Νέα

Lost strippers!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

madmadic

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Απο AQ Εβα και Valeria δεν εμφανιζονται στο πεδιο τελευταια. Εχει κανεις more info? Μπορει να κανω λαθος

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
169
Πόντοι
1
Είδα πριν λίγα λεπτά κάποιον να μιλά σε άλλο thread για μια στριπερ που έχει αποσυρθει πιά, και θυμηθηκα στην παλιά εκπομπή της Αννιτας, το Je taime, που είχε φέρει μια προφανως στριπερ, θυμάμαι τότε στην εφηβία τον είχα κάνει λάστιχο βλέπωντας την εκπομπή, διπλή εργολαβία μάλιστα μαζι με την Τσίλα. Μιλώ για αυτήν που φορά το μαυρο babydoll με το τατου στην πλάτη. Πως λεγόταν , που δουλευε ?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Είδα πριν λίγα λεπτά κάποιον να μιλά σε άλλο thread για μια στριπερ που έχει αποσυρθει πιά, και θυμηθηκα στην παλιά εκπομπή της Αννιτας, το Je taime, που είχε φέρει μια προφανως στριπερ, θυμάμαι τότε στην εφηβία τον είχα κάνει λάστιχο βλέπωντας την εκπομπή, διπλή εργολαβία μάλιστα μαζι με την Τσίλα. Μιλώ για αυτήν που φορά το μαυρο babydoll με το τατου στην πλάτη. Πως λεγόταν , που δουλευε ?

Μιλάς για τον έρωτα πολλών εδώ μέσα αλλά και όξω από δω....την Ρωσίδα Άννα που την πρωτοείδα και ερωτεύτηκα τον Ιούνιο του 2004 στο Λίντο ( την νύχτα του τσεχια-ολλανδια 3-2 με ανατροπή)!!! Δεν έκατσε πολύ καιρό εκεί...μετά πήγε στο atnens number one στη συμβολή παραλιακής & Αμφιθέας όπου τελείωσε και την καριέρα της

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
169
Πόντοι
1
Μιλάς για τον έρωτα πολλών εδώ μέσα αλλά και όξω από δω....την Ρωσίδα Άννα που την πρωτοείδα και ερωτεύτηκα τον Ιούνιο του 2004 στο Λίντο ( την νύχτα του τσεχια-ολλανδια 3-2 με ανατροπή)!!! Δεν έκατσε πολύ καιρό εκεί...μετά πήγε στο atnens number one στη συμβολή παραλιακής & Αμφιθέας όπου τελείωσε και την καριέρα της
Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Αφόυ θυμάσε και την ημέρα τότε ναι μάλλον ηταν έρωτας Έχει κάτι το πολύ ερωτικό η τύπισσα. Μόνο από το Je taime έχω εικόνα εγώ και όχι απο στριπ . Μου βγάζει και κάτι απο Βίνα Ασίκη. Τέσπα, όποτε δεν την κατάφερε κανενας Έλληνας εεε ? γύρισε πίσω στην Ρωσσία ?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Αφόυ θυμάσε και την ημέρα τότε ναι μάλλον ηταν έρωτας Έχει κάτι το πολύ ερωτικό η τύπισσα. Μόνο από το Je taime έχω εικόνα εγώ και όχι απο στριπ . Μου βγάζει και κάτι απο Βίνα Ασίκη. Τέσπα, όποτε δεν την κατάφερε κανενας Έλληνας εεε ? γύρισε πίσω στην Ρωσσία ?
αληθινή ιστορία.... μια μέρα παίρνω ταξί για να πάω κυψέλη και κάθομαι πίσω γιατί μπροστά καθόταν κάποια.....αυτή η κάποια ήταν η ΆΝΝΑ!!!!!!! Όταν έφτασα κυψέλη δεν κατέβηκα γιατί ήθελα να δω που θα κατέβει αυτή οπότε είπα στον ταρίφα θα σου πω όταν είναι.....τελικά σταμάτησα κάπου κοντά πατησίων και γαλατσίου αφού πρώτα την είχε κατεβάσει ελάχιστα πιο πριν.....την πήρα από πίσω και την πρόλαβα.....έμενε εκεί κάπου κοντά. Με το που με είδε με θυμήθηκε και τρόμαξε λίγο ώσπου της έριξα ένα χαμόγελο και της λέω απίστευτη σύμπτωση!!!!!!!!! δεν είχε καταλάβει ότι ήμουν μαζι της στο ταξί τόση ώρα...εν τέλει πήγαμε για έναν καφέ και ανταλλάξαμε τηλέφωνα...φοβερή γυναίκα!!!!! κάναμε κάτι πριν από 12-14 χρόνια αν θυμάμαι καλά για λίγο καιρό και αυτό ήταν!!!!!!! μετά χαθήκαμε. Δεν ξέρω τώρα που είναι. Όπου και να ναι καλά να είναι!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom