Επισκέπτης
Τι έγραψε δε αδερφέ μην τρελαθούμε; Δηλαδή επειδή ο καθένας έχει περισσότερο χρόνο στο Site θα μπορεί να το παίζει και νταβατζής;
συνεχιζεις να το παιζεις ξυπνητζης ? σου χαριζω το χρονο...τα αστερια μου...κ οτι αλλο γουσταρεις απ'το σαιτ....στα τετοια μου τελικα το σαιτ....
Σου το επαιξα νταβατζης ? Σου προτεινα γκομενα ή σου ζητησα λεφτα ?
Σου ζητησα πληροφορια ? Ασχοληθηκα μαζι σου ?
ΟΧΙ....
απλα...εισαι ενας κολλημενος....η χοντρη σου χει παρει τα μυαλα με 2-3 μαλακιες...κ τις αμολας κ στο σαιτ...προσβαλλεις...νομιζεις οτι κανεις κατι λεγοντας παπαριες....
νομιζεις οτι γουσταρω την κοντη κ χοντρη τζοανα που τραβαει μαλακια σε οποιον μαλακα υπερακαυλομενο παει στο εκαστοτε μαγαζι που δουλευει ??? Εισαι καλα ρε ?τώρα αν ο καθένας θέλει τις πουτάνες για την πάρτη του καλά κάνει, αλλά μπορεί απλά να απαντάει με ένα όχι και να μην πρήζει του καθένα τα αρχίδια με σοφιστίες και κυρήγματα, απλά είναι τα πράγματα. Αν μου έλεγε απλά ένα "δεν σου το δίνω" δεν θα το συνέχιζα με τίποτα όσο για τους φίλους του δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν ξέρω κανένα και δεν καίγομαι να μάθω
αν με ενοιαζε καποια στριπερ δεν θα μιλουσα καν...θα εκανα το θεμα αβαβα...αλλα σου λεω...σε καιει το γκομενακι κ εχεις τρελαθει...
εσυ που πριζεις τα @@ αγνωστων μεσω πμ ??? εχεις να μας πει τπτ γι'αυτο ???
Προφανως οχι....γιατι εσυ ο μιστερ κολλημενος...ξεκινησες να ενοχλεις με προσωπικα μηνυματα...εσυ εστειλες πρωτος...κ εγω απαντησα με δηθεν κηρυγμα που λες...
το οτι δεν σου απαντησα την 1η φορα που μ'έστειλες...πρεπει να ειναι προφανες οτι δν γουσταρω ν'απαντησω...το οτι δεν απαντησα κ στο εδω ποστ σου...παλι το αποδεικνυει...αλλα ειπαμε...
αντε γεια....