Liza2017
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Λιζακι δουλευεις ακομα Αχιλλεως?
οχι
ναιΛιζα κανεις κ αυταρχικο?
καλο βραδυ αγορια μου περασα υπεροχα μαζι σας σημερα
φιλια
Συμφωνό και επαυξάνω και για μένα το ίδιο είναι την ξέρω περίπου 10 χρόνια ,,και η κάθε φορά έχει το πάθος και την όρμη σαν να γνωριστήκαμε χτές ..Εγώ πάντως δεν χορταίνω.... 10 χρόνια τώρα και είναι από τις λίγες που δεν έχω βαρεθεί. Από τις λίγες που η κάθε φορά είναι σαν να είναι η πρώτη μαζί της.
μές στήν κρίση είσαι η λύση δηλαδή ρε πλάκα μάς κανείς μάλλον ετσιεπειδη ξερω πως για καποιους απο εσας δυσκολευονται απο αυριο θα κανω και προγραμμα με μασαζ και μια εκτονωση με ολα τα υπολοια ιδια στα 80
φιλια!!
Νοικιασε κ ενα μικρο κ ζεστο δωματιακι βρε κουκλα... οπως παλια.. να ερχομαστε... ;)επειδη ξερω πως για καποιους απο εσας δυσκολευονται απο αυριο θα κανω και προγραμμα με μασαζ και μια εκτονωση με ολα τα υπολοια ιδια στα 80
φιλια!!
..μας εβγαλες τα ματια ,παιχτη.καλημέρα υπαρχει και το χειρογλυκανο η παλαμη δεν κοστιζει και μερικες φωρες είναι και η καλητερη λυση αν και η καλητερη λυση είναι να εχεται ένα γκομενακι σαν την λιζα να σας κανει τα γουστα όλα και καν μην καταφευγετε στης κοπελες επι πλωρομη γιατι το 70 % είναι αγαμητες εξω και ψαχνωνται και γενικα εχει χαρμανια φουλ στην πιατσα το λιζακι είναι μια ωραια κοπελα που βγαζει αρκετα γουστα αρκει να υπαρχει χυμεια και όχι παντα τα αναλογα ευρω αν γουσταρει την παρεα και το ατομο.......