το νεο ζευγαρι να παει να αγορασει μονο του!οχι να βασιζεται στα δωρα των συγγενων !!να πανε να ιδρωσουνε να παρουνε!σορρυ αλλα δωρα δεξιωσεις και τα σχετικα μου τη βιδωνουν
θελεις να παντρευτεις ευκαταστατο.
το νεο ζευγαρι να παει να αγορασει μονο του!οχι να βασιζεται στα δωρα των συγγενων !!να πανε να ιδρωσουνε να παρουνε!σορρυ αλλα δωρα δεξιωσεις και τα σχετικα μου τη βιδωνουν
σου εξηγησα οτι παντρευτηκα αλλα χωρις τυμπανοκρουσιες γιατι δεν ειχα χρηματα!δεν βγηκα στη ζητιανια στους συγγενεις με λιστες να ζηταω δωρα!!θελεις να παντρευτεις ευκαταστατο.
Δηλαδη λιστα γαμου εκτος απο ξεφτιλα και μη αξιοπρεπης σταση (που γραφτηκε μεχρι τωρα)δεν βγηκα στη ζητιανια στους συγγενεις με λιστες να ζηταω δωρα!!
Δε σε καλουν συχνα σε γαμους ετσι?ναι ειναι ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΙΑ γιατι στο καταστημα σου προτεινουν δηθεν τυχαια τι δεν εχει αγοραστει ακομη για τη λιστα αυτη και επισης οι νεονυμφοι ξερουν ποσο το πηρες το δωρο και αυτο ειναι ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ!
κατσε ρε συ μαριανα, γιατι μας το κανεις αυτο ???? πως μας τα πετας στα μουτρα ετσι, σαν να μην εγινε τιποτα ????εχεις 2 λαθη !πρωτον παντρευτηκα ηδη δευτερον δεν εκανα γαμο πολυτελειας γιατι δεν ειχα ουτε λιστες εκανα ουτε μεγαλειωδης δεξιωσεις με δανεια που κανουν αλλοι!
Δλδ όποιοι βάζουν λίστα γάμου είναι πυροβολημένοι;δεν με ενδιαφερει να βοηθαω πυροβολημενα ατομα!σορρυ αλλα δε θα παρω
και δεν σου επιτρεπω να μου απευθυνεις το λογο συνενοηθηκαμε?
εχω να πω μονο κατι και δεν θα ξαναστειλω!εσυ με τετοιο ψευδωνυμο τι εισαι εαν δεν εισαι πυροβολημενος?νομιζεις οτι εισαι καλα?ειμαι ελευθερη να εχω οτι γνωμη θελω και τη γραφω εδω και ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝ ΑΣ δεν μπορει να μου στερησει το δικαιωμα το πιασες????οκΔλδ όποιοι βάζουν λίστα γάμου είναι πυροβολημένοι;
Μήπως όμως είσαι εσύ πυροβολήμενη και αλαζονική; Λέω μήπως;
Αυτή τη γνώμη έχεις για τους συγγενείς και τους φίλους σου που σε έχουν καλέσει σε γάμο; Δε ντρέπεσαι;
Η νομίζεις όλοι ότι σε καλούν στο γάμο να τους βοηθήσεις;
Ποια είσαι, η Λάτση;
Ή είναι πυροβολημένοι εξαρχής επειδή σε κάλεσαν στο γάμο τους;
Μεγάλη ιδέα για τον ευατό σου δεν έχεις;
Και λες ότι είσαι παντρεμένη: εσάς δε σας έκαναν δώρα;
Και τα δώρα που σας έκαναν , τα έκαναν δλδ για να σας "βοηθήσουν";
Πας καλά;
ασε μας βρε μπάιτ, με τί ασχολεισαι ??πως ειναι δυνατον να υπαρχει τσακωμος ακομη κ σε θεμα... λιστα γαμου?
Εδω θα μαθεις ρε παικτη ποιο ειναι το σωστο;τελικα να βαλει ενα νεο ζευγαρι λιστα γαμου η οχι?
τελειωνετε εχουμε και δουλειες. τι ειναι σωστο?
Θες να βαλης βαλε δεν θες δεν βαζης εσεις θα παρετε αυτη την αποφασητελικα να βαλει ενα νεο ζευγαρι λιστα γαμου η οχι?
τελειωνετε εχουμε και δουλειες. τι ειναι σωστο?
Θες να βαλης βαλε δεν θες δεν βαζης εσεις θα παρετε αυτη την αποφαση