Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bousmenis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εχμ....απλα προφανως κανεις περισσοτερη παρεα με αντρες παρα με γυναικες? λογικο δεν ειναι? :P
γενικα παντως δεν διαφωνω μαζι σου οτι το συνηθες ειναι ο αντρας να εγκαταλειπει παλιες συνηθειες και τροπο ζωης για χαρη της μουλαρας που του βαλε χαλιναρι :grin:
ο γαμος κ η συμβιωση γενικοτερα, ειναι η διαδικασια που σιγα σιγα ανακαλυπτεις τι τυπος αντρα αρεσει στη γυναικα σου... :headbang: :headbang: :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
εγω παντως ξερω πολλους και πολλες που ξενοπηδανε ενω ειναι σε σχεση...και μαλιστα "σοβαρη" και καλα...δεν ξερω αν ειναι θεμα πιεσης ή οχι σιγουρα ομως με τον καιρο η σχεση φθειρεται και αυτο ειναι το βασικοτερο....η βαρεμαρα :)
Μα δεν ειναι σχιζοφρενικο να δεχτεις, σε οποιαδηποτε ηλικια κι αν εισαι, οτι δεν προκειται να πας με αλλη γυναικα ποτε???????????????????????????
Εγω οποτε το σκεφτομαι με κοβει κρυος ιδρωτας.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ο γαμος κ η συμβιωση γενικοτερα, ειναι η διαδικασια που σιγα σιγα ανακαλυπτεις τι τυπος αντρα αρεσει στη γυναικα σου... :headbang: :headbang: :headbang:

χαχαχαχαχαχαχαχα :2funny:

δε μου αρεσει αυτο ομως....και υπαρχουν και αλλες γυναικες που δεν τους αρεσει! Δε ειμαστε ολες μεγαιρες που θελουμε σιαμαιο γκομενο χωρις ζωη και προσωπικοτητα... :P

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Όσον αφορά το κέρατο.
Επειδή και εγώ ξενοπηδάω, χωρίς να έχω παράλληλη σχέση, σημαίνει ότι κερατώνω τη γυναίκα μου?
Αν η γυναίκα μου για τον α ή β λόγο δεν μπορεί να κάνει sex για κάνα εξάμηνο και γω πάω με επαγγελματία  ή με κάποια που γουστάρει για κάνα δύωρο σημαίνει ότι την κεράτωσα? Μήπως η όλη κατάσταση θυμίζει το «τάξη και ηθική» του Αυλωνίτη??

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μα δεν ειναι σχιζοφρενικο να δεχτεις, σε οποιαδηποτε ηλικια κι αν εισαι, οτι δεν προκειται να πας με αλλη γυναικα ποτε???????????????????????????
Εγω οποτε το σκεφτομαι με κοβει κρυος ιδρωτας.

says who? ;) ;) ;)
εγω δεν το σκεφτομαι καν γιατι ξερω οτι δεν προκειται να υπαρξει κατι τετοιο και δεν το εχω καν σκοπο :grin:
ειμαι κατα της μονογαμιας :grin: :grin:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Όσον αφορά το κέρατο.
Επειδή και εγώ ξενοπηδάω, χωρίς να έχω παράλληλη σχέση, σημαίνει ότι κερατώνω τη γυναίκα μου?
Αν η γυναίκα μου για τον α ή β λόγο δεν μπορεί να κάνει sex για κάνα εξάμηνο και γω πάω με επαγγελματία  ή με κάποια που γουστάρει για κάνα δύωρο σημαίνει ότι την κεράτωσα? Μήπως η όλη κατάσταση θυμίζει το «τάξη και ηθική» του Αυλωνίτη??
κε αμανεσ παι το γινεκακι σου οταν εσι δ εμπορας τι ινε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
χαχαχαχαχαχαχαχα :2funny:

δε μου αρεσει αυτο ομως....και υπαρχουν και αλλες γυναικες που δεν τους αρεσει! Δε ειμαστε ολες μεγαιρες που θελουμε σιαμαιο γκομενο χωρις ζωη και προσωπικοτητα... :P
Και πού ειστε κρυμμενες ακριβως μαναρι μου?
Σε κανενα πυρηνικο καταφυγιο?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
:2funny: :2funny:

Χαχα ναι αυτης της ιστοριας που ηταν γεματη ιντριγκα,ερωτα και παθος  :rockon: :rockon:

κανονικα θα επρεπε να ειναι γεματη προφυλακτικα και χαπια της επομενης ημερας.... :2funny:
αλλα οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

εγω ειμαι στο μπαλκονι μου παντως μπορεις να ερθεις οποτε θες να με τσεκαρεις :2funny:
οι αλλες δεν γνωριζω που ειναι....δεν ξερω πολλες πολυγαμικες friendly να σου πω την αληθεια και νομιζω οτι απο τις φιλες μου ειμαι η μονη...αλλα ειμαι σιγουρη οτι το κινημα μας θα εξελιχθει σε βαθος χρονου....χαχαχαχα
ειναι τραγικο να σκεφτομαι οτι θα πηγαινω με τον ιδιο αντρα για τα επομενα 30 χρονια!!!! ανατριχιαστικο μη σου πω!!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Όσον αφορά το κέρατο.

εαν αυτο ισχυει εκατερωθεν κανενα προβλημα :)

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
εγω ειμαι στο μπαλκονι μου παντως μπορεις να ερθεις οποτε θες να με τσεκαρεις :2funny:
οι αλλες δεν γνωριζω που ειναι....δεν ξερω πολλες πολυγαμικες friendly να σου πω την αληθεια και νομιζω οτι απο τις φιλες μου ειμαι η μονη...αλλα ειμαι σιγουρη οτι το κινημα μας θα εξελιχθει σε βαθος χρονου....χαχαχαχα
ειναι τραγικο να σκεφτομαι οτι θα πηγαινω με τον ιδιο αντρα για τα επομενα 30 χρονια!!!! ανατριχιαστικο μη σου πω!!!!!
γιατι αφτο θα σ εθελι για 30 χρονια;
και με ρωπαλω αλα με τιν ηδηα :headbang:
τι ενοασ κιριε,δε καταλαβα τιποτασ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Όσον αφορά το κέρατο.

Οχι δεν ειναι κερατο  :rockon:
Σου δινω  συγχωροχαρτι  :rockon:

Ολες ειμαστε στο μπου ...  :2funny:

κανονικα θα επρεπε να ειναι γεματη προφυλακτικα και χαπια της επομενης ημερας.... :2funny:
αλλα οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια :P

Τςτςτςτς... δεν τα ξες τα κολπα ... μ ετον ιδιο τροπο του βιολογικου κωλαντεροκαθαρισμου ετσι πλενεις και τ μουνι και εγκυμοσυνη γιοκ  :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
πιστευεις οτι υπαρχει αντρας που θα δεχτει να πηδηξει αλλος τη γυναικα του

το πιστευω, το ελπιζω και το γνωριζω :grin:
γιατι αφτο θα σ εθελι για 30 χρονια;τι ενοασ κιριε,δε καταλαβα τιποτασ

δεν θα ηταν φυσιολογικο να θελει να κανει σεξ μαζι μου επι 30 χρονια... :grin: