Όχι κατάλαβα οτι υπάρχουν και άλλες που αναζητούν την δημοσιότητα με πιο περεργους τρόπους!
οπως?
Όχι κατάλαβα οτι υπάρχουν και άλλες που αναζητούν την δημοσιότητα με πιο περεργους τρόπους!
ημαρτον ρε πουστη μου...
οτι θρεντ ειχε να κανει με εκπομπες του Αντ1 καταληγει σε κωλογλυψιμο στη μαριαννα...
+100000000!!!!
για μενα λες?
μπορει να εισαι καλη κοπελα.ομως ποτε θα καταλαβεις οτι δεν πρεπει να εκθετεις τα μπουτια και τα στηθη σου συνεχως?
μην επιδιωκεις συνεχεια την προσοχη των αλλων με αυτο τον τροπο.
αν ειχες αγορι σιγουρα θα σε μαζευε.θα σου ριχνε κατι επανω σου τουλαχιστον. (αν δεν σε χωριζε κατευθειαν)
μπορει να εισαι καλη κοπελα.ομως ποτε θα καταλαβεις οτι δεν πρεπει να εκθετεις τα μπουτια και τα στηθη σου συνεχως?
αν ειχες αγορι σιγουρα θα σε μαζευε.θα σου ριχνε κατι επανω σου τουλαχιστον. (αν δεν σε χωριζε κατευθειαν)
Ρε συ πες οτι τα μπουτια και το μπούστο πάνε στο διάολο αλλα εδώ τα βλέπουμε όλα. Μόνο νινι δεν μας δείχνουν. Και μετά φταίει ο βιαστής. Τι να κάνει και αυτός άνθρωπος είναι...
ημαρτον ρε πουστη μου...
οτι θρεντ ειχε να κανει με εκπομπες του Αντ1 καταληγει σε κωλογλυψιμο στη μαριαννα...
το να της εδινε νεες επαγγελματικες προοπτικες δεν παιζει?
συν τοις αλλοις μπουτια και βυζια δειχνει η αλλη μια βολτα αν παει
εγω εθηξα την αισθητικη σου?
ναι. εθιξες την αισθητικη μου.γι αυτο σε αφηνω να συνεχισεις το εργο σου εδω .γεια.
Σιγά μωρή Λουκία που σου θίξανε την αισθητική.ναι. εθιξες την αισθητικη μου.γι αυτο σε αφηνω να συνεχισεις το εργο σου εδω .γεια.
Σιγά μωρή Λουκία που σου θίξανε την αισθητική σου.
Τα μπάνερ στο πλαί δηλαδή δε σου θίγουνε την αισθητική;
Σιγά μωρή Λουκία που σου θίξανε την αισθητική.
Τα μπάνερ στο πλάι δηλαδή δε σου θίγουνε την αισθητική;
ρε συ κατγουμαν...καμιά γκόμενα που ήταν στο διαγωνισμό που έπαιρνες μέρος...
έχει πετάξει κανένα βυζί/μουνί σε κανένα εξώφυλλο...ή τσάμπα παλεύατε να κερδίσετε ?
Σιγά μωρή Λουκία που σου θίξανε την αισθητική.
Τα μπάνερ στο πλάι δηλαδή δε σου θίγουνε την αισθητική;
Μάλλον δεν ξέρεις με ποιον μιλάς...Kαλά ρε παίχτη μου...αφού τον ξέρεις οτι είναι για γιαούρτια απ'αυτά που γράφει για τον βάζελο...
περίμενες κάτι διαφορετικό για τις γκόμενες ?
εξωφυλλα φυσικα κ οχι σιγα τον διαγωνισμο ολες β κατηγοριας ειμασταν
αλλα με ειχαν καλεσει μ αλλες 2 για το μαξ
εγω δεν πηγα αλλα φανταζομαι οι αλλες δν θ αφηναν την ευκαιρια