The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
Ακριβώς έτσι αγαπητέ συμπολεμιστή
αυτο που τελειωνει σε ....8721???
Ακριβώς έτσι αγαπητέ συμπολεμιστή
Όπως το λες σθνοδοιπόρε στα μονοπάτια της μουνοβυθομέτρησης
Μα αυτο το τηλεφωνο το εχει κλειστο.!!!..
και ΔΕΝ εχει ανοιξει τουλαχιστον 20 ημερες...(πιο πριν δεν ξερω γιατι δεν το ειχα..)
;)..;)..;)..;)
ξεκινησε απο τα 150 & τωρα ειναι στα 250..ευγε νεοι μου..συνεχιστε ακαθεκτοι μεχρι να την φτασετε στα 500..Μετά από πολλές μέρες η γνωστή-άγνωστη Λίζα έστειλε και σε μένα e-mail
και μου λέει πως για τουλάχιστον 15 μέρες είναι κλεισμένη και δεν προλαβαίνει!!!!!!!!
Το full πρόγραμμα για δύο ώρες είναι 250€,δεν κάνει πρωκτικό και μου επισήμανε πως θα μείνω ενθουσιασμένος από τις υπηρεσίες της.
Συνάδελφοι όποιος την έχει πάρει ας γράψει κριτική κι αν η κοπέλα έχει πρόβλημα ας μη μπει σε λεπτομέριες.Τα χρήματα που ζητάει η κοπέλα είναι πολλά πιστεύω και κανονικά η εμφάνισή της και οι υπηρεσίες της με άριστα το 10 πρέπει να είναι από 8 και πάνω.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
και μετα λεμε τις γυναικες αγάμητες..ξεκινησε απο τα 150 & τωρα ειναι στα 250..ευγε νεοι μου..συνεχιστε ακαθεκτοι μεχρι να την φτασετε στα 500..
ξεκινησε απο τα 150 & τωρα ειναι στα 250..ευγε νεοι μου..συνεχιστε ακαθεκτοι μεχρι να την φτασετε στα 500..
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων τονίζω πως μου είπε 250€ για 2(ΔΥΟ) ώρες,
όπως αναφέρω και στο παραπάνω post.
Δεν ειναι τοσο ασχημα για 2 ωρες τα 250 ευρω αν οντως η εμφανιση της ειναι πανω απο 8 και οι υπηρεσιες της οπως διαβασα πανω αν σκεφτεις οτι για 10 λεπτα στο μπουρδελο φευγουν τα 30αυρα
150 ευρώ είναι καλά και τα αξίζει η γκόμενα.Εμένα μου είχε πει 150 και πάνω απο 1 ώρα για αρχή γνωριμίας ΕΦΟΣΟΝ εχει ΧΡΟΝΟ.μου απάντησε στο μέηλ και μου έγραψε πως δεν κάνει πρωκτικό και πως το πλήρες πρόγραμμα της είναι 150 ευρώ. τα αξίζει;
TΠΤ φίλε.Απλά η γκόμενα τιμούσε τα λεφτά και με το παραπάνω.Το μόνο κακό ήταν ότι φώναζε πολλύυυυυυ.Τεσπά μάλλον καλοπιάστηκε και μας έγραψε.Απο ότι μου είπε δούλευε σε μια εταιρία και το έκανε σαν εχτρα.Ας είναι καλά εκεί που είναιαυτο φιλε apoc ειναι το χειροτερο νεο που ελαβα σημερα...πω πω τι παθαμε...και δε τη προλαβαμε καν να τη δουμε ρε γαμωτο...τι να κανουμε ομως?ετσι ειναι η ζωη...κατι καλο πιστευω να ξαναβγει προσεχως...ευχαριστω για τη πληροφορια παντως...καλα να περνας