You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lost strippers!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 268K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
η αννέτα του gold που είναι?το απίστευτο αυτο πλασμα χαθηκε ξαφνικα και αφησε πίσω της δυσαναπληρωτο κενο!
Αχορταγε..δεν σου φτανουν οι φιλες της ?
πηγε διακοπεσ σπιτι τησ.απο τα καλυτερα βυζια που εχο χυσειψαξε στα υπολοιπα μαγαζια του "ομιλου" ρασπουτιν...καπου θα την πετυχεις,αν δεν ειναι διακοπες... ;)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Αχορταγε..δεν σου φτανουν οι φιλες της ?
οχι .....αυτη ειχε κατι το απιστευτο!τρομερο νιμου!
ρε παιδες εκλεισε το τουτι φρουτι εδω και κανα μηνα και ψαχνω να βρω την νατελα.ψηλη ξανθια ισιο μαλλι ,γαλανοματα,λεπτη,με στηθος 2αρι,και μακρια ποδια...μηπως την μπανισατε σε κανα μαγαζι αλλο?
Ειναι στο EROTICA απο τοτε που εκλεισε το tutti-frutti.
Παρεπιμπτόντως σε λιγες μερεσ ανοιγει παλι το tutti αλλα δεν ξερω με τι δυναμικο και τι προγραμμα
Η Έλενα που ήξερα εγώ από Μούσες ήταν μια μαυρομάλλα ρωσίδα. Από Kaliningrad. Απ' όσο ξέρω πρέπει να έχει σταματήσει γενικά τη δουλειά γιατί τελευταία φορά θυμάμαι που μου είχε πει ότι είχε κάποια προβλήματα και το σκεφτόταν να σταμάταγε. Αν είναι αυτή που ψάχνεις, για να βεβαιωθείς στα σίγουρα όταν ξαναπάς Mousses κάνε έναν κόπο και ρώτησε την Ζανέτ για την Έλενα. Τότε ήταν κολλητές μιας και είναι και οι δύο από την ίδια πόλη.
Να ρωτήσω κι εγώ:
Ξέρει κανείς που βρίσκεται η Βερόνικα που δούλευε και εκείνη στις Μούσες? [ακόμα πιο παλιά ήταν στο Lido]. Ρωσίδα, ξανθιά με γαλάζια μάτια. Κάπου από την Σιβηρία ήταν. Εξαφανίστηκε από το Μούσες πριν δυο χρόνια περίπου. Αυτή η Βερόνικα που αναφέρεται ότι δουλεύει στο Baby Gold ξέρει κανείς να μου πει πως μοιάζει?
Ευχαριστώ
Δεν μου λέει κάτι το όνομα. Λογικά θα την ξέρω αλλά το Εύα δεν μου λέει κάτι. Αν δώσεις λεπτομέρειες ίσως κάτι να μπορεί να γίνει.
Και κάτι ακόμα:
επειδή την Βερόνικα την ψάχνω καιρό και έχω κάνει κάτι γύρες μήπως την πετύχαινα κάπου θα ήθελα να παρακαλέσω όλους εδώ μέσα αν μάθουν ότι δουλεύει σε κάποιο strip show μια Βερόνικα να το γράψουν κάπου στο forum. Δυστυχώς δεν μπορώ να συνεχίσω το ψάξιμο γιατί αύριο πετάω για Ουαλία όπου και θα λέιψω για ένα χρόνο και βλέπουμε. όσο για το τι παίζει εκεί στην Ουαλία θα φροντίσω να κρατώ ενήμερο το site στα αντίστοιχα topics.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Μάγκες ως βυζολάτρης είμαι συντετριμμένος από την απώλεια της αγαπημένης μου Βικτώριας του Baby Gold.
Ξέρει κανείς που βρίσκεται;
Ξέρει κανείς που βρίσκεται;
peter_meli1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τελικα ειδε κανεις τη Μαργαριτα απο το BabyO στο υπογειο πουθενα ? Δεν μπορει να ανοιξε η γη και να την καταπιε !!! Δυστιχος εγω δεν μενω Αθηνα για να κανω εξορμιση, οποτε μαγκες, πρεπει να βοηθησετε στην αναζητηση. Και οποιος τη βρει, 1 ποτο και 2 χορους κερασμενα απο μενα !!!!!!
Για σας συναγωνιστές εγώ πάλι ψάχνω την Τζοάνα ήταν η απόλυτη καύλα (δούλευε στις Μούσες), τετοιο φραπέ (και δεν πίνω και καφέ), δεν έχεται απολαύσει , επίσης αναζητώ (Ερυθρός Σταυρός έχει γίνει το site) και μια Σέρβα που δούλευε στο Dols στη Βάρη έπαιρνε όλο το δάκτυλο στον κώλο ήταν κάτι το ξεχωριστό συνάδερφοι
Επισκέπτης
κοιταξε εκει που δουλευε πριν την μεταγραφη προς Μουσσες....πρεπει να επεστρεψε...Για σας συναγωνιστές εγώ πάλι ψάχνω την Τζοάνα ήταν η απόλυτη καύλα (δούλευε στις Μούσες), τετοιο φραπέ (και δεν πίνω και καφέ), δεν έχεται απολαύσει
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
δηλαδη Mclein προς τα που να κοιταξουμε = Τζοανα και εμεις οι αδαεις ????
Ξέρεις εσύ που να κοιτάξεις!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Τελικα ειδε κανεις τη Μαργαριτα απο το BabyO στο υπογειο πουθενα ? Δεν μπορει να ανοιξε η γη και να την καταπιε !!! Δυστιχος εγω δεν μενω Αθηνα για να κανω εξορμιση, οποτε μαγκες, πρεπει να βοηθησετε στην αναζητηση. Και οποιος τη βρει, 1 ποτο και 2 χορους κερασμενα απο μενα !!!!!!
the earth opened and swallow margaret!