Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
πιστευεις οτι υπαρχει αντρας που θα δεχτει να πηδηξει αλλος τη γυναικα του
Με μια ελπιδα ζουμε
πιστευεις οτι υπαρχει αντρας που θα δεχτει να πηδηξει αλλος τη γυναικα του
Οχι δεν ειναι κερατο
Σου δινω συγχωροχαρτι
Ολες ειμαστε στο μπου ...
Τςτςτςτς... δεν τα ξες τα κολπα ... μ ετον ιδιο τροπο του βιολογικου κωλαντεροκαθαρισμου ετσι πλενεις και τ μουνι και εγκυμοσυνη γιοκ
εαν αυτο ισχυει εκατερωθεν κανενα προβλημα
εγο δε ξαρο τι ινε σεξ,εγο κσερο οτι θα βαριετε να σε πιδαι 30 χρονιατο πιστευω, το ελπιζω και το γνωριζω
δεν θα ηταν φυσιολογικο να θελει να κανει σεξ μαζι μου επι 30 χρονια...
Εγω παλι γιατι ξερω πολλους που θα ανοιγαν σαμπανιες αν τους πηδιοταν η γυναικα, και, ακομη καλυτερα, αν ερωτευοταν αλλον και τους παραταγε??????????????????πιστευεις οτι υπαρχει αντρας που θα δεχτει να πηδηξει αλλος τη γυναικα του
Εννοείται ότι ισχύει. Το σεξ είναι απόλαυση. Δεν μπορείς να το στερήσεις από κανέναν διαφορετικά είσαι εγωιστής. Η σχέση όμως είναι διαφορετικό πράγμα και δεν τη διαπραγματεύομαι.
εγο δε ξαρο τι ινε σεξ,εγο κσερο οτι θα βαριετε να σε πιδαι 30 χρονια
Ουτε για 30 μηνες δεν σε κοβω.εγω να δεις ποσο θα βαριεμαι να πηδιεμαι μαζι του 30 χρονια
ανακατευτηκα ρε να ξερω το κολπο να το εφαρμοσω και εγω αν ειναι
εγο κσερο οτι τα γινεκακια γερνανε νοριστερα,αμα ινε αλιθια δε ξεροεγω να δεις ποσο θα βαριεμαι να πηδιεμαι μαζι του 30 χρονια
Ουτε για 30 μηνες δεν σε κοβω.
πωπω εχω μεινει πισω θελω φροντιστηριο λεμε
μου λειψες λεμεεεεεεεεεεεεεεε
μωρη!εσυ δε μας ελεγες τις προαλλες μακρια απο ελευθερες σχεσεις?
εσι γινεκακι θα με μαθι πολα κε ορεα πραματα,κσερι πολα απο τισ σφενετεΑλλο να χαιρεσαι το σεξ με τον ανθρωπο σου και με αλλους μαζι ... κ αλλο να εχω κατι σαν σχεση που να πηδιμαι με αλλους , πηδιεται με αλλες κ περιμενω απλα μεχρι να βρω κατι καλυτερο να την κανω
Αλλο να χαιρεσαι το σεξ με τον ανθρωπο σου και με αλλους μαζι ... κ αλλο να εχω κατι σαν σχεση που να πηδιμαι με αλλους , πηδιεται με αλλες κ περιμενω απλα μεχρι να βρω κατι καλυτερο να την κανω
μου λειψες λεμεεεεεεεεεεεεεεε
τωρα αυτα που γραφεις τα καταλαβαινειςεσι γινεκακι θα με μαθι πολα κε ορεα πραματα,κσερι πολα απο τισ σφενετε
γαιτι κιριε να μι μαθο κε εγο για γινεκακια,εγο ο αγραματο να μι εχο γινεκακιτωρα αυτα που γραφεις τα καταλαβαινεις
τι διαφορετικο εχει ακριβως?
εγω διαχωριζω τη σχεση απο το σεξ....η σχεση ειναι συναισθημα...το σεξ ειναι καβλα...σεξ φυσικα και μπορω να κανω με τη σχεση μου και εννοειται οτι θα πρεπιε να ειναι καλο αλλα δεν εχω κανενα προβλημα να γινεται και σεξ με ατομα εκτος σχεσης αρκει να υπαρχει γνωση και των δυο οπως επισης και συμμετοχη και των δυο....απο τη στιγμη που δεν μπορεις να αποφυγεις την πολυγαμια τουλαιχιστον ας την οργανωσουμε ωστε να περναμε ολοι καλα