ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
οταν εχεις απειρα λεφτα,
το να δωσεις λιγα για ενα μουνι ειναι το ευκολο ;)
ο θεος δε τα γουσταρε τα ευκολα
οταν εχεις απειρα λεφτα,
το να δωσεις λιγα για ενα μουνι ειναι το ευκολο ;)
ο θεος δε τα γουσταρε τα ευκολα
Περίμενα κάπου να συμφωνήσουμε ψηλέ για να πάω για ύπνο.Είμαι σίγουρος ότι γουστάρεις κουλούρι...εγώ αν ήμουν αρίστος (τι λέω τώρα)
θα έδινα ένα μύριο για το κουλούρι της λάσκαρη ...
γουστάρω κουλούρι , τι να κάνω ...
Με τα κουνουπια τι κανεις?
ναι ρε τυπε αλλα σε βλεπω να δινεις συμβουλες και κατευθυντηριες σε ατομακια με πολλα ενσημα τη στιγμη που εσυ δεν εχεις δουλεψει ουτε μιση ωρα στο αντικειμενο σου
ειναι αναμφισβητητο πλεον, οτι η μεση ελληνιδα εχει ξεφυγει εν συγκρίσει με άλλες εθνικότητες
Το λες σαν να έγινε πρόσφατα.
Δεν νομίζω ότι είναι πρόσφατο.
Πάντα έτσι ήταν.
Προσωπική μου άποψη, αξίζει το καμάκι,
αρκεί να μην είναι κανείς αισθηματίας
και τον σκοτώνει η αποτυχία.
Τότε δεν του πάει το καμάκι.
Αλλά από την άλλη,
με το καμάκι
διαλέγεις γκόμενες που σε τρελαίνουν
που τις γουστάρεις τρελά.
Θα έχεις αποτυχίες, αλλά θα έχεις και κάποιες επιτυχίες
με τρελα μωρά (τα οποία οι γαμπροί των προξενιών τα βλέπουν μόνο σε φωτό και )
Ενώ στα προξενιά ... ... ...
...
...
...
...
Δεν ήξερα.
Εξκιουζέ μουά.
Και ακομη πιο λιγοι την εκτιμουν.Έτσι είναι φίλε. Να είσαι ο εαυτός σου και να μην υποκρίνεσαι. Η ειλικρίνεια είναι μεγάλη αρετή που λίγοι και λίγες τη ξέρουν.
Και ακομη πιο λιγοι την εκτιμουν.
βλεπεις ποσο κακο ειναι να μιλαει η γλωσσα σου χωρις να ξερεις?
το χω παθει και εγω... ειναι κακο!
τα αυτονοητα εχουμε καταντησει να λεμε. :-ουτε το καμακι εχει πεθανει ουτε τιποτα τετοιο.αν πεις κατι εξυπνο κατι αυθορμητο δεν το παρεξηγει συνηθως καμια.δεν νιμιζω οτι υπαρχει γυνακα που να μη θελει να της κανουν καμακι απλα αν με το να πεις μια μαλακια θεωρεις οτι η αλλη αν δεν σου κατσει ειναι ψωνισμενη τοτε τι ναπω.
δυστηχως ετσι ειναιτα αυτονοητα εχουμε καταντησει να λεμε. :-
ολοι καμακι κανουνε αλλα ολοι εχουνε παραπονατο καμακι δεν πεθαινει ποτε. ειναι το παραδοσιακο σπορ του ελληνα. εγω αμα δεν κανω καμακι μια μερα θα αρωστησω. το καμακι ειναι τροπος ζωης
ολοι καμακι κανουνε αλλα ολοι εχουνε παραπονα
ναι σιγουρα ετσι ειναι αλλα καποτε πρεπει να φτασεις και στην ιθακη γιατι μονο το ταξιδι θα καταντησει δυσκολο ;)σημασια δεν εχει η ιθακη, αλλα το ταξιδι
το να πεις αυτο που αισθανεσαι για τη γυναικα που περναει διπλα σου δεν εχει καποιο σκοπο.αλλωστε τις περισοτερες φορες δεν την ξαναβλεπεις στη ζωη σου.οντως κι εγω δεν μπορω να μην πω αυτο που σκεφτομαισημασια δεν εχει η ιθακη, αλλα το ταξιδι
ναι σιγουρα ετσι ειναι αλλα καποτε πρεπει να φτασεις και στην ιθακη γιατι μονο το ταξιδι θα καταντησει δυσκολο ;)