bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
Η Εβελίνα έχει μία κωλάρα....Πολλά υποσχόμενη,δε ξέρω με το πριβε της τι παίζει...;;;;
τίποτα δυστυχώς Λόρια..
Η Εβελίνα έχει μία κωλάρα....Πολλά υποσχόμενη,δε ξέρω με το πριβε της τι παίζει...;;;;
Κλαίω!!!!
Καλησπέρα και σε σένα, στρατηλατη, τα σέβη μου. Καλώς σας βρήκα! ! ! !Καλως ήρθες και πάλι μύστη νάτσο σκόκο .Πολύ ενδιαφέρον το ρεπορτάζ σου για το κατάστημα .Μάλλον είναι μια καλή λύση για στριπ τις καθημερινές .
η έρρικα είναι η μελαχρινή ρουμάνα με την σωματάρα ένα μεγάλο τατού στο χέρι και τα μαλλιά κοτσιδάκια αν δεν κάνω λάθος?αν ναι υπάρχουν εντυπώσεις από κάποιον που την έχει πάρει πριβέ..??αξίζει?γιατι από απλό χορό ήταν πολύ καλή..
δεν θυμάμαι το όνομα γαμώτο για αυτό ρωτάω..ρουμάνα μελαχρινή τούμπανο άγριο πρόσωπο τυπική βέβαια έκατσε δύο λεπτά και μιλήσαμε ,αλλά στον χωρό 2απλούς μαζί πολύ καλή..ή τουλάχιστον πολύ καλύτερη από τζέσικα,καταλίνα,ντανιέλα και άλλη μια ξανθιά που πήρα δεν θυμάμαι όνομα ήξερε να χορεύει πάνω σου όχι απλά να κάθεται και να χτυπιέται..Αυτή δεν είναι καλή στον απλό χορό θα είναι στο πριβέ....;;;Εγώ την έχω για μεγάλη ξεπέτα!
Τώρα για κοτσιδάκια που αναφέρεις δεν είμαι σίγουρος...
μηπως εννοεις την βερα ?δεν θυμάμαι το όνομα γαμώτο για αυτό ρωτάω..ρουμάνα μελαχρινή τούμπανο άγριο πρόσωπο τυπική βέβαια έκατσε δύο λεπτά και μιλήσαμε ,αλλά στον χωρό 2απλούς μαζί πολύ καλή..ή τουλάχιστον πολύ καλύτερη από τζέσικα,καταλίνα,ντανιέλα και άλλη μια ξανθιά που πήρα δεν θυμάμαι όνομα ήξερε να χορεύει πάνω σου όχι απλά να κάθεται και να χτυπιέται..
έχει μεγάλο τατού στο χέρι? όση ώρα ήμουν δεν ανέβηκε πίστα για χορό η βέρα είχα το νου μου για να δω πια είναι.. βέβαια ήταν μια μουνάρα μελαχρινή που καθόνταν στο μπαρ με κάτι τύπους όλη την ώρα σχεδόν πρέπει να ήταν η πιο ωραια εκεί μέσα αλλά δεν γύρναγε σχεδόν καθόλου πρέπει να ξαναπάω νομιζω..η βέρα από πριβέ αξίζει?μηπως εννοεις την βερα ?
έχει μεγάλο τατού στο χέρι? όση ώρα ήμουν δεν ανέβηκε πίστα για χορό η βέρα είχα το νου μου για να δω πια είναι.. βέβαια ήταν μια μουνάρα μελαχρινή που καθόνταν στο μπαρ με κάτι τύπους όλη την ώρα σχεδόν πρέπει να ήταν η πιο ωραια εκεί μέσα αλλά δεν γύρναγε σχεδόν καθόλου πρέπει να ξαναπάω νομιζω..η βέρα από πριβέ αξίζει?
από ότι έχω καταλάβει από τις καλές καμία δεν αξίζει για πριβέ..τι κάνουν?περνουν το 50άρι και απλά χορεύουν παραπάνω ώρα..?οχι προς θεου μονο για καυλάντα σε απλούς..πριβέ φόλα....