Επισκέπτης
Μάλλον δεν ξέρεις με ποιον μιλάς...
Αυτός που βλέπεις έχει ρίξει χυλόπιτα στην Όλγα Φαρμάκη
Ρε συ...στην πούτσα μου τον γράφω τον καρπαζοεισπράκτορα...
Σιγά μην κάτσω ν'ασχοληθώ με τον τελευταίο...
Μάλλον δεν ξέρεις με ποιον μιλάς...
Αυτός που βλέπεις έχει ρίξει χυλόπιτα στην Όλγα Φαρμάκη
Ρε δρόμα πάλι μου τη μπαίνεις αδικα.θες να πεις οτι ειναι το ιδιο η εντιμη πουτανα που κανονιζεις απο πριν την αμοιβη της και ξερεις απο πριν τις προσφερόμενες υπηρεσιες?
δεν αμφιβαλλω γουστα ειναι αυτα. Αλλα αν σου φαινονται πιο αισχρα απο τα παιχνιδακια τις δεσποινιδος θυμηθειτε τα και νατε την αυτοκριτική σας πριν γραψετε για ελλεινίδες...
εξώφυλλα όχι....εσώφυλλα ?
ποιές ήταν οι κυρίες για το MAX ?
Ρε δρόμα πάλι μου τη μπαίνεις αδικα.
Σχολίασα τον άλλον που λέει ότι του χαλάει την αισθητική ο κώλος της wannabe μοντέλας μόνο.
θες να πεις οτι ειναι το ιδιο η εντιμη πουτανα που κανονιζεις απο πριν την αμοιβη της και ξερεις απο πριν τις προσφερόμενες υπηρεσιες?
δεν αμφιβαλλω γουστα ειναι αυτα. Αλλα αν σου φαινονται πιο αισχρα απο τα παιχνιδακια τις δεσποινιδος θυμηθειτε τα και νατε την αυτοκριτική σας πριν γραψετε για ελλεινίδες...
Και γιατί ξεβρακώνεσαι, για την τέχνη;
Ρε δρόμα πάλι μου τη μπαίνεις αδικα.
Σχολίασα τον άλλον που λέει ότι του χαλάει την αισθητική ο κώλος της wannabe μοντέλας μόνο.
εξωφυλλα κανουν τα ονοματα
οι αλλες 2 που πηγαν ηταν η βαλια γιαννα κ η χρυσα πουρσανιδου
δεν πηγα μαζι τους δεν ξερω αν εκαναν κατι τελικα
πω ρε φιλε ποσες φορες πρεπει να πω τα ιδια και τα ιδια?![]()
γουσταρω και το κανω, εχω δουλεψει και ως μοντελο και εχω πληρωθει για φωτογραφησεις το οτι εχω κανει ομως μερικες τετοιες δουλειες, τωρα που μπορω και εχω καποιες προτασεις, για χαρτζιλικι δεν σημαινει οτι αποσκοπω να κανω και καριερα!![]()
πω ρε φιλε ποσες φορες πρεπει να πω τα ιδια και τα ιδια?![]()
γουσταρω και το κανω, εχω δουλεψει και ως μοντελο και εχω πληρωθει για φωτογραφησεις το οτι εχω κανει ομως μερικες τετοιες δουλειες, τωρα που μπορω και εχω καποιες προτασεις, για χαρτζιλικι δεν σημαινει οτι αποσκοπω να κανω και καριερα!![]()
Δηλαδή μόνο μοντέλα με καριέρες υπάρχουν;
Τι λε ρε παιδί μου, θέλω κι εγώ να γίνω ένα μοντέλο με καριέρα
*Την άλλη την χρύσα...δεν την ξέρω...παγκοσμίως άγνωστη είναι...
Σωστός.Στο κατω κατω οτι κανεις το κανεις για σενα και μονο για σενα και για κανεναν αλλον
δηλαδη ολες οι κοπελες που κανουν φωτογραφησεις με εσωρουχα μαγιω ακομη και γυμνα πρεπει να κανουν και καριερα στα μπουρδελα ωστε να μπορει κανεις να τις μαμησει ανα πασα στιγμη.
στειλε λοιπον ενα μηνυμα καταγγελιας να καταργηθουν επιτελους ολες οι σεξυ φωτογραφιες γυναικων που δυστυχως δεν ειναι "εντιμες πουτανες" ωστε να πηδηχτουν με το καθε μαλακα![]()