Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλησπέρα,αλάνια,και καλό χειμώνα σε όσους-όπως και εγώ-επέστρεψαν από τις διακοπές τους!  ;) :sunglasses: :hi:
Ένεκα των capital controls,ανειλημμένων υποχρεώσεων και διακοπών απουσίασα αρκετά από τον πορνοστίβο του στριποηδονισμού,αλλά πλέον επανήλθα δριμύτερος και πάντα έτοιμος να ενημερώσω για τα καλτ,ηδυπαθή και ιμερικά στριποnews!  :cheesy:
Άρτι αφιχθείς,λοιπόν,από το Λίντο έχω να σας παρουσιάσω ένα φρέσκο "πορνορεπορτάζ"!  :dancing:
Η είσοδος,κλασσικά,στα 10e λόγω καθημερινής και κόσμος μέτριος αριθμητικά,αλλά ικανοποιητικός αναλογικά με την ημέρα και την εποχή.
Οι γκόμενες αρκετά μέτριες,κάπως βαριεστημένες και με μικρή διάθεση να ασχοληθούν,παρά μόνο σε δικά τους "στανταράκια" όπως κατάλαβα εγώ.Επιπλέον,τα "βαριά χαρτιά" του μαγαζιού(Άντα,ΑνΑστασία,Έλενα Στίνγκα,Αντριάνα,Μπέλα) απουσίαζαν.Η Μπέλα,βέβαια,για όσους ενδιαφέρονται,εθεάθη στο Kinky Opera! 
Παρούσες,όσες διέκρινα,ήταν οι ακόλουθες:
1.) Ντανιέλα.Κλασσική εκεί μέσα πλέον,ξανθιά,με μέτριο πρόσωπο,νερουλό στήθος και τσουπωτό,σχετικά,κορμί.Υπόσχεται,και κάνει,τα πάντα μέσα!  ;)
2.)Καταλίνα.Μελαγχρινό Ρουμανάκι με έκφυλη φατσούλα,μικρό σχετικά στήθος και απύθμενη ΚΩΛΑΡΑ!  :kissass2: :kissass: :cum:
3.)Έρρικα.Καστανή Ρουμάνα,πραγματική μουνάρα!!!  :cum:
Στυλιάρι με ωραία χαρακτηριστικά,αλλά αρκετά διεκπαιρεωτική.  :(
4.) Αμίρα.Επίσης τσουπωτή,ξανθιά,μέτριο ανάστημα.Θα έλεγα,τίποτα το ιδιαίτερο.
5.) Βέρα.ΤΟ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!
Μαυρισμένη,μελαγχρινή,αλόγα,με απίστευη κωλάρα και σιλικονάτες τορπίλες!Μοιάζει με μετρέσσα Ρουμάνου,μαφιόζου,εγκληματία.  :2funny:
6.) Άντζι.Δε θυμάμαι πολλά!  :S :huh: :-
7.) Μπιάνκα.Ξανθιά Ρουμανίς με ωραίο κωλαράκι,μέτριο στήθος και έκφυλα duck's τσιμπουκόχειλα!  :P :cheesy:
Με λίγη χορηγεία "ξηγιέται" και αυτή καλά στο πριβέ.
8.) Τζένιφερ.Γνωστή και μη εξαιρετέα,Φιλιππινέζα,πλέον πιο ογκώδης από ποτέ!  :o
9.) Αλέξια.Μελαγχρινή,μέτριο σώμα,ψιλο σάπια.Δήλωσε,επίσης,εκ Ρουμανίας.
10.) Τζοάννα.ΜΕλαγχρινό κοντοπούτανο με τσουπωτή κωλάρα και συμπαθητικό προσωπάκι.Ούτε αυτή εδέησε να κουνήσει τη κωλάρα της!  >:( :o :tickedoff:
+ 2 με 3 ξανθά μιλφάκια σχετικά καλά,ένα ακόμα καστανόξανθο κοντοπούτανο που δε θυμάμαι και 3 μαύρες γαζέλες!(μια χοντρή,μια τσουπωτή και μια Ναόμι Κάμπελ)  :grin:
Αυτά,προς το παρόν,κύριοι!  ;)
Εις το επανιδείν!!!  :sunglasses:  :hi:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Καλως ήρθες και πάλι μύστη νάτσο σκόκο  :hi:.Πολύ ενδιαφέρον το ρεπορτάζ σου για το κατάστημα  :erection: :erection:.Μάλλον είναι μια καλή λύση για στριπ τις καθημερινές  :grin: :grin:.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλως ήρθες και πάλι μύστη νάτσο σκόκο  :hi:.Πολύ ενδιαφέρον το ρεπορτάζ σου για το κατάστημα  :erection: :erection:.Μάλλον είναι μια καλή λύση για στριπ τις καθημερινές  :grin: :grin:.
Καλησπέρα και σε σένα, στρατηλατη, τα σέβη μου. Καλώς σας βρήκα! ! ! !
Διαβάζω και εγώ τις επικές κριτικές και τα καλτ σκηνικά σας, εσένα και του Κόμπρα  :rockon:
Εννοείται πως είναι καλή επιλογή για σκληρούς πορνικους μύστες. Για μένα, η καλύτερη επιλογή για καλους

johnb365

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Περασμα απο το λιντο χθες.. Κοσμος πολυ λιγος κοπελες 15 περιπου ονοματα δν συγκρατω. Ενα απο τα καλυτερα μαγαζια σε υπηρεσιες κ χρονο, οπως τα γραφουν οι συναγωνιστες απο πανω.. Κανεις οτι θελεις..

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Πέρασα κι εγώ για ένα ποτάκι χθες από Λίντο,παρατήρησα ότι υπήρχαν αρκετοί τυπάδες που είχαν πάει με γκόμενες παρέα,οι περισσότερες όμως ήταν ξενέρωτες ελλεινίδες που σίγουρα μπήκαν μόνο και μόνο από περιέργεια  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Κάθισα στο μπαρ όπου εκείνη την ώρα (περίπου 02:30) δεν υπήρχε άλλος πελάτης.Έμεινα καμιά ώρα και είδα μόνο 3 χορούς στην πίστα και αρκετές κοπέλες που βαριόντουσαν την ζωή τους και δεν κουνιόντουσαν από την θέση τους  :tickedoff: :headbang:.Το χειρότερο στη υπόθεση ήταν ότι στο μπαρ έκανε πολύ ζέστη,με αποτέλεσμα να ιδρώσω πολύ μέχρι τελικά να αποχωρήσω  >:( >:(.Δυστυχώς με πλησίασαν μόνο 2 μέτριες που δεν θυμάμαι καν ονόματα  :S :S.Έφυγα για το Χ-ΜΠΑΡ όπου πέρασα πολύ καλύτερα (έχω ανεβάσει κριτική  ;) ;))

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Βολτουλα χθες το βραδυ μετα απο καιρό. Καμια 25αρια κοπελες και πελατες μαλλον λιγοτεροι. Οι κοπελες ομως οι περισσοτερες καρφωμενες στα καθισματα με τα κινητα στα χερια. Ατιμα σμαρτ-φοουν, καταστρεψατε εκτος απο το καμακι στις καφετεριες και το μπαλαμουτι στα στριπτιζαδικα  :tickedoff:  
Απο τις λιγες που σηκωνονταν που και που,
Αλικα μελαχροινο ρωσσιδακι με σφιχτο κορμι και μαυρισμενη απο τις διακοπες της. Πρωτη μερα χθες που επεστρεψε οπως ειπε και ειχε ξεχασει να χορευει. Το προσπαθησε να το θυμηθει  :rolleyes:
Τζεσικα πετιτ μελαχροινη Ρουμανα , 1 μηνα στην Ελλαδα , συννενοειται στα αγγλικά. Απο χορο χτυπιεται συνεχεια πανω σου χωρις να εχει μαθει ακομα να ειναι αισθησιακη. Θελει δουλεια...
Λολιτα ..ονομα και πραγμα. Ξανθια κορμαρα με ενα κωλο ποιημα. Ισως ο πιο συντομο χορός που εχω δει ποτε. Ουτε στα μαγαζια με 5 ευρω ετσι.
ΦΛωρι ( αν θυμαμαι καλα ) Ψηλη μπαμπατσικη γυναικαρα αλλα  ψιλοβαριεστημενες κινησεις.
Μια μελαχροινη μιλφ με κοκκινο φορεμα που δυστηχως μολις το αφαιρεσε φανηκε η χαλαρωση τις ηλικίας
Αρκετα αβυζα , 2 μαυρουλες και ή γνωστη τζενιφερ με την ατακα , θελεις σεξ?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Μύστη μπουμπ είχε ζέστη εκεί που κάθισες εσύ  :think:.Από χορούς στην πίστα τι παίχτηκε  :rolleyes:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Γενικα δεν καψωνω ευκολα. Δεν βοηθησαν και τα κοριτσια  :grin: . Πηγα σχετικα νωρις 00,30- ο2.30.  Τιποτα το ιδιαιτερο στην πιστα. Μόνο απλοι χοροί παικτη μου

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
η έρρικα είναι η μελαχρινή ρουμάνα με την σωματάρα ένα μεγάλο τατού στο χέρι και τα μαλλιά κοτσιδάκια αν δεν κάνω λάθος?αν ναι υπάρχουν εντυπώσεις από κάποιον που την έχει πάρει πριβέ..??αξίζει?γιατι από απλό χορό ήταν πολύ καλή..

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
1
η ρόζα εκτός απο το σόου κάτι κάτι παραπάνω?

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
η έρρικα είναι η μελαχρινή ρουμάνα με την σωματάρα ένα μεγάλο τατού στο χέρι και τα μαλλιά κοτσιδάκια αν δεν κάνω λάθος?αν ναι υπάρχουν εντυπώσεις από κάποιον που την έχει πάρει πριβέ..??αξίζει?γιατι από απλό χορό ήταν πολύ καλή..

Αυτή δεν είναι καλή στον απλό χορό θα είναι στο πριβέ....;;;Εγώ την έχω για μεγάλη ξεπέτα!
Τώρα για κοτσιδάκια που αναφέρεις δεν είμαι σίγουρος...

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Αυτή δεν είναι καλή στον απλό χορό θα είναι στο πριβέ....;;;Εγώ την έχω για μεγάλη ξεπέτα!
Τώρα για κοτσιδάκια που αναφέρεις δεν είμαι σίγουρος...
δεν θυμάμαι το όνομα γαμώτο για αυτό ρωτάω..ρουμάνα μελαχρινή τούμπανο άγριο πρόσωπο τυπική βέβαια έκατσε δύο λεπτά και μιλήσαμε ,αλλά στον χωρό 2απλούς μαζί πολύ καλή..ή τουλάχιστον πολύ καλύτερη από τζέσικα,καταλίνα,ντανιέλα και άλλη μια ξανθιά που πήρα δεν θυμάμαι όνομα ήξερε να χορεύει πάνω σου όχι απλά να κάθεται και να χτυπιέται..

Επισκέπτης
δεν θυμάμαι το όνομα γαμώτο για αυτό ρωτάω..ρουμάνα μελαχρινή τούμπανο άγριο πρόσωπο τυπική βέβαια έκατσε δύο λεπτά και μιλήσαμε ,αλλά στον χωρό 2απλούς μαζί πολύ καλή..ή τουλάχιστον πολύ καλύτερη από τζέσικα,καταλίνα,ντανιέλα και άλλη μια ξανθιά που πήρα δεν θυμάμαι όνομα ήξερε να χορεύει πάνω σου όχι απλά να κάθεται και να χτυπιέται..
μηπως εννοεις την βερα ?

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
μηπως εννοεις την βερα ?
έχει μεγάλο τατού στο χέρι? όση ώρα ήμουν δεν ανέβηκε πίστα για χορό η βέρα είχα το νου μου για να δω πια είναι.. βέβαια ήταν μια μουνάρα μελαχρινή που καθόνταν στο μπαρ με κάτι τύπους όλη την ώρα σχεδόν πρέπει να ήταν η πιο ωραια εκεί μέσα αλλά δεν γύρναγε σχεδόν καθόλου πρέπει να ξαναπάω νομιζω..η βέρα από πριβέ αξίζει?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
έχει μεγάλο τατού στο χέρι? όση ώρα ήμουν δεν ανέβηκε πίστα για χορό η βέρα είχα το νου μου για να δω πια είναι.. βέβαια ήταν μια μουνάρα μελαχρινή που καθόνταν στο μπαρ με κάτι τύπους όλη την ώρα σχεδόν πρέπει να ήταν η πιο ωραια εκεί μέσα αλλά δεν γύρναγε σχεδόν καθόλου πρέπει να ξαναπάω νομιζω..η βέρα από πριβέ αξίζει?

οχι προς θεου μονο για καυλάντα σε απλούς..πριβέ φόλα....

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
οχι προς θεου μονο για καυλάντα σε απλούς..πριβέ φόλα....
:thumbsup:από ότι έχω καταλάβει από τις καλές καμία δεν αξίζει για πριβέ..τι κάνουν?περνουν το 50άρι και απλά χορεύουν παραπάνω ώρα..?

fotiakaikaula

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Αν θες να γαμμησις να πας σε στουντιο,τα στριπ ειναι για καυλαντα οχι για γαμησια.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις.......

Stories