kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
θελο να γινο καμακι
Μακάρι να ήτανε έτσι όλες σαν και 'σενα :-* , το κέρατο από ανδρικής πλευράς Θα είχε πέσει κατακόρυφα , άσε που θα φερόμασταν και καλύτερα στις γυναίκες ;) και θα περνάγαν και τα 2 φύλα καλύτερα
Είναι και θέμα πίεσης και νεύρων αν κάποια σου κάνει τη ζωή πατίνι μπορεί κάποιος να το κάνει για εκδίκηση, αλλά μην ξεχνάς και αυτό πόσες παραπάνω πιθανότητες έχει κάποιος να παρατήσει μία γυναίκα που τον πιέζει και πόσες αν δεν τον πιέζει.δεν νομιζω οτι το κερατο εχει σχεση με την πιεση που υπαρχει σε μια σχεση.για μενα ειναι θεμα αρχων.εισαι με καποια επειδη γουσταρεις.αν δεν γουσταρεις το τελειωνεις και πας με οποια θελεις.ασε που με ολα αυτα που κυκλοφορουν δε σου φταιει να την παρασημοφορησεις.δηλωνω μονογαμικος οταν ειμαι σε σχεση.τωρα που ειμαι μονος αλλαζει το θεμα
δε καταλαβα τιποτα,εξιγατε περικαλοπαντα υπαρχει και περιθωριο βελτιωσης ;) ;)
αυτα ομως ειναι θεμα ανθρωπου...οπως δε μου αρεσει να μου κατσικωνονται ετσι δε μου αρεσει να κατσικωνομαι στον αλλον....θελω την ελευθερια μου και δεν διαννοουμαι να την στερησω απο τον αλλον
ειχα και γω μια τετοια φιλη και ευτυχως χωρισε....χαχαχα
πληρες ραπορτο..ναι μωρο μου τωρα μπηκα ,τωρα βγηκα, τωρα κατουρησα, τωρα ξαπλωσα....τζισαζ.[]
και αντρες
δεν νομιζω οτι το κερατο εχει σχεση με την πιεση που υπαρχει σε μια σχεση.για μενα ειναι θεμα αρχων.εισαι με καποια επειδη γουσταρεις.αν δεν γουσταρεις το τελειωνεις και πας με οποια θελεις.ασε που με ολα αυτα που κυκλοφορουν δε σου φταιει να την παρασημοφορησεις.δηλωνω μονογαμικος οταν ειμαι σε σχεση.τωρα που ειμαι μονος αλλαζει το θεμα
νατην παρατησει ναι αλλα γιατι να την κερατωσειΕίναι και θέμα πίεσης και νεύρων αν κάποια σου κάνει τη ζωή πατίνι μπορεί κάποιος να το κάνει για εκδίκηση, αλλά μην ξεχνάς και αυτό πόσες παραπάνω πιθανότητες έχει κάποιος να παρατήσει μία γυναίκα που τον πιέζει και πόσες αν δεν τον πιέζει.
συμφωνώ απόλυτα με αυτό δεν θες να σε πιέζουν μην πιέσεις μόνο άμα κάτι πάει να παραγίνει.παντα υπαρχει και περιθωριο βελτιωσης ;) ;)
αυτα ομως ειναι θεμα ανθρωπου...οπως δε μου αρεσει να μου κατσικωνονται ετσι δε μου αρεσει να κατσικωνομαι στον αλλον....θελω την ελευθερια μου και δεν διαννοουμαι να την στερησω απο τον αλλον
δε καταλαβα τιποτα,εξιγατε περικαλο
εγο θελο να μου κανισ ελεχορε πουστη.βγαινω γ ποτο.θα ενημερωσω.οκ.λογος γ αλλο τηλ δεν υπαρχει εκτος αν τυχει κατι.
ελεγχο δε μου καναν οι γονεις μου.θα μου κανει το μωρο;!εννοειται οτι ουτε εγω σπαω αρχιδια βεβαια...
με σιχορατε αλα ινε γνοστο δε ξερο πολα γραματαπρεπει να κοψω την καθαρευουσα νομιζω
ναι οκ κι εγω ξερω αυτο δε σημαινει το καταλαβαινω κιολας.απλα εχω αλλη αποψη για το θεμαεγω παντως ξερω πολλους και πολλες που ξενοπηδανε ενω ειναι σε σχεση...και μαλιστα "σοβαρη" και καλα...δεν ξερω αν ειναι θεμα πιεσης ή οχι σιγουρα ομως με τον καιρο η σχεση φθειρεται και αυτο ειναι το βασικοτερο....η βαρεμαρα
νατην παρατησει ναι αλλα γιατι να την κερατωσει
για εκδίκηση ,αν και μάλλον στην περίπτωσή μου απλώς θα έφευγα. στην υπερβολή ξέχασα το πιο απλό και κοινό συγχωρείτε με.νατην παρατησει ναι αλλα γιατι να την κερατωσει
τι να σου πω δικιο εχεις αλλα δεν θελω να βαλω στο μυαλο μου οτι με τη γυναικα που θα αποφασισουμε να γερασουμε και οχι μονο παρεα θα φτασω σε αυτο το σημειο.να μου πεις μηπως το ηθελαν ολοι οι υπολοιποι.γιατι εχουν παιδια και δεν ειναι ευκολο να την παρατησει..γιατι εχουν συνηθισει ο ενας τον αλλον και δεν ειναι ευκολο να χωρισουν...γιατι εχει περασει μια καποια ηλικια ή δεν ειναι καλης εμφανισης και που θα βρει αλλη/αλλον οποτε ειναι δυσκολο να χωρισουν...γιατι μπλεκονται τα σογια (γονεις κλπ) οποτε ειναι δυσκολο να χωρισουν...γιατι μενουν σε χωριο οποτε ειναι δυσκολο να χωρισουν...και για ενα σωρο αλλους λογους που ο κοσμος απλα ΔΕΝ χωριζει...
σωστό πως ξεχνιέμαι ώρες ώρες. άσχετα αν επιτρέται το διαζύγιο δεν είναι εύκολο να δεχθεί η κοινωνία μεχρι και τον απλό χωρισμό για διαφόρους λόγους(ξέχασες τους λόγους κερδοσκοπίας).γιατι εχουν παιδια και δεν ειναι ευκολο να την παρατησει..γιατι εχουν συνηθισει ο ενας τον αλλον και δεν ειναι ευκολο να χωρισουν...γιατι εχει περασει μια καποια ηλικια ή δεν ειναι καλης εμφανισης και που θα βρει αλλη/αλλον οποτε ειναι δυσκολο να χωρισουν...γιατι μπλεκονται τα σογια (γονεις κλπ) οποτε ειναι δυσκολο να χωρισουν...γιατι μενουν σε χωριο οποτε ειναι δυσκολο να χωρισουν...και για ενα σωρο αλλους λογους που ο κοσμος απλα ΔΕΝ χωριζει...
Με 250 ευρώ ,μπορω να ασχοληθώ μαζί σου για μια ώρα στο κρεββάτι .
τι να σου πω δικιο εχεις αλλα δεν θελω να βαλω στο μυαλο μου οτι με τη γυναικα που θα αποφασισουμε να γερασουμε και οχι μονο παρεα θα φτασω σε αυτο το σημειο.να μου πεις μηπως το ηθελαν ολοι οι υπολοιποι.
σωστό πως ξεχνιέμαι ώρες ώρες. άσχετα αν επιτρέται το διαζύγιο δεν είναι εύκολο να δεχθεί η κοινωνία μεχρι και τον απλό χωρισμό για διαφόρους λόγους(ξέχασες τους λόγους κερδοσκοπίας).
τι να σου πω δικιο εχεις αλλα δεν θελω να βαλω στο μυαλο μου οτι με τη γυναικα που θα αποφασισουμε να γερασουμε και οχι μονο παρεα θα φτασω σε αυτο το σημειο.να μου πεις μηπως το ηθελαν ολοι οι υπολοιποι.
Ο κοσμος δεν παντρευεται για να ειναι ερωτευμενος φορ εβα ... για παιδια και να εχουν καποιον διπλα τους στα γεραματα ... οποτε λογικο ολοι να φτασουν σε αυτο το σημειο
Βεβαια υπαρχοουν και περιπτωσεις σαν του μεσιε στ θρεντ παραδιπλα