Επισκέπτης
παιδιά μπορεί να στέλνω για πρώτη φορά αλλά το αντικείμενο το γνωρίζω πολύ καλά, ενώ όσον αφορά το site με διαφορετικά ψευδώνυμα βρίσκομαι από τότε σχεδόν που άνοιξε, χωρίς όμως να στέλνω μηνύματα. τώρα το κάνω ειδικά σε αυτό το θέμα γιατί ο φραπές αν είναι πετυχημένος λέει. πολύ καλό φραπέ και χωρίς παραπάνω λεφτά μου έκανε η Τζοάνα από τις Μούσες ήταν Βουλγάρα αλλά τώρα έχει φύγει γνωρίζει κανείς που έχει πάει;
[quote author=lemonias link=action=profile;u=15495 date=1190914646]
Σιγά ρε αδερφέ δεν σου ζητήσαμε και δανεικά μην το παίρνεις και επάνω σου που ξέρεις το που δουλεύει μην τρελαθούμε κιόλας ακούς εκείς τσάμπα πληροφορίες δεν έχει... Την επόμενη φορά πες μου και το λογαριασμό σου να σου στείλω κανά φράγκο, επειδή μου είπες το που δουλεύει μια πουτάνα άντε μαλάκα
[/quote]
με την πουτανα κολλημα εχεις φαει...εδω κ κατι μηνες,σε λιγο χρονιζεις...απ'το πρωτο ποστ μεχρι το τελευταιο σου....εχεις "φαγωθει" να βρεις την κοντο-πατσο-στριπερ....περαστικα αδερφε...κ τραβα καμια με την φαντασια σου απο εκεινες τις φορες που την προλαβες....κ οταν γινεις καλα...ενημερωσε μας για το κερασμα...
Υ/Γ-->αν θες βαλε το κειμενο που σου εστειλα...για να γινεις κ τελειως ρομπα με τη μαλακια που απαντησες...