν το βρίσκεις κατακριτέο γιατι απολογίσε καιπροσπαθείς να πείσεις και τους άλλους που τους βλέπεις οτι διαφωνούν με οτι τους λες?

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αφού σου αρέσει και τη βρίσκεις με αυτό που κάνεις και δεν το βρίσκεις κατακριτέο γιατι απολογίσε καιπροσπαθείς να πείσεις και τους άλλους που τους βλέπεις οτι διαφωνούν με οτι τους λες?

δεν προσπαθω να πεισω κανενα για τιποτα
σε καποιους δεν αρεσω δικαιωμα τους δν προκειται ν'ασχοληθω ν'αλλαξω τη γνωμη κανενος
αλλα οταν ειπωνονται για μενα πραγματα που δεν ισχυουν  ε φυσικα και θα απαντησω

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

φερε ξυλα να την καψουμε και αυτην ε την ανθη.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δεν προσπαθω να πεισω κανενα για τιποτα
σε καποιους δεν αρεσω δικαιωμα τους δν προκειται ν'ασχοληθω ν'αλλαξω τη γνωμη κανενος
αλλα οταν [size=20pt]ειπωνονταιλεγονται/γραφονται [/size] για μενα πραγματα που δεν ισχυουν  ε φυσικα και θα απαντησω
μην συγχιζεσαι..

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

γιατο το σβηνεις το "ειπωνονται" αφου ειναι συνωνυμο με το "λεγονται" που εβαλες εσυ?  :think:
και ειπωνονται και γραφονται εκει θα κολλησουμε ?
δεν εχουμε αλλα επιχειρηματα και πιασαμε τις γραμματικες διορθωσεις?  :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γιατο το σβηνεις το "ειπωνονται" αφου ειναι συνωνυμο με το "λεγονται" που εβαλες εσυ?  :think:
και ειπωνονται και γραφονται εκει θα κολλησουμε ?
δεν εχουμε αλλα επιχειρηματα και πιασαμε τις γραμματικες διορθωσεις?  :P
γιατι ειναι λαθος....ρωτα και τον μεμο τον αρχαιοπληκτο....να στο επιβεβαιωσει....

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γιατι ειναι λαθος....ρωτα και τον μεμο τον αρχαιοπληκτο....να στο επιβεβαιωσει....

λαθος με την εννοια οτι στο ιντερνετ δεν "ειπωνονται" αλλα "γραφονται"?
γιατι κατα τ αλλα σωστο ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom