ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.056
λοιπον. αξιοτιμα και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΑ μελη του σαιτ, θελω τα φωτα σας. αυτο το καιρο στο χωριο βολταρω τις νυχτες στις ερημιες με το αμαξι, με ενα μουνακι, η οποια ειναι ΠΡΩΙΝ γκομενα φιλου (χωρισαν εδω και εναμιση χρονο περιπου. ειχαν σχεση για μερικους μηνες ). με συμπαθει ιδιαιτερα γιατι ταιριαζουμε πολυ. και εκτος αυτο , παρεα μαυτην και με μια φιλη της ειχαμε αρχησει να κανουμε πριν δυο χρονια. ο φιλος ειχε αυτην εγω τη φιλη της. αλλα για λιγο καιρο. μετα χωρισα εγω γιατι δε παλευοταν το ατομο, και μετα απο λιγο αυτος. αυτες οι δυο δε μιλανε τωρα ειναι μαλωμενες για ασχετο λογο. λοιπον..... μαυτη που λετε... κανουμε βολτες τα βραδυα διοτι δεν εχει και που αλλου να πας εδω, ολα τα μαγαζια μονο με αντρες ειναι. σαυτην, αν της πω ελα δω για αγκαλια θα ερθει προθυμη. αν της πω ελα για μια πιπα δε ξερω πως θα αντιδρασει. εκει που καθομαστε μεσα στο αμαξι στα σκοταδια και κοιταει το κινητο της, οταν βλεπουμε αστειες μαλακιτσες στο τικ τοκ, εγω κοιταω το στοματακι της που φωτιζεται απο την οθονη και σκεφτομαι ποσο θελω να μου το ρουφιξει λιγο να το εχεις το μουνακι τοσο κοντα στο πιο καταλληλο μερος, αλλα ταυτοχρονα να ειστε και τοσο μακρια...... απτη μια ειναι η ηθικη και ο αγραφος νομος ΄΄δε βλεπουμε σεξουαλικα γκομενες και πρωιν γκομενες κοντινων φιλων΄΄ απτην αλλη η αγαμια που εχει βαρεσει κοκκινο και θολωνει το μυαλο, και η ελειψη επιλογων, και αυτα τα δυο συγκρουοντε συνεχεια. και απτη θολωση λες, ελα μωρε και τι εγινε αν γαμηθουμε ποιος θα το μαθει κτλ.... δε ξερω τι να κανω, αν και νομιζω οτι δε θα κανω τιποτα.... θα νικησει το πανω κεφαλι.... και εκτος αυτο, καποιοι θα πουν............ καλα ρε μαλακα........ ερχετε μαζι σου τη νυχτα στις ερημιες...... φως φαναρι ειναι οτι σου καθετε αμα κανεις κινηση........ και ομως..... μπορει να ερχετε απλα για να περασει η ωρα.
Υ.Γ. εγω ειμαι 32 αυτη 19
Υ.Γ. 2 ο φιλος δε ζει πλεον στο χωριο αλλα στη πολη και ψαχνετε για αλλα μουνακια.
Υ.Γ. 3 αυτη ειναι φοιτητρια και σε λιγες μερες φευγει
Υ.Γ. εγω ειμαι 32 αυτη 19
Υ.Γ. 2 ο φιλος δε ζει πλεον στο χωριο αλλα στη πολη και ψαχνετε για αλλα μουνακια.
Υ.Γ. 3 αυτη ειναι φοιτητρια και σε λιγες μερες φευγει