Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι δεν ειναι κερατο  :rockon:
Σου δινω  συγχωροχαρτι  :rockon:

Ολες ειμαστε στο μπου ...  :2funny:

Τςτςτςτς... δεν τα ξες τα κολπα ... μ ετον ιδιο τροπο του βιολογικου κωλαντεροκαθαρισμου ετσι πλενεις και τ μουνι και εγκυμοσυνη γιοκ  :rockon:

ανακατευτηκα ρε :2funny: να ξερω το κολπο να το εφαρμοσω και εγω αν ειναι :P

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
εαν αυτο ισχυει εκατερωθεν κανενα προβλημα :)

Εννοείται ότι ισχύει. Το σεξ είναι απόλαυση. Δεν μπορείς να το στερήσεις από κανέναν διαφορετικά είσαι εγωιστής. Η σχέση όμως είναι διαφορετικό πράγμα και δεν τη διαπραγματεύομαι.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
το πιστευω, το ελπιζω και το γνωριζω :grin:

δεν θα ηταν φυσιολογικο να θελει να κανει σεξ μαζι μου επι 30 χρονια... :grin:
εγο δε ξαρο τι ινε σεξ,εγο κσερο οτι θα βαριετε να σε πιδαι 30 χρονια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
πιστευεις οτι υπαρχει αντρας που θα δεχτει να πηδηξει αλλος τη γυναικα του
Εγω παλι γιατι ξερω πολλους που θα ανοιγαν σαμπανιες αν τους πηδιοταν η γυναικα, και, ακομη καλυτερα, αν ερωτευοταν αλλον και τους παραταγε??????????????????

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εννοείται ότι ισχύει. Το σεξ είναι απόλαυση. Δεν μπορείς να το στερήσεις από κανέναν διαφορετικά είσαι εγωιστής. Η σχέση όμως είναι διαφορετικό πράγμα και δεν τη διαπραγματεύομαι.

τι διαφορετικο εχει ακριβως?
εγω διαχωριζω τη σχεση απο το σεξ....η σχεση ειναι συναισθημα...το σεξ ειναι καβλα...σεξ φυσικα και μπορω να κανω με τη σχεση μου και εννοειται οτι θα πρεπιε να ειναι καλο αλλα δεν εχω κανενα προβλημα να γινεται και σεξ με ατομα εκτος σχεσης αρκει να υπαρχει γνωση και των δυο οπως επισης και συμμετοχη και των δυο....απο τη στιγμη που δεν μπορεις να αποφυγεις την πολυγαμια τουλαιχιστον ας την οργανωσουμε ωστε να περναμε ολοι καλα :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ουτε για 30 μηνες δεν σε κοβω.

χαχαχαχαχα οχι νταξ....μεχρι καποιο διαστημα την παλευω....μετα την πενταετια δεν ξερω τι θα κανω ομως....ή τετραετια??? μπορει και τριετια... :grin: :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
μωρη!εσυ δε μας ελεγες τις προαλλες μακρια απο ελευθερες σχεσεις? :birdman:

Αλλο να χαιρεσαι το σεξ με τον ανθρωπο σου και με αλλους μαζι ... κ αλλο να εχω κατι σαν σχεση που να πηδιμαι με αλλους , πηδιεται με αλλες κ περιμενω απλα μεχρι να βρω κατι καλυτερο να την κανω  :birdman:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Αλλο να χαιρεσαι το σεξ με τον ανθρωπο σου και με αλλους μαζι ... κ αλλο να εχω κατι σαν σχεση που να πηδιμαι με αλλους , πηδιεται με αλλες κ περιμενω απλα μεχρι να βρω κατι καλυτερο να την κανω  :birdman:
εσι γινεκακι θα με μαθι πολα κε ορεα πραματα,κσερι πολα απο τισ σφενετε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

πες τα πες τα ολλανδεζα φιλη μου :2funny:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
τι διαφορετικο εχει ακριβως?
εγω διαχωριζω τη σχεση απο το σεξ....η σχεση ειναι συναισθημα...το σεξ ειναι καβλα...σεξ φυσικα και μπορω να κανω με τη σχεση μου και εννοειται οτι θα πρεπιε να ειναι καλο αλλα δεν εχω κανενα προβλημα να γινεται και σεξ με ατομα εκτος σχεσης αρκει να υπαρχει γνωση και των δυο οπως επισης και συμμετοχη και των δυο....απο τη στιγμη που δεν μπορεις να αποφυγεις την πολυγαμια τουλαιχιστον ας την οργανωσουμε ωστε να περναμε ολοι καλα :)

Η πολυγαμία στην περίπτωσή μου δεν είναι αυτοσκοπός αλλά συγκυρία οπότε δεν υπάρχει οργάνωση και σχέδιο.
Ή δεν έχει τύχει ακόμη η περίπτωση για ομαδική συμμετοχή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom