Νέα

Λίλα Κυριαζοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KANONI TV
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΚαπουΣτηΡουμελη

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεν άντεξα να μην κάνω account για να απαντήσω σε αυτό το thread, λοιπόν, που λέτε το Λιλάκι ήταν στην σχολή μου, η τύπισσα θυμάμαι σε γνωστό μαγαζί της Σητείας σε βραδιές με φοιτητοκαταστάσεις που ήταν πίχτρα το μαγαζί ανέβαινε στο τραπέζι τα πέταγε έξω  :tits: και χόρευε πάνω στο τραπέζι. Απο ύψος μπορώ να πω ότι έφτανε ίσα ίσα να μου πάρει τσιμπούκι και δεν είμαι και το πρώτο μπόι. Την είχε πάρει όλη η πόλη και η μισή σχολή (εγώ είχα γκόμενα γιατί θα ρωτήσετε) αφήστε που μου έβγαζε κάτι το αποκρουστικό, η κλασσική ηλίθια κατηγορία γυναίκας που ντύνεται σαν πουτάνα, είναι πουτάνα, μιλάει σαν νταλικέρης, πίνει πιο πολύ αλκοολ απότι το τριρότορο rx7 βενζίνα και η μούρη της όταν την έβλεπα πρωί στην σχολή ήταν σαν να την  είχαν φτύσει μύγες.
Θυμάμαι τα είχε με έναν χίπη που είχε ένα μαγαζάκι και πούλαγε κάτι ινδικά αρωματικά και κάτι χαιμαλιά και παπαριές. ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ την Λίλα χαχαχαχα.

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
Δεν άντεξα να μην κάνω account για να απαντήσω σε αυτό το thread, λοιπόν, που λέτε το Λιλάκι ήταν στην σχολή μου, η τύπισσα θυμάμαι σε γνωστό μαγαζί της Σητείας σε βραδιές με φοιτητοκαταστάσεις που ήταν πίχτρα το μαγαζί ανέβαινε στο τραπέζι τα πέταγε έξω  :tits: και χόρευε πάνω στο τραπέζι. Απο ύψος μπορώ να πω ότι έφτανε ίσα ίσα να μου πάρει τσιμπούκι και δεν είμαι και το πρώτο μπόι. Την είχε πάρει όλη η πόλη και η μισή σχολή (εγώ είχα γκόμενα γιατί θα ρωτήσετε) αφήστε που μου έβγαζε κάτι το αποκρουστικό, η κλασσική ηλίθια κατηγορία γυναίκας που ντύνεται σαν πουτάνα, είναι πουτάνα, μιλάει σαν νταλικέρης, πίνει πιο πολύ αλκοολ απότι το τριρότορο rx7 βενζίνα και η μούρη της όταν την έβλεπα πρωί στην σχολή ήταν σαν να την  είχαν φτύσει μύγες.
Θυμάμαι τα είχε με έναν χίπη που είχε ένα μαγαζάκι και πούλαγε κάτι ινδικά αρωματικά και κάτι χαιμαλιά και παπαριές. ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ την Λίλα χαχαχαχα.
εμάς μας αρέσει..!!!!  ;)

οι γυμνες φωτος που είναι ????????

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Πω....πω..... :o :o.  Αυτή έχει γίνει πολύ "σκυλί"......Είναι για πολλά.... :zfuck: :fuck1: :fuck2: :pipa1: :2on1:

Και για να μη ξεχνιόμαστε,η συγκεκριμένη σπούδασε διαιτολογία-διατροφολογία... :grin:  Άλλωστε φαίνεται.... :rolleyes: :rolleyes:

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Προφανώς αυτός που τις ανέβασε  τις έχει κάνει private!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
206
[youtube=700,500]9k68uZlhtuA[/youtube]

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
1382194_413392135455048_1522396216_n.jpg
sm405.gif

best_hunder

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
28
Πόντοι
0
Λιλα εισαι για πολυ σκισιμο κοριτσαρα μου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom