Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.176
Πόντοι
1.686
:pipa2:ειμαι σιγουρος οτι θα αλλαξω γνωμη προς το καλυτερο

Ασε ,φιλε .Περιττο .Εγω που την γνωρισα ,στο λεω .Εχω ενα φίλο που μου βρηκε μεσα απο τα ηλεκτρονικα ιχνη της, τα στοιχεια της .Την παρακολουθησα και την γνωρισα "τυχαια" σε ενα μαγαζι.
Καψουρογκομενακι 100% ,περιπλανώμενη όρθια κρεββατομουρμουρα .Εμφανισιμη είναι ,αν σου αρεσουν οι λεπτες ,ειδικα τα μοντελα απο Αουσβιτς ,Νταχαου και αλλα τετοια κεντρα ....παραθερισμου !Κατα τα λοιπά ειναι πολυ καλος ανθρωπος .Ψυχούλα .Ψαχνει για ρομαντικο ερωτα ,με την τεχνικη της γκρινιας κατα ριπας .Και θελει αμεσα να μεινει εγκυος .Καλα στεφανα !

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο μπουρδελο οδηγος τι λεει για αποψε????

σε ποια πουτανα θα κάνουμε live καμακι στο σαλονι?  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.176
Πόντοι
1.686

Ρωσσιδα πολυ ομορφη σοπρανο ,απο τις καλυτερες στον κοσμο .Στα πρωτα της βηματα δουλευε ...καθαριστρια στην οπερα στην Αγια Πετρουπολη ,γιατι ηταν παμφτωχη.
Τοτε μπορουσες να της  κανεις καμακι ,οταν ηταν καθαριστρια ! Αν γαμαγες θα σε ακουγε ολη η γειτονιά !

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κι αυτο...παραλληλισμοs???????Ετσι ειχεs πει το παλαι ποτε για τα μπουζουκια
Τωρα το πλουτισεs με τα κλαμπακια....Τι εμεινε????  Η λαικη την Τριτη και το θεατρο την Παρασκευη

δηλαδη μονο τα κλαμπ και τα μπουζουκια υπαρχουν? :think:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ασε ,φιλε .Περιττο .Εγω που την γνωρισα ,στο λεω .Εχω ενα φίλο που μου βρηκε μεσα απο τα ηλεκτρονικα ιχνη της, τα στοιχεια της .Την παρακολουθησα και την γνωρισα "τυχαια" σε ενα μαγαζι.
Καψουρογκομενακι 100% ,περιπλανώμενη όρθια κρεββατομουρμουρα .Εμφανισιμη είναι ,αν σου αρεσουν οι λεπτες ,ειδικα τα μοντελα απο Αουσβιτς ,Νταχαου και αλλα τετοια κεντρα ....παραθερισμου !Κατα τα λοιπά ειναι πολυ καλος ανθρωπος .Ψυχούλα .Ψαχνει για ρομαντικο ερωτα ,με την τεχνικη της γκρινιας κατα ριπας .[size=25pt]Και θελει αμεσα να μεινει εγκυος [/size].Καλα στεφανα !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
επιστημονικη φαντασια;;;καταλαβαινω...
το να ειναι μια παρεα που να ειναι ολοι δεσμευμενοι αλλα να βγαινουν κ ξεχωριστα ειναι εξ φαιλ...

εννοειται...duh...δεν μπορουν να βγουν με φιλους για μπυρες ή ουζα ή να μαζευτουν για κανα playstation ή μπαλα....απαπαπαπαπααααααα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εννοειται...duh...δεν μπορουν να βγουν με φιλους για μπυρες ή ουζα ή να μαζευτουν για κανα playstation ή μπαλα....απαπαπαπαπααααααα
κ μΑλιστα σαββατιατικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σιγουρα μπαινουν ενηλικοι εδω μεσα; :think:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

όχι, αφού τους έχουν ευνουχίσει οι δικές τους :jerking:

έχει δίκιο ο μόρτης που λέει ότι οι περισσότεροι δεν μπορούν να κρατήσουν τις ισορροπίες και μόλις βρουν γκόμενα εξαφανίζονται από τις παρέες τους (εμφανίζονται μόνο πακέτο :jerking: )

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
κοσνικ:τις αφησαν να τους ευνουχησουν.οπως συνηθως κ αυτες αντιστοιχα αφησαν πολυ αερα γ ελεγχο κ γ σιαμαια σχεση.
ο καθενας σχεδον εχει αυτο που του αξιζει.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
πορτοκαλακι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

mounitsa