giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ε οχι δεν το εχω σκοποοχι!!! μη!!! εσυ εισαι ανδρας!! ειναι οκ!!!
μην κανεις καμια τρελλα!!!
*P
Ε οχι δεν το εχω σκοποοχι!!! μη!!! εσυ εισαι ανδρας!! ειναι οκ!!!
μην κανεις καμια τρελλα!!!
*P
γιατι ο ΦΤΩΧΟ-ΜΠΙΝΕΣ ειναι ξεφτιλας και γυφτος που αγοραζει κοψοχρονιας σερβιτσια και πορσελανες, αφου ειναι ΦΤΩΧΟΣ, και δεν ειναι ξεφτιλας και γυφτος αυτος που παντρευεται και εμμεσα σε παρακινει-παρακαλει να του παρεις, αυτο που ΑΥΤΟΣ θελει..
δεν ξερω τι λετε εσεις κοριτσια
εγω το επομενο σεκονδ που θα παντρευτω (αν καταφερω κ γλιτωσω το γνωστο σε ολες μας ραφι.. μην ξεχνιομαστε το δικο μου ειναι λουλακι με πρασινες βουλιτσες) θα δηλωσω μετα κλαυθμους κ οδυρμους αποχωρηση απ το σαιτ
κ μετα που πλεον θα εχω γινω η τιμια η ηθικια η αγνη ο αγγελος επι της γης.. διοτι απ αυτο κρινεται οβιουσλη ο χαρακτηρας μου.. απ το σαιτ που επισκεπτομαι
θα πω του ανηρ μου με σκυμμενο το κεφαλι..."πασα μου εσυ! για να μην ψαχνεις στα τυφλα το κοκκινο σπιτι για να ριξεις τον οβολο σου πια... για κοιτα εδω!!! τι εχει φτιαξει ο θεος του ιντερνετου!"
κ θα ζησουμε παρα πολυ ευτυχισμενοι! μεσα στα κοινωνικα προτυπα!
Πάμε πάλι!σου ξαναεξηγησα οτι η απαντηση οσον αφορα το νικ σου δεν ειναι πειστικη.δευτερον σου ξαναειπα οτι θα γραφω οτι θελω και ας με κρινουν οι αλλοι.επιπλεον δεν εχω αναγκη τα δωρα των συγγενων μου σιγουρα .δουλευω και αγοραζω μονη αυτα που χρειαζομαι.οι λιστες μου ειναι περιττες και ειναι δικαιωμα μου αυτο!οκ
Θα βγούμε πάλι εκτός topic!σε αυτο θα μπορουσε να μας απαντησει ο πολυ ομορφος?που δεν θελει μια γυναικα να οταν παντρευτει να μπαινει εδω μεσα,κρινει και κατακρινει και λεει μετα
οτι εγω λεει βριζω αισχρα και δεν ειναι σωστο!!
Γιατι ενα ζευγαρι να μην την εφαρμοσει,απο τη στιγμη που για να κανει ενα γαμο
δεχεται
και τη σιωπηρη επιβολη αγραφων(ανουσιων κατ εμε) καθιερωμενων "πρωτοκολλων"
και την εμπορευματοποιηση του γεγονοτος?(απο τα προσκλητηρια και παει λεγοντας..)
Ειλικρινα ειναι λυπηρο ατομα της γενιας μου να λενε οτι οι ξενοφερτες μεθοδοι τετοιου τυπου που προσφερουν περισσοτερη ευκολια για το ζευγαρι σε ενα γαμο
ειναι ..Ξεφτιλα.
Τη στιγμη που αυτη ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ για τη νεοτερη γενια που δεν κανει παιδια και γαμους οπως αλλοτε.
Η κριτικη που ασκει σημερα ενας 50αρης στον 25αρη που δεν μπορει να παντρευτει η οταν το κανει
του απαγορευει να συμβαδισει με τετοιες εναλλακτικες προτασεις της εποχης(λιστα γαμου,συμφωνο συμβιωσης)
ν
λογο ...ΞΕΦΤΙΛΑΣ(?!??!?!?!?!)
ειναι το αποκορυφωμα της ηλιθιοτητας του ελληνα που μας εχει κανει σημερα να ντρεπομαστε για την ελλαδα.
Την επομενη φορα στο γαμο,παρτε στο ζευγαρι καποτες γιατι αν κανει παιδια και τους πας και αλλο σερβιτσιο τη ..ΓΑΜΗΣΕ!
Α ρε Bite.....δεν ξερω τι λετε εσεις κοριτσια
εγω το επομενο σεκονδ που θα παντρευτω (αν καταφερω κ γλιτωσω το γνωστο σε ολες μας ραφι.. μην ξεχνιομαστε το δικο μου ειναι λουλακι με πρασινες βουλιτσες) θα δηλωσω μετα κλαυθμους κ οδυρμους αποχωρηση απ το σαιτ
κ μετα που πλεον θα εχω γινω η τιμια η ηθικια η αγνη ο αγγελος επι της γης.. διοτι απ αυτο κρινεται οβιουσλη ο χαρακτηρας μου.. απ το σαιτ που επισκεπτομαι
θα πω του ανηρ μου με σκυμμενο το κεφαλι..."πασα μου εσυ! για να μην ψαχνεις στα τυφλα το κοκκινο σπιτι για να ριξεις τον οβολο σου πια... για κοιτα εδω!!! τι εχει φτιαξει ο θεος του ιντερνετου!"
κ θα ζησουμε παρα πολυ ευτυχισμενοι! μεσα στα κοινωνικα προτυπα!
Α ρε Bite.....
Πως τα γράφεις έτσι;
Χωρίς εσένα το site δεν θα είναι ποτέ το ίδιο..... : :'(
Όχι ρε bite , γιατί να εύχομαι να μην παντρευτείς;παρα πολυ κουκλε κανονισε να ευχεσαι να μεινω στο ραφι για να γραφω εδω κ να γελας!!!
*P
Η βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα, η δεν αντιλαμβανεσαι τα γραφομενα.Γιατι ενα ζευγαρι να μην την εφαρμοσει,απο τη στιγμη που για να κανει ενα γαμο
δεχεται
και τη σιωπηρη επιβολη αγραφων(ανουσιων κατ εμε) καθιερωμενων "πρωτοκολλων"
και την εμπορευματοποιηση του γεγονοτος?(απο τα προσκλητηρια και παει λεγοντας..)
Ειλικρινα ειναι λυπηρο ατομα της γενιας μου να λενε οτι οι ξενοφερτες μεθοδοι τετοιου τυπου που προσφερουν περισσοτερη ευκολια για το ζευγαρι σε ενα γαμο
ειναι ..Ξεφτιλα.
Τη στιγμη που αυτη ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ για τη νεοτερη γενια που δεν κανει παιδια και γαμους οπως αλλοτε.
Η κριτικη που ασκει σημερα ενας 50αρης στον 25αρη που δεν μπορει να παντρευτει η οταν το κανει
του απαγορευει να συμβαδισει με τετοιες εναλλακτικες προτασεις της εποχης(λιστα γαμου,συμφωνο συμβιωσης
λογο ...ΞΕΦΤΙΛΑΣ(?!??!?!?!?!)
ειναι το αποκορυφωμα της ηλιθιοτητας του ελληνα που μας εχει κανει σημερα να ντρεπομαστε για την ελλαδα.
Την επομενη φορα στο γαμο,παρτε στο ζευγαρι καποτες γιατι αν κανει παιδια και τους πας και αλλο σερβιτσιο τη ..ΓΑΜΗΣΕ!
Σιγουρα δεν ζω σε παραμυθενιο κοσμο η ουτοπιεςεγώ ταπεινά θα εκφέρω την άποψη οτι ο γάμος δεν είναι εμπόριο, αλλά κατήντησε..
δεν καλείς "υποχρεώσεις" αλλά ανθρώπους που αγαπάς μόνο.
δεν ζητάς δώρα γιατί ζητάς παρουσία όσον θες να χαρούν μαζί σου.
δεν σκέφτεσαι τι έφερε ο ένας και ο αλλος γιατί είσαι μίζερος.
δεν θέλεις οικονομική βοήθεια γιατι δεν είναι αυτός ο σκοπός που παντρεύεσαι.
δεν σε νοιάζει τι θα παρεις αλλα ποιοι θα έρθουν να χαρούν μαζί σου.(λέμε τώρα...)
και κυρίως δεν ξοδεύεις τα κέρατά σου για αηδίες μπας και φανείς γιατι στο κάτω κάτω της γραφής δεν διαγωνίζεσαι στο τηλεπαιχνίδι "ποιος έκανε τον πιο πλούσιο γάμο"
και οχι ο γάμος δεν γίνεται για τους γονείς.
αυτά
Όχι ρε bite , γιατί να εύχομαι να μην παντρευτείς;
Το αντίθετο μάλιστα.....
Δεν θες να κάνεις οικογένεια κάποια στιγμή; :-
Για εσένα θα του πούμε τα καλύτερα!θελω
αλλα μετα αμα ο ανδρας μου δε θελει να μπαινω στο σαιτ?
ελπιζω να το αντεξετε *P *P *P
παρα πολυ κουκλε κανονισε να ευχεσαι να μεινω στο ραφι για να γραφω εδω κ να γελας!!!
*P
θελω
αλλα μετα αμα ο ανδρας μου δε θελει να μπαινω στο σαιτ?
ελπιζω να το αντεξετε *P *P *P
γεια σου αγορακι!Γειά σου baby....
Μαριάννα να ζήσετε βρε...και μην μασάς....
Εγκειται στο οτι δεν καλω ολους τους δικους μου για να μου ανοιξουν το σπιτικο απο τον Κωτσοβολο αλλα για να παραστουν σε μια απο τις πιο σημαντικες στιγμες της ζωης μου.Μπορεις να τεκμηριωσεις που εγκειται η ΞΕΦΤΙΛΑ?
Οπως επισης γιατι το βρισκεις αστειο να υπαρχει σε μια λιστα γαμου ενα καταστημα με οικιακο εξοπλισμο?
Κιαμια φορά ξεφτίλα ειναι και το να μη χωρίσειςΤο να σε βοηθήσουν συγγενείς και φίλοι να αρχίσεις μια νέα ζωή,δεν είναι ούτε ξεφτίλα ούτε ζητιανιά.Η ξεφτίλα είναι όταν χωρίζεις...