ΚαπουΣτηΡουμελη
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν άντεξα να μην κάνω account για να απαντήσω σε αυτό το thread, λοιπόν, που λέτε το Λιλάκι ήταν στην σχολή μου, η τύπισσα θυμάμαι σε γνωστό μαγαζί της Σητείας σε βραδιές με φοιτητοκαταστάσεις που ήταν πίχτρα το μαγαζί ανέβαινε στο τραπέζι τα πέταγε έξω και χόρευε πάνω στο τραπέζι. Απο ύψος μπορώ να πω ότι έφτανε ίσα ίσα να μου πάρει τσιμπούκι και δεν είμαι και το πρώτο μπόι. Την είχε πάρει όλη η πόλη και η μισή σχολή (εγώ είχα γκόμενα γιατί θα ρωτήσετε) αφήστε που μου έβγαζε κάτι το αποκρουστικό, η κλασσική ηλίθια κατηγορία γυναίκας που ντύνεται σαν πουτάνα, είναι πουτάνα, μιλάει σαν νταλικέρης, πίνει πιο πολύ αλκοολ απότι το τριρότορο rx7 βενζίνα και η μούρη της όταν την έβλεπα πρωί στην σχολή ήταν σαν να την είχαν φτύσει μύγες.
Θυμάμαι τα είχε με έναν χίπη που είχε ένα μαγαζάκι και πούλαγε κάτι ινδικά αρωματικά και κάτι χαιμαλιά και παπαριές. ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ την Λίλα χαχαχαχα.
Θυμάμαι τα είχε με έναν χίπη που είχε ένα μαγαζάκι και πούλαγε κάτι ινδικά αρωματικά και κάτι χαιμαλιά και παπαριές. ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ την Λίλα χαχαχαχα.