Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
ε μα ξερω γω ρε πουστη μου ρε λουκ.μιλαγα κι εγω σοβαρα.θα μου πεις ποιος σου φταιει

κι εγω σοβαρα μιλαω.

διακρινω οτι κανεις καμακι στην λουκ ? μπραβο παιχτη μου. σε παραδεχομε και σε αποδεχομε

καθε στιγμη ειναι στιγμη για καμακι ;)

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
θα συνηθισεις..μην αγχωνεσαι.. :sunglasses:
οχι μωρε αλλα αυτο το θεμα με το καμακι ειναι κατι που με στενοχωρει λιγο και γενικοτερα η ελλειψη επικοινωνιας τον ανθρωπων μιλησα λιγο σοβαρα,συνηθως δεν το κανω γιαυτο με μισει και η βελβυ αλλα που θα παει θα με γνωρισει και ελπιζω να αλλξει γνωμη

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οχι μωρε αλλα αυτο το θεμα με το καμακι ειναι κατι που με στενοχωρει λιγο και γενικοτερα η ελλειψη επικοινωνιας τον ανθρωπων μιλησα λιγο σοβαρα,συνηθως δεν το κανω γιαυτο με μισει και η βελβυ αλλα που θα παει θα με γνωρισει και ελπιζω να αλλξει γνωμη
:think: :think: :think:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
νομιζω οτι ειναι ωρα να βγω για καμακι. κανει ζεστη σημερα και οι παραλιες θα ειναι γεματες γκομενακια που περιμενουν να καμακωθουν.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και έπειτα.......εκτός από απελπισμένη,θα ήταν και ανώμαλη,αν κάποια έμπαινε στο μπουρδέλα για να βρει γκόμενο,κάποιον που κράζει από το πρωί μέχρι το βράδυ τις Ελληνίδες......για σκεφτείτε το και αυτό :2funny:

καλα μην το λες αυτο....ξερεις ποσοι κραζουν "επισημως" και λενε αλλα "ανεπισημως"? ;) ;:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom