Νέα

Λίστα γάμου - η μέγιστη ξεφτύλα ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη έχετε για την Λίστα Γάμου;

• Μια χαρά είναι, βοήθεια για το νέο ζευγάρι...

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Προτιμώ να μου δώσουν λεφτά...

• Ξεφτύλα...

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Προίκα θα πάρουμε;

• ΔΕΝ παντρεύομαι με τίποτα!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ασε μας βρε μπάιτ, με τί ασχολεισαι ??

εδω παντρευτηκε η μαριαννα μας και δεν πηραμε γραμμη τιποτα..  :'( :'(

αυτο με σοκαρε κ μενα
αλλα δεν ηθελα να το πω.... :P

κ δεν μας λεει κ τπτις γι αυτο.. μονο θυμωνει η λαιδυμαριαν!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Προσωπικά δεν θεωρώ ξεφτίλα την λίστα γάμου...
το καλύτερο βέβαια είναι το φακελάκι... ;)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
αυτο δεν το ανακοινωσα
απλα το εφερε η συζητηση με το θεμα της λιστας και δεν εχω κατι να δηλωσω σχετικα με αυτο!!

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
εχω να πω μονο κατι και δεν θα ξαναστειλω!εσυ με τετοιο ψευδωνυμο τι εισαι εαν δεν εισαι πυροβολημενος?νομιζεις οτι εισαι καλα?ειμαι ελευθερη να εχω οτι γνωμη θελω και τη γραφω εδω και ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝ ΑΣ  δεν μπορει να μου στερησει το δικαιωμα το πιασες????οκ
Παντρεμένη γυναίκα να έχει γίνει μέλος σε σαιτ για μπουρδέλα!  :jerking:

Και κατά τα άλλα λες ότι δεν είσαι πυροβολημένη; ΟΚ, πάμε παρακάτω.....  :2funny:

To nick name όντως δεν λέει τίποτα. Αυτό έλειπε!

Νομίζεις ότι εμείς που μπάινουμε στο σαιτ ζητάμε την επιβεβαίωση από ένα nick name από ένα ποστ;  :uglystupid:

Ξύπνα! Για πλάκα μπαίνουμε!  :grin:

Θα μπορούσε το nick name να είναι π.χ. πολύ άσχημος ή οτιδήποτε άλλο.....καμία διαφορά λοιπόν.  :cheesy:

Τώρα όσον αφορά το ποιος πηγαίνει καλά και ποιος όχι άστο καλύτερα ..... ένα άτομο που θεωρεί πυροβολημένους τους φίλους του και συγγενείς του επειδή έβαλαν λίστα γάμου όχι μόνο είναι πυροβολημένο αλλά είναι και εμπαθής.

Να σε χαίρονται αυτοί λοιπόν (οι φίλοι σου και οι συγγενείς σου) που σε καλούν και στο γάμο τους κιόλας.

Αλήθεια την πραγματική σου γνώμη σου για αυτούς τους την έχεις πει;  :think:

Και κλείνοντας σαφώς και έχεις το δικάιωμα να γράφεις ότι θέλεις.....άμα είναι όμως να προσβάλλεις αισχρά με όποιον πράττει κάτι το οποίο δεν σε βρίσκει σύμφωνη , θα δέχεσαι και την αντίστοιχη κριτική.....  

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16

Και κατά τα άλλα δεν λες ότι δεν είσαι πυροβολημένη; ΟΚ, πάμε παρακάτω.....  :2funny:

Νομίζεις ότι εμείς που μπάινουμε στο σαιτ ζητάμε την επιβεβαίωση από ένα nick name από ένα ποστ;  :uglystupid:

Θα μπορούσε το nick name να είναι π.χ. πολύ άσχημος ή οτιδήποτε άλλο.....καμία διαφορά λοιπόν.  :cheesy:

Τώρα όσον αφορά το ποιος πηγαίνει καλά και ποιος όχι άστο καλύτερα ..... ένα άτομο που θεωρεί πυροβολημένους τους φίλους του και συγγενείς του επειδή έβαλαν λίστα γάμου όχι μόνο είναι πυροβολημένο αλλά είναι και εμπαθής.

Να σε χαίρονται αυτοί λοιπόν (οι φίλοι σου και οι συγγενείς σου) που σε καλούν και στο γάμο τους κιόλας.

Αλήθεια την πραγματική σου γνώμη σου για αυτούς την έχεις πει;  :think:

Και κλείνοντας σαφώς και έχεις το δικάιωμα να γράφεις ότι θέλεις.....άμα είναι όμως να προσβάλλεις αισχρά με όποιον πράττει κάτι το οποίο δεν σε βρίσκει σύμφωνη , θα δέχεσαι και την αντίστοιχη κριτική.....  
ειμαι πολυ παλια εδω μεσα για να μου πεις εσυ η να μου κανεις επιπληξη στο τι θα γραφω!οσο για το ψευδωνυμο σου σαφως και φαινεται απο αυτο το ποιος ειναι ο πυροβολημενος και ποιος οχι!και εαν προσβαλα εγω ποτε εδω μεσα καποιον αισχρα αυτο φαινεταιαπο τα γραφομενα μου δε θα μας το πεις εσυ!οσο για το παντρεμενη δεν τοπ ξερα οτι υπαρχει κοινωνικος ρατσισμος ωστε να μην μπαινουν εδω παντρεμενοι!πρωτη φορα το ακουω!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
αυτο δεν το ανακοινωσα
απλα το εφερε η συζητηση με το θεμα της λιστας και δεν εχω κατι να δηλωσω σχετικα με αυτο!!

μαριάννα μου εγω θα σου ευχηθώ βίον ανθόσπαρτον καλούς απογόνους και κυρίως λιγότερα νεύρα κοριστάρα μου.  Εκτός και αν δεν είναι σωστός στις συζυγικές του υποχρεώσεις..οποτε θα ευχηθώ υπομονη.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αυτο δεν το ανακοινωσα
έεεεεεεελα βρε μαριάνααααααααα.... πες μουουουουουουουουουου..

ποτε παντρευτηκατε ?? πού ???? ποσο χρονων ειναι ο τυχερος ???? τι δουλεια κανει ????

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ο ορισμος της ψεφτιλας η λιστα γαμου

παντρευεται ενα ζευγαρι, βγαζει 15 χιλιαρικα απο φακελακια και δωρα.
προετοιμασιες γαμου, τραπεζια κτλ κοστιζουν αλλες 15 χιλιαδες, βλεπετε ο ελληνας ειναι παντου φιγουρατζης.
μετα απο ενα χρονο συμβιωσης και αφου τοτε διαπιστωνουν πως δεν μπορουν να ζησουν κατω απο την ιδια στεγη, χωριζουν.

ειναι το παραδειγμα ενος (πρωην) φιλικου (πρωην) ζευγαριου. και το πηλικο γραφει μηδεν και 1 αποτυχημενο γαμο. οξω!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

Και κατά τα άλλα λες ότι δεν είσαι πυροβολημένη; ΟΚ, πάμε παρακάτω.....  :2funny:

Αλήθεια την πραγματική σου γνώμη σου για αυτούς τους την έχεις πει;  :think:

δεν ηταν πανδρεμενη οταν μπηκε

παντως θες να μας πεις οτι οταν παντρευτουμε πρεπει να δηλωσουμε αποχωρηση απ το φορουμ???  σιγα καλεεεεε
γενικα καλα τα γραφεις.. αυτο να μην ελεγες μονο....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

παντως θες να μας πεις οτι οταν παντρευτουμε πρεπει να δηλωσουμε αποχωρηση απ το φορουμ???  σιγα καλεεεεε

ωχ αλήθεια πρεπει να αλλαξω εαυτό σαν παντρευτώ; να γινω "ταξις και ηθική" η να το κρυβω οπως κάνουνε πολλοι εδω μέσα που πανε σε μπουρδελα; πω πω τι διλλημα; ...

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
ειμαι πολυ παλια εδω μεσα για να μου πεις εσυ η να μου κανεις επιπληξη στο τι θα γραφω!οσο για το ψευδωνυμο σου σαφως και φαινεται απο αυτο το ποιος ειναι ο πυροβολημενος και ποιος οχι!και εαν προσβαλα εγω ποτε εδω μεσα καποιον αισχρα αυτο φαινεταιαπο τα γραφομενα μου δε θα μας το πεις εσυ!οσο για το παντρεμενη δεν τοπ ξερα οτι υπαρχει κοινωνικος ρατσισμος ωστε να μην μπαινουν εδω παντρεμενοι!πρωτη φορα το ακουω!
Κοίτα επειδή δεν έχω όρεξη να ασχολούμαι όλο το απόγευμα μαζί σου:

α) ξαναδιάβασε αυτό το που έχω γράψει για το nick name..... ή βάλε κάποιον να σου το διαβάσει αν δεν καταλαβαίνεις ελληνικά.

β) αν θες να γράφεις διάφορα περίεργα και προσβλητικά και να μην περιμένεις απάντηση φτιάξε ένα μπλογκ στο οποίο θα γράφεις και θα διαβάζεις μόνη σου.

γ) δεν υπάρχει κοινωνικός ρατσιμός να μπαίνει ένας παντρεμένος στο site. Το να μπαίνει μια παντρεμένη στο σαιτ για μπουρδέλα το θεωρώ ύψιστη κατάντια. Αυτό όμως είναι προσωπική μου άποψη (ίσως και αρκετά συντηρητική). Μπορεί σε άλλους άντρες να αρέσει η γυναίκα τους να είναι μέλος σε τέτοια σαιτ. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.....

δ) δεν απάντησες σε τίποτα από αυτά που σε ρώτησα για τους φίλους και τους συγγενείς σου. Αν πας και τους πεις την πραγματική τους γνώμη για τη λίστα που σου έδωσαν (ότι είναι πυροβολημένοι, ότι σε έχουν ανάγκη κτλ) μαγκιά σου . Ειλικρινά το λέω. Το όμως να κάθεσαι να τους βρίζεις στο σαιτ τόσο αισχρά, είναι ελεεινό και τρισάθλιο. Να σε χαίρονται.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16

α) ξαναδιάβασε αυτό το που έχω γράψει για το nick name..... ή βάλε κάποιον να σου το διαβάσει αν δεν καταλαβαίνεις ελληνικά.

β) αν θες να γράφεις διάφορα περίεργα και προσβλητικά και να μην περιμένεις απάντηση φτιάξε ένα μπλογκ και στο οποίο θα γράφεις και θα διαβάζεις μόνη σου.

γ) δεν υπάρχει κοινωνικός ρατσιμός να μπαίνει ένας παντρεμένος στο sait. Το να μπαίνει μια παντρεμένη στο σαιτ για μπουρδέλα το θεωρώ ύψιστη κατάντια. Αυτό όμως είναι προσωπική μου άποψη (ίσως και αρκετά συντηρητική). Μπορεί σε άλλους άντρες να αρέσει η γυναίκα τους να είναι μέλος σε τέτοια σαιτ. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.....

δ) δεν απάντησες σε τίποτα από αυτά που σε ρώτησα για τους φίλους και τους συγγενείς σου. Αν πας και τους πεις την πραγματική τους γνώμη για τη λίστα που σου έδωσαν (ότι είναι πυροβολημένοι, ότι σε έχουν ανάγκη κτλ) μαγκιά σου . Ειλικρινά το λέω. Το όμως να κάθεσαι να τους βρίζεις στο σαιτ τόσο αισχρά, είναι ελεεινό και τρισάθλιο. Να σε χαίρονται.
σου ξαναεξηγησα οτι η απαντηση οσον αφορα το νικ σου δεν ειναι πειστικη.δευτερον σου ξαναειπα οτι θα γραφω οτι θελω και ας με κρινουν οι αλλοι.επιπλεον δεν εχω αναγκη τα δωρα των συγγενων μου σιγουρα .δουλευω και αγοραζω μονη αυτα που χρειαζομαι.οι λιστες μου ειναι περιττες και ειναι δικαιωμα μου αυτο!οκ

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

Ωχωχωχωχ τι λεει ο τυπος και εγω που ειμαι παντρεμενος +20χρονια τι να κανω να αυτοκτονησω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Aφηστε τις μαλακιες και απαντηστε στον tommaso,περιμενει ο ανθρωπος... :badair:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16

β) αν θες να γράφεις διάφορα περίεργα και προσβλητικά και να μην περιμένεις απάντηση φτιάξε ένα μπλογκ στο οποίο θα γράφεις και θα διαβάζεις μόνη σου.

γ) δεν υπάρχει κοινωνικός ρατσιμός να μπαίνει ένας παντρεμένος στο site. Το να μπαίνει μια παντρεμένη στο σαιτ για μπουρδέλα το θεωρώ ύψιστη κατάντια. Αυτό όμως είναι προσωπική μου άποψη (ίσως και αρκετά συντηρητική). Μπορεί σε άλλους άντρες να αρέσει η γυναίκα τους να είναι μέλος σε τέτοια σαιτ. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.....

οσον για την καταντια που λες αυτο ειναι δικη σου αποψη και δεν με αφορα!δεν θα μου επιβαλλεις εσυ και κανενας αλλος που θα μπαινω!ελπιζω να ξηγηθηκα!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ωχ αλήθεια πρεπει να αλλαξω εαυτό σαν παντρευτώ; να γινω "ταξις και ηθική" η να το κρυβω οπως κάνουνε πολλοι εδω μέσα που πανε σε μπουρδελα; πω πω τι διλλημα; ...

ε πως...
εχουμε γεμισει ηθικα στοιχεια εδω μεσα...
παρε παραδειγμα επιτελους!

γ) δεν υπάρχει κοινωνικός ρατσιμός να μπαίνει ένας παντρεμένος στο sait. Το να μπαίνει μια παντρεμένη στο σαιτ για μπουρδέλα το θεωρώ ύψιστη κατάντια. Αυτό όμως είναι προσωπική μου άποψη (ίσως και αρκετά συντηρητική). Μπορεί σε άλλους άντρες να αρέσει η γυναίκα τους να είναι μέλος σε τέτοια σαιτ. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.....

αχ τι καλα!
θα το κανω υπογραφη!

ειναι σωστο ηθικο κ τιμιο οχι μονο να μπαινει στο σαιτ για μπουρδελα ο πανδρεμενος αλλα να τα επισκεπτεται κιολας δεν ειναι??
κ σε χαλασε η πανδρεμενη που μπαινει για την πλακα της... δεν ειναι κοινωνικως αποδεκτο αυτο...
μαλισταααααααα
Ωχωχωχωχ τι λεει ο τυπος και εγω που ειμαι παντρεμενος +20χρονια τι να κανω να αυτοκτονησω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οχι!!! μη!!! εσυ εισαι ανδρας!! ειναι οκ!!!
μην κανεις καμια τρελλα!!!

*P

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
αχ τι καλα!
θα το κανω υπογραφη!

ειναι σωστο ηθικο κ τιμιο οχι μονο να μπαινει στο σαιτ για μπουρδελα ο πανδρεμενος αλλα να τα επισκεπτεται κιολας δεν ειναι??
κ σε χαλασε η πανδρεμενη που μπαινει για την πλακα της... δεν ειναι κοινωνικως αποδεκτο αυτο...
μαλισταααααααα
εμ αυτο λεω και εγω ρε μπαιτ!

η παντρεμενη που μπαινει ενοχλησε τον πολυ ομορφο τον κουκλο?και οχι ο παντρεμενος πολυ ηθικος οικογειαρχης που καθε κυριακη παει στην εκκλησια με την κυρια και τα κουτσουβελα?ιδου η απορια?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ε πως...
εχουμε γεμισει ηθικα στοιχεια εδω μεσα...
παρε παραδειγμα επιτελους!

δεν μπορω ρε συ μπαιτ ... είμαι ανεπιδέκτου. Αυτό το θεματάκι ειδικά με το η γυναίκα μου να είναι παρθένα και με φερεντζε και στο κρεβατι καραπουταναρα και ο αντρας, ο γαμιάς της γειτονιάς περιχώρων και σούπερ μπουρδελιάρης ως κοινωνικο στάτους και πρότυπο του νεοελληνικου φιλελευθερισμου φερμένο βέβαια απο την δεκαετία του 50 το οποίο εκφράζεται και σε νεους και δήθεν μορφωμένους ανθρώπους, μου κάνει πολυ προχω.. και εγω ειμαι της συντηρητικης γενιας που πιστευει στον ερωτα...βράστα δηλαδή..

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
σε αυτο θα μπορουσε να μας απαντησει ο πολυ ομορφος?που δεν θελει μια γυναικα να οταν παντρευτει να μπαινει εδω μεσα,κρινει και κατακρινει και λεει μετα
οτι εγω λεει βριζω αισχρα και δεν ειναι σωστο!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom