Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μακάρι να ήτανε έτσι όλες σαν και 'σενα  :-*  , το κέρατο από ανδρικής πλευράς Θα είχε πέσει κατακόρυφα :) , άσε που θα φερόμασταν και καλύτερα στις γυναίκες  ;) και θα περνάγαν και τα 2 φύλα καλύτερα  :grin:

παντα υπαρχει και περιθωριο βελτιωσης ;) ;)
αυτα ομως ειναι θεμα ανθρωπου...οπως δε μου αρεσει να μου κατσικωνονται ετσι δε μου αρεσει να κατσικωνομαι στον αλλον....θελω την ελευθερια μου και δεν διαννοουμαι να την στερησω απο τον αλλον

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
δεν νομιζω οτι το κερατο εχει σχεση με την πιεση που υπαρχει σε μια σχεση.για μενα ειναι θεμα αρχων.εισαι με καποια επειδη γουσταρεις.αν δεν γουσταρεις το τελειωνεις και πας με οποια θελεις.ασε που με ολα αυτα που κυκλοφορουν δε σου φταιει να την παρασημοφορησεις.δηλωνω μονογαμικος οταν ειμαι σε σχεση.τωρα που ειμαι μονος αλλαζει το θεμα
Είναι και θέμα πίεσης και νεύρων αν κάποια σου κάνει τη ζωή πατίνι μπορεί κάποιος να το κάνει για εκδίκηση, αλλά μην ξεχνάς και αυτό πόσες παραπάνω πιθανότητες έχει κάποιος να παρατήσει μία γυναίκα που τον πιέζει και πόσες αν δεν τον πιέζει.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
αυτα ομως ειναι θεμα ανθρωπου...οπως δε μου αρεσει να μου κατσικωνονται ετσι δε μου αρεσει να κατσικωνομαι στον αλλον....θελω την ελευθερια μου και δεν διαννοουμαι να την στερησω απο τον αλλον
δε καταλαβα τιποτα,εξιγατε περικαλο

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ρε πουστη.βγαινω γ ποτο.θα ενημερωσω.οκ.λογος γ αλλο τηλ δεν υπαρχει εκτος αν τυχει κατι.
ελεγχο δε μου καναν οι γονεις μου.θα μου κανει το μωρο;!εννοειται οτι ουτε εγω σπαω αρχιδια βεβαια...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν νομιζω οτι το κερατο εχει σχεση με την πιεση που υπαρχει σε μια σχεση.για μενα ειναι θεμα αρχων.εισαι με καποια επειδη γουσταρεις.αν δεν γουσταρεις το τελειωνεις και πας με οποια θελεις.ασε που με ολα αυτα που κυκλοφορουν δε σου φταιει να την παρασημοφορησεις.δηλωνω μονογαμικος οταν ειμαι σε σχεση.τωρα που ειμαι μονος αλλαζει το θεμα

εγω παντως ξερω πολλους και πολλες που ξενοπηδανε ενω ειναι σε σχεση...και μαλιστα "σοβαρη" και καλα...δεν ξερω αν ειναι θεμα πιεσης ή οχι σιγουρα ομως με τον καιρο η σχεση φθειρεται και αυτο ειναι το βασικοτερο....η βαρεμαρα :)

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Είναι και θέμα πίεσης και νεύρων αν κάποια σου κάνει τη ζωή πατίνι μπορεί κάποιος να το κάνει για εκδίκηση, αλλά μην ξεχνάς και αυτό πόσες παραπάνω πιθανότητες έχει κάποιος να παρατήσει μία γυναίκα που τον πιέζει και πόσες αν δεν τον πιέζει.
νατην παρατησει ναι αλλα γιατι να την κερατωσει

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
συμφωνώ απόλυτα με αυτό δεν θες να σε πιέζουν μην πιέσεις μόνο άμα κάτι πάει να παραγίνει.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ρε πουστη.βγαινω γ ποτο.θα ενημερωσω.οκ.λογος γ αλλο τηλ δεν υπαρχει εκτος αν τυχει κατι.
ελεγχο δε μου καναν οι γονεις μου.θα μου κανει το μωρο;!εννοειται οτι ουτε εγω σπαω αρχιδια βεβαια...
εγο θελο να μου κανισ ελεχο
πρεπει να κοψω την καθαρευουσα νομιζω :think:
με σιχορατε αλα ινε γνοστο δε ξερο πολα γραματα

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
:pipa2:
εγω παντως ξερω πολλους και πολλες που ξενοπηδανε ενω ειναι σε σχεση...και μαλιστα "σοβαρη" και καλα...δεν ξερω αν ειναι θεμα πιεσης ή οχι σιγουρα ομως με τον καιρο η σχεση φθειρεται και αυτο ειναι το βασικοτερο....η βαρεμαρα :)
ναι οκ κι εγω ξερω αυτο δε σημαινει το καταλαβαινω κιολας.απλα εχω αλλη αποψη για το θεμα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

γιατι εχουν παιδια και δεν ειναι ευκολο να την παρατησει..γιατι εχουν συνηθισει ο ενας τον αλλον και δεν ειναι ευκολο να χωρισουν...γιατι εχει περασει μια καποια ηλικια ή δεν ειναι καλης εμφανισης και που θα βρει αλλη/αλλον οποτε ειναι δυσκολο να χωρισουν...γιατι μπλεκονται τα σογια (γονεις κλπ) οποτε ειναι δυσκολο να χωρισουν...γιατι μενουν σε χωριο οποτε ειναι δυσκολο να χωρισουν...και για ενα σωρο αλλους λογους που ο κοσμος απλα ΔΕΝ χωριζει...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
για εκδίκηση ,αν και μάλλον στην περίπτωσή μου απλώς θα έφευγα. στην υπερβολή ξέχασα το πιο απλό και κοινό συγχωρείτε με.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
γιατι εχουν παιδια και δεν ειναι ευκολο να την παρατησει..γιατι εχουν συνηθισει ο ενας τον αλλον και δεν ειναι ευκολο να χωρισουν...γιατι εχει περασει μια καποια ηλικια ή δεν ειναι καλης εμφανισης και που θα βρει αλλη/αλλον οποτε ειναι δυσκολο να χωρισουν...γιατι μπλεκονται τα σογια (γονεις κλπ) οποτε ειναι δυσκολο να χωρισουν...γιατι μενουν σε χωριο οποτε ειναι δυσκολο να χωρισουν...και για ενα σωρο αλλους λογους που ο κοσμος απλα ΔΕΝ χωριζει...
τι να σου πω δικιο εχεις αλλα δεν θελω να βαλω στο μυαλο μου οτι με τη γυναικα που θα αποφασισουμε να γερασουμε και οχι μονο παρεα θα φτασω σε αυτο το σημειο.να μου πεις μηπως το ηθελαν ολοι οι υπολοιποι.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
σωστό πως ξεχνιέμαι ώρες ώρες. άσχετα αν επιτρέται το διαζύγιο δεν είναι εύκολο να δεχθεί η κοινωνία μεχρι και τον απλό χωρισμό για διαφόρους λόγους(ξέχασες τους λόγους κερδοσκοπίας).

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
τι να σου πω δικιο εχεις αλλα δεν θελω να βαλω στο μυαλο μου οτι με τη γυναικα που θα αποφασισουμε να γερασουμε και οχι μονο παρεα θα φτασω σε αυτο το σημειο.να μου πεις μηπως το ηθελαν ολοι οι υπολοιποι.

Ο κοσμος δεν παντρευεται για να ειναι ερωτευμενος φορ εβα ... για παιδια και να εχουν καποιον διπλα τους στα γεραματα ... οποτε λογικο ολοι να φτασουν σε αυτο το σημειο  :grin:

Βεβαια υπαρχοουν και περιπτωσεις σαν του μεσιε στ θρεντ παραδιπλα  :rockon: :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σωστό πως ξεχνιέμαι ώρες ώρες. άσχετα αν επιτρέται το διαζύγιο δεν είναι εύκολο να δεχθεί η κοινωνία μεχρι και τον απλό χωρισμό για διαφόρους λόγους(ξέχασες τους λόγους κερδοσκοπίας).

ελα ντε...απορω πως το ξεχασα αυτο που ειναι και πολυ της μοδας :2funny:

οπως το ειπες και μονος σου....πιθανοτατα οι πιο πολλοι να μην ξεκινησαν με αυτες τις προσδοκιες το θεμα ειναι στην πορεια πως εξελισσονται τα πραγματα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ο κοσμος δεν παντρευεται για να ειναι ερωτευμενος φορ εβα ... για παιδια και να εχουν καποιον διπλα τους στα γεραματα ... οποτε λογικο ολοι να φτασουν σε αυτο το σημειο  :grin:

Βεβαια υπαρχοουν και περιπτωσεις σαν του μεσιε στ θρεντ παραδιπλα  :rockon: :rockon: :rockon:

του μελλοντα πατερα λες? :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom