πριν 2-3 χρονια ειπα παει ξανα μετα απο πολυ καιρο στις μουσες και ειδα ενα γκαρσονι που ηταν εκει ακομα.....και τον ρωτησα και μου ειχε πει οτι ειναι σε ενα μαγαζι στην κηφισια αλλα δεν συκγρατησα το ονομα.....μεγαλη καβλα ηταν η Αλεξανρδα,.............πολυ μουναρα ...πιτσιρικας τοτε την γυροφερνα να την γαμησω,δεν με δαγκωνε ποτε με ποτα ,εισαι καλο παιδι,μου λεγε δεν ειναι εδω για σενα και γελαγε,μεγαλο απωθημενο.ειχε δυνατους πελατες σαμπανιαρηδες,ειχε παει στο λιντο πολυ πιο μετα..ξερεις τι απεγινε?ειχε παντρευτει νομιζω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lost strippers!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 268K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 3.820
45αρα και πρεπει να ναι τωρα...πριν 2-3 χρονια ειπα παει ξανα μετα απο πολυ καιρο στις μουσες και ειδα ενα γκαρσονι που ηταν εκει ακομα.....και τον ρωτησα και μου ειχε πει οτι ειναι σε ενα μαγαζι στην κηφισια αλλα δεν συκγρατησα το ονομα.....μεγαλη καβλα ηταν η Αλεξανρδα,.............
callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 3.820
κατριν -μαρινα..ωραιο διδυμο...Θυμάται κανείς το θεομουνο Κατρίν από Ουκρανία Fbi-caissa-babylon? Περίοδος 2016-2018 περίπου
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.132
- Πόντοι
- 5.916
ερώτημα τώρα για δυνατούς μύστες.....Ποιος θυμάται τον σέντερ μπακ της δόξας δράμας το 1986?
Τον θυμάμαιερώτημα τώρα για δυνατούς μύστες.....Ποιος θυμάται τον σέντερ μπακ της δόξας δράμας το 1986?
gidovoskos007
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2013
- Like
- 508
- Πόντοι
- 81
ρε μάγκες άντε και την βρήκατε την Ρωσίδα στριπτιζέζ που ερωτευτήκατε το 2001 εγώ σας βρίσκω και το σταθερό της τηλέφωνο στο Νοβοσιμπίρσκ, θα την πάρετε θα το σηκώσει η μάνα της, θα της πειτε ''φερε εδω την Αλιόνα να μιλήσω, είμαι ένας παλιός πελάτης της από τότε που δούλευε στο μίλιον ντόλαρς?'' Δεν είναι λογικό ρε τύποι...
gidovoskos007
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2013
- Like
- 508
- Πόντοι
- 81
Οι ΗΛΤΕΞ Λύκοι ποιόν είχαν προπονητή την περίοδο 1997/98? Ποιός ξέρει? Επίσης το 1997 είχα γ@μήσει σε ενα σοκάκι στην Ομόνοια μια ξανθια ψηλή Ουκρανη που λεγόταν Άννα, ξέρει κανενας που ζει σήμερα και τι κάνει? έχει γκομενο? θελω το instagram και την διευθυνσή της!ερώτημα τώρα για δυνατούς μύστες.....Ποιος θυμάται τον σέντερ μπακ της δόξας δράμας το 1986?
Τελευταία τροποποίηση:
θα ηθελα να την δω παντως ....ειχαμε περασει ωραια...χαχαχαχαχα...τρομερες εποχες!!!!!!!!!45αρα και πρεπει να ναι τωρα...
TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
2000 - 2001 παλιεs ΜΟΥΣΣΕΣ και μετεπειτα ηταν σ
το Baby Gold ( το παλιο Baby O - που ηταν το καλυτερο !!! ) ηταν η Τζαγκλιν απο Σκωτια !! Καστανοξανθη μακρια μαλλια, βυζαρεs, πανεμορφο προσωπο, και ειχε φιλη την Πατριτσια που εκανε pole dance me AC/DC και γινοτανε χαμοs. Η Τζαγκλιν πανεμορφη !!!!
το Baby Gold ( το παλιο Baby O - που ηταν το καλυτερο !!! ) ηταν η Τζαγκλιν απο Σκωτια !! Καστανοξανθη μακρια μαλλια, βυζαρεs, πανεμορφο προσωπο, και ειχε φιλη την Πατριτσια που εκανε pole dance me AC/DC και γινοτανε χαμοs. Η Τζαγκλιν πανεμορφη !!!!
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.835
- Πόντοι
- 4.180
την βρηκες???Καλησπέρα ο Βαγγέλης βρέθηκε.
Nai απλά έχει βγάλει μούσι.την βρηκες???
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.132
- Πόντοι
- 5.916
Eκεί είναι για λίγες μέρες ακόμη. Τρέχα να προλάβεις!!!!!!!! Αλλά θα ξανάρθει.Η σαμπινα ξερουμε τι εχει απογινει? δουλευε παλια στο ελιτ απο οσο θυμαμαι
ξερουμε αν κανει καλο χωρο? και γενικα τι παιζει με πριβε και ολα αυτα?Eκεί είναι για λίγες μέρες ακόμη. Τρέχα να προλάβεις!!!!!!!! Αλλά θα ξανάρθει.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.132
- Πόντοι
- 5.916
ξέρουμε ξέρουμε......την έχεις δει κατ' αρχάς από κοντά?ξερουμε αν κανει καλο χωρο? και γενικα τι παιζει με πριβε και ολα αυτα?
ναι ναι 1 φορα και εκανε σοου στη ντουζιερα του ελιτ χαχαχα φαινοτανε δυναμικη...αλλες λεπτομερειες?ξέρουμε ξέρουμε......την έχεις δει κατ' αρχάς από κοντά?
Νομίζω ότι έχει βρει χορηγόΤάνια απο Caissa/Toys ξέρει κανείς που βρίσκεται?