imperialdemon1821
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2005
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
παντως απο τα vista οτι προσφατο linux και να βαλεις καλυτερο θα ειναι τελειως για τον πουτσο λειτουργικο τα vista τα εχει ενας φιλος με καινουργιο μηχανημα μιλαμε για κανα 1500 ευρω pc ουτε 1 μηνα και σερνεται σαν εχεις 386 και μιλαμε με 2GB μνημη τετραπυρηνο και μου ελεγε κοιτα τι κανει το aero γαμαει και του λεω μην λες μαλακιες παμε να δεις τι κανει στο youtube το compiz fusion,του λεω ειδες οτι ελεγες μαλακιες ουτε το 1/3 τον εφε δεν εχουν τα svista ειδικα σε αυτο με τον κυβο εμεινε μαλακας και οταν ειχε βαλει ενας τυπος ενα video το οποιο επαιζε στην γωνια των δυο πλευρων του κυβου εκανε μοκο.του λεω μαλακα τα πληρωσες κιολας δεν τα ετρωγες στις πουτανες καλυτερα.η αλλη μαλακια που εχουν τα vista ειναι οτι γραφεις κατι στον υπολογιστη σου σε cd η dvd και δεν παιζει σε αλλον μπραβο bill για την ηλικια σου καλη η μαλακια σου.κανε τετοια και θα τα βγαλεις μονο σου τα ματια σου. η αλλη μαλακια τουλαχιστον εδω χαλκιδα παω να παρω φορητο και τους λεω χωρις τα vista γινεται να των παρω δηλαδη να δωσω τα λεφτα για το hardware αλλα οχι και για τα vista δεν θελω να χασω τα λεφτα μου αφου δεν θα τα χρησιμοποιωσω γαμω την πουτανα μου.οχι μου λενε οποτε θα παω μαλλον σε dell η καποια αλλη που δεν θελει να πληρωσω το αντιτιμο τον 200ευρω για τα κολοβιστα.μπορει να μεταπιδησω και να παω σε kubuntu αμα βγει ο KDE 4.