info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.970
- Πόντοι
- 4.926
Τετάρτη μεσημέρι, καταμεσής του καύσωνα, επισκέφτηκα τα Λιμανάκια, μετά από δύο χρόνια. Πάρκαρα την μηχανή στο εσωτερικό πάρκινγκ, έβγαλα τα παπούτσια, φόρεσα τις παντόφλες και κατευθύνθηκα προς το γνωστό μονοπάτι, που σε οδηγεί στην παραλία. Καθοδόν, είδα έναν λιμοκοντόρο μπάρμπα, ο οποίος κοιμόταν κάτω από ένα θάμνο, φορώντας μόνο μια μακριά φόρμα παντελόνι. Στην παραλία ήταν ένας γέρος, ο οποίος τριγύριζε ολόγυμνος και ένα gay ζευγάρι. Αυτός που είχε τον ρόλο του άντρα είχε ξαπλώσει και ο παθητικός τον είχε πλακώσει στην πίπα. Στα πάνω βραχάκια ήταν ένας γέρος, ο οποίος κοιμόταν συνεχώς, ένας μπάρμπας, ο οποίος έπαιρνε μάτι αυτόν που τσιμπούκωνε και ένα αλλοδαπό ζευγάρι gay. Άραξα, έκανα την ηλιοθεραπεία μου, τον γυμνισμό μου, έκανα δύο βουτιές στην θάλασσα και χαλάρωσα, χωρίς να με ενοχλήσει κανένας. Στην πορεία, κάποιοι έφευγαν και κάποιοι άλλοι έρχονταν. Ήταν όλοι μεσήλικοι άνδρες, μόνοι και σχεδόν όλοι ομοφυλόφιλοι. Γυναίκα δεν υπήρχε για δείγμα και όλοι τους έψαχναν για αρσενικό.
ΥΓ: Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το εξής: Σε όλη την διαδρομή, δεν είδα ούτε μια πιτσιρίκα της προκοπής. Μόνο παρέες αγοριών, 5-6 ατόμων και πολύ λίγα κορίτσια. Από αυτά που είδα, σχεδόν όλα ήταν κάτι κοντοστούπες, χοντρές έφηβες, σαν γιουβαρλάκια. Το έγραψα σαν υποσημείωση, γιατί ήταν κάτι, το οποίο με παραξένεψε.
ΥΓ: Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το εξής: Σε όλη την διαδρομή, δεν είδα ούτε μια πιτσιρίκα της προκοπής. Μόνο παρέες αγοριών, 5-6 ατόμων και πολύ λίγα κορίτσια. Από αυτά που είδα, σχεδόν όλα ήταν κάτι κοντοστούπες, χοντρές έφηβες, σαν γιουβαρλάκια. Το έγραψα σαν υποσημείωση, γιατί ήταν κάτι, το οποίο με παραξένεψε.