ελα ρε φιλεναδα εσυ επρεπε να πεις εναν καλο λογο για μενα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 123K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
όχι, αφού τους έχουν ευνουχίσει οι δικές τους
έχει δίκιο ο μόρτης που λέει ότι οι περισσότεροι δεν μπορούν να κρατήσουν τις ισορροπίες και μόλις βρουν γκόμενα εξαφανίζονται από τις παρέες τους (εμφανίζονται μόνο πακέτο )
δεν τους φταιει κανεις για αυτο...δεν διαννοουμαι να εχω γκομενο χωρις παπαρια και δικια του ζωη...οσοι ειναι ευνουχισμενοι προφανως τους αξιζει και οσες τους ευνουχιζουν προφανως βρισκουν και τα κανουν....
δεν υπαρχει χειροτερο απο αυτο.το εχω κανει πιο μικρος.ηττα μεγαλη οταν χωριζεις και καταλαβαινεις τι εχεις κανειδεν τους φταιει κανεις για αυτο...δεν διαννοουμαι να εχω γκομενο χωρις παπαρια και δικια του ζωη...οσοι ειναι ευνουχισμενοι προφανως τους αξιζει και οσες τους ευνουχιζουν προφανως βρισκουν και τα κανουν....
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
λουκριτία: δεν θα το σχολίαζα εάν το πρόβλημα εμφανιζόταν και στα δύο φύλα, αντιθέτως μου προκαλεί τεράστια εντύπωση που συμβαίνει μονόπλευρα, οι μαλάκες της υπόθεσης είναι μονίμως οι άντρες
μαλακες τους λες προφανως επειδη εισαι και συ αντρας...αντιστοιχα η φιλη της Χ γκομενας θα σκεφτεται "αχ τι γλυκος που ειναι ο μπαμπης...κοιτα...βγαινει συνεχεια μαζι της...δεν την αφηνει ουτε λεπτο....ακομα και σε chick flick ταινιες παει μαζι της!!μακαρι να ηταν ετσι και ο μητσος...το γουρουνι..συνεχεια προ και γηπεδο με τους φιλους του...δεν περναει καθολου χρονο μαζι μου!!!"
αντιστοιχα οπως εσυ μπορει να θεωρεις ευδαιμονα το γκομενο μου μια "φιλη" μου μπορει να σκεφτεται ποσο μαλακω ειμαι εγω που αφηνω το γκομενο μου λασκα και δεν τον πρηζω και δεν του ζηταω να πηγαινουμε παντου μαζι και να κανουμε τα παντα μαζι και να ειμαστε αυτοκολλητοι...και οτι σιγουρα μου τα φοραει επειδη ακριβως του δινω αερα και περιθωριο και οτι δεν μου αξιζει ενας τετοιος γκομενος....
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εχω δει αρκετες εως πολλες γκομενες που:ΟΟΟΟΤΑΝ κ ΑΑΑΑΝ βγουν ειναι πανω απο το τηλ γ πληρη αναφορα.που ξεκοψαν με αντρες φιλους γτ ζηλευε ο πασας.που αλλαξαν τον τροπο που ντυνονται γτ ζηλευε ο πασας.που δε βλεπουν φιλες/ους γ να ειναι συνεχεια μαζι... κ.αλουκριτία: δεν θα το σχολίαζα εάν το πρόβλημα εμφανιζόταν και στα δύο φύλα, αντιθέτως μου προκαλεί τεράστια εντύπωση που συμβαίνει μονόπλευρα, οι μαλάκες της υπόθεσης είναι μονίμως οι άντρες
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δεν τους φταιει κανεις για αυτο...δεν διαννοουμαι να εχω γκομενο χωρις παπαρια και δικια του ζωη...οσοι ειναι ευνουχισμενοι προφανως τους αξιζει και οσες τους ευνουχιζουν προφανως βρισκουν και τα κανουν....
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ουτε τα δικα σου ουτε τα δικα μου ειναι οι εξαιρεσεις.μοιρασμενα τα θεωρω.καλά όλα αυτά, αλλά εγώ αναφέρομαι από εμπειρική παρατήρηση στατιστικά στον κανόνα και όχι στις εξαιρέσεις
εκτός αν όσους γνώρισα συνέπεσε εντελώς συμπτωματικά να αποτελούν τις εξαιρέσεις
nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
Μακάρι να ήτανε έτσι όλες σαν και 'σενα :-* , το κέρατο από ανδρικής πλευράς Θα είχε πέσει κατακόρυφα , άσε που θα φερόμασταν και καλύτερα στις γυναίκες ;) και θα περνάγαν και τα 2 φύλα καλύτεραμαλακες τους λες προφανως επειδη εισαι και συ αντρας...αντιστοιχα η φιλη της Χ γκομενας θα σκεφτεται "αχ τι γλυκος που ειναι ο μπαμπης...κοιτα...βγαινει συνεχεια μαζι της...δεν την αφηνει ουτε λεπτο....ακομα και σε chick flick ταινιες παει μαζι της!!μακαρι να ηταν ετσι και ο μητσος...το γουρουνι..συνεχεια προ και γηπεδο με τους φιλους του...δεν περναει καθολου χρονο μαζι μου!!!"
αντιστοιχα οπως εσυ μπορει να θεωρεις ευδαιμονα το γκομενο μου μια "φιλη" μου μπορει να σκεφτεται ποσο μαλακω ειμαι εγω που [glow=red,2,300]αφηνω το γκομενο μου λασκα και δεν τον πρηζω και δεν του ζηταω να πηγαινουμε παντου μαζι και να κανουμε τα παντα μαζι και να ειμαστε αυτοκολλητοι[/glow]...και οτι σιγουρα μου τα φοραει επειδη ακριβως του δινω αερα και περιθωριο και οτι δεν μου αξιζει ενας τετοιος γκομενος....
duh....ποιά θα με καμακώσει σήμερα ?
μία -μια ρε παιδιά οχι άλα π.μ.
δεν νομιζω οτι το κερατο εχει σχεση με την πιεση που υπαρχει σε μια σχεση.για μενα ειναι θεμα αρχων.εισαι με καποια επειδη γουσταρεις.αν δεν γουσταρεις το τελειωνεις και πας με οποια θελεις.ασε που με ολα αυτα που κυκλοφορουν δε σου φταιει να την παρασημοφορησεις.δηλωνω μονογαμικος οταν ειμαι σε σχεση.τωρα που ειμαι μονος αλλαζει το θεμαΜακάρι να ήτανε έτσι όλες σαν και 'σενα :-* , το κέρατο από ανδρικής πλευράς Θα είχε πέσει κατακόρυφα , άσε που θα φερόμασταν και καλύτερα στις γυναίκες ;) και θα περνάγαν και τα 2 φύλα καλύτερα
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
μία -μια ρε παιδιά οχι άλα π.μ.
να μας απαντούσες κιόλας
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
Διαβάζοντας το θέμα θυμήθηκα τη δική μου σταδιοδρομία στο σπορ.
Στο λύκειο λοιπόν δεν σταύρωσα γκόμενα από καμάκι. Παρ’ όλες τις άπειρες και φιλότιμες προσπάθειές μου δεν μου έκατσε καμία. Στο πολυτεχνείο έμεινα 6 χρόνια και εγώ και η παρέα μου (άλλοι 2) κάναμε καμάκι όπου μπορούσαμε. Αποτέλεσμα 0! Ας είναι καλά η συμφοιτήτρια Άννα που μου έκανε την τιμή να τα φτιάξει μαζί μου και να βολευτούμε αμφότεροι όσον αφορά το σεξ. Μετά πήγα φαντάρος στη Λήμνο. Εκεί όχι καμάκι αλλά ούτε ψοροντούφεκο δεν δούλεψε. Ευτυχώς στη Μύρινα είχε ένα κολόμπαρο και με 1 χιλιαρικάκι «καθάριζες». Μην τα πολυλογώ από καμάκι δεν έβγαλα ποτέ γκόμενα μέχρι που παντρεύτηκα στα 40 και άρχισα να γυρνάω στους παιδότοπους και τις παιδικές χαρές και στις παραλίες όταν είμαι μόνος με τη μικρή (η μεγάλη δεν κρατάει το στόμα κλειστό σπίτι…) Εδώ και 7 χρόνια λοιπόν έχω «γνωρίσει» αρκετές μαμάδες, θείες, ξαδέρφες κλπ που σαν ελεύθερο με έγραφαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους μιας και δεν διαθέτουν το επίμαχο σημείο που προορίζεται για αυτή τη δουλειά. Η διαφορά βέβαια είναι ο διαφορετικός και «αυθόρμητος» τρόπος προσέγγισης εκατέρωθεν όση ώρα παίζουν μαζί τα παιδιά και η όποια οικειότητα μπορεί να υπάρχει αν κάθεσαι με τον ίδιο άνθρωπο στον ίδιο χώρο για μερικές ώρες και τον έχεις ξαναδεί άλλες 2-3 φορές. Σαν συμπέρασμα έχω καταλήξει ότι πολλές γυναίκες ψάχνουν κάποια «αλλαγή» χωρίς άλλες υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις αλλά κολλάνε με έναν τελείως άγνωστο που τους την πέφτει στο δρόμο και φυλάνε τα νώτα τους.
Στο λύκειο λοιπόν δεν σταύρωσα γκόμενα από καμάκι. Παρ’ όλες τις άπειρες και φιλότιμες προσπάθειές μου δεν μου έκατσε καμία. Στο πολυτεχνείο έμεινα 6 χρόνια και εγώ και η παρέα μου (άλλοι 2) κάναμε καμάκι όπου μπορούσαμε. Αποτέλεσμα 0! Ας είναι καλά η συμφοιτήτρια Άννα που μου έκανε την τιμή να τα φτιάξει μαζί μου και να βολευτούμε αμφότεροι όσον αφορά το σεξ. Μετά πήγα φαντάρος στη Λήμνο. Εκεί όχι καμάκι αλλά ούτε ψοροντούφεκο δεν δούλεψε. Ευτυχώς στη Μύρινα είχε ένα κολόμπαρο και με 1 χιλιαρικάκι «καθάριζες». Μην τα πολυλογώ από καμάκι δεν έβγαλα ποτέ γκόμενα μέχρι που παντρεύτηκα στα 40 και άρχισα να γυρνάω στους παιδότοπους και τις παιδικές χαρές και στις παραλίες όταν είμαι μόνος με τη μικρή (η μεγάλη δεν κρατάει το στόμα κλειστό σπίτι…) Εδώ και 7 χρόνια λοιπόν έχω «γνωρίσει» αρκετές μαμάδες, θείες, ξαδέρφες κλπ που σαν ελεύθερο με έγραφαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους μιας και δεν διαθέτουν το επίμαχο σημείο που προορίζεται για αυτή τη δουλειά. Η διαφορά βέβαια είναι ο διαφορετικός και «αυθόρμητος» τρόπος προσέγγισης εκατέρωθεν όση ώρα παίζουν μαζί τα παιδιά και η όποια οικειότητα μπορεί να υπάρχει αν κάθεσαι με τον ίδιο άνθρωπο στον ίδιο χώρο για μερικές ώρες και τον έχεις ξαναδεί άλλες 2-3 φορές. Σαν συμπέρασμα έχω καταλήξει ότι πολλές γυναίκες ψάχνουν κάποια «αλλαγή» χωρίς άλλες υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις αλλά κολλάνε με έναν τελείως άγνωστο που τους την πέφτει στο δρόμο και φυλάνε τα νώτα τους.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
παλι στα αυτονοητα το γυρισαμε...τραγικο το οτι γ καποιους δεν ειναι.δεν νομιζω οτι το κερατο εχει σχεση με την πιεση που υπαρχει σε μια σχεση.για μενα ειναι θεμα αρχων.εισαι με καποια επειδη γουσταρεις.αν δεν γουσταρεις το τελειωνεις και πας με οποια θελεις.ασε που με ολα αυτα που κυκλοφορουν δε σου φταιει να την παρασημοφορησεις.δηλωνω μονογαμικος οταν ειμαι σε σχεση.τωρα που ειμαι μονος αλλαζει το θεμα
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
εχω δει αρκετες εως πολλες γκομενες που:ΟΟΟΟΤΑΝ κ ΑΑΑΑΝ βγουν ειναι πανω απο το τηλ γ πληρη αναφορα.που ξεκοψαν με αντρες φιλους γτ ζηλευε ο πασας.που αλλαξαν τον τροπο που ντυνονται γτ ζηλευε ο πασας.που δε βλεπουν φιλες/ους γ να ειναι συνεχεια μαζι... κ.α
ειχα και γω μια τετοια φιλη και ευτυχως χωρισε....χαχαχα
πληρες ραπορτο..ναι μωρο μου τωρα μπηκα ,τωρα βγηκα, τωρα κατουρησα, τωρα ξαπλωσα....τζισαζ...
μουνιτσα εσυ τι λες?παιζει καμακι ή οχι?
παιζει παιζει παιζει...οχι οπως παλια αλλα παιζει
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
καλά όλα αυτά, αλλά εγώ αναφέρομαι από εμπειρική παρατήρηση στατιστικά στον κανόνα και όχι στις εξαιρέσεις
εκτός αν όσους γνώρισα συνέπεσε εντελώς συμπτωματικά να αποτελούν τις εξαιρέσεις
εχμ....απλα προφανως κανεις περισσοτερη παρεα με αντρες παρα με γυναικες? λογικο δεν ειναι?
γενικα παντως δεν διαφωνω μαζι σου οτι το συνηθες ειναι ο αντρας να εγκαταλειπει παλιες συνηθειες και τροπο ζωης για χαρη της μουλαρας που του βαλε χαλιναρι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις