Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 440K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

terisxr

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
περιστασιακα ,δηλαδη παρασκευοσαββατα?ευχαριστω!!!

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Ρε αδερφέ τρομερά νέα όπως μας περιγράφεις!!!!Ειδικά το Νούμερο 10 η Απολλώνια αν είναι αυτή που νομίζω!!!!
Μελαγχρινή,τούμπανο γυμνασμένη με τέλειο κώλο και ίσως τα καλύτερα στην πιάτσα(σιλικονάτα όμως) βυζιά που κυκλοφορούν.
Έχει και ωραίο πρόσωπο και έκανε παρέα με μια ξανθιά τηγανόφατσα!!!!!
Αν έχεις πληροφορίες για πόσο καιρό θα είναι κοντά μας ευπρόσδεκτες,για να κανονίσω καμιά εξόρμηση!!!!!
Ευχαριστώ προκαταβολικώς!!!!!
Το 10 το καλό που λένε.  :cum:
Έτσι ακριβώς όπως την περιγράφεις είναι.Αλλωστε,πρόκειται για σχετικά παλιά στρίπερ εκεί μέσα.
Περισσότερα δε γνωρίζω,αλλά,να ξέρεις πως,σε αυτές τις επανεμφανίσεις παίζει δυνατά το ενδεχόμενο "έλλειψης κεφαλαίου" εκ μέρους της,όποτε......μάλλον,μιας και τώρα επανήλθε,έχετε την ευκαιρία σας όσοι γουστάρετε.  ;)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.928
Πόντοι
9.095
νατσο δε σε ξεχασα η στινγκα παντρευτηκε  *P

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.426
Πόντοι
786
Το 10 το καλό που λένε.  :cum:
Έτσι ακριβώς όπως την περιγράφεις είναι.Αλλωστε,πρόκειται για σχετικά παλιά στρίπερ εκεί μέσα.
Περισσότερα δε γνωρίζω,αλλά,να ξέρεις πως,σε αυτές τις επανεμφανίσεις παίζει δυνατά το ενδεχόμενο "έλλειψης κεφαλαίου" εκ μέρους της,όποτε......μάλλον,μιας και τώρα επανήλθε,έχετε την ευκαιρία σας όσοι γουστάρετε.  ;)

Αφεψήματα αυτή παλιά δεν σέρβιρε απο ότι θυμάμαι. Σατανικό ωστόσο το σχέδιο που προτείνεις. Δηλ. σπεκουλάρεις την πιθανή έλλειψη ρευστότητας του συμβαλλόμενου μέρους για να πετύχεις τους διπραγματευτικούς σκοπούς σου. Στριπο-Σόιμπλε :2funny:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Αφεψήματα αυτή παλιά δεν σέρβιρε απο ότι θυμάμαι. Σατανικό ωστόσο το σχέδιο που προτείνεις. Δηλ. σπεκουλάρεις την πιθανή έλλειψη ρευστότητας του συμβαλλόμενου μέρους για να πετύχεις τους διπραγματευτικούς σκοπούς σου. Στριπο-Σόιμπλε :2funny:
Χαχαχαχα.....έτσι ακριβώς!  :cheesy:  :thumbsup:
Με ότι μπορεί,πορεύεται ο καθένας.Αλλωστε,η ιστορία έχει διδάξει,ότι πολλάκις ο θεωρητικά υποδεέστερος επεκράτησε λόγω τακτικής και σωστού timing.Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;
Από τον Μιλτιάδη στο Μαραθωνα κόντρα στους πολυάριθμους Πέρσες,μέχρι τον Στρατηγό Οττο στο euro toy 2004!  :dancing:

aa_2

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλτατοι και φίλτατες(όσες και εάν υπάρχουν)!
Μια μικρή ενημέρωση,όσον αφορά τα τεκτενόμενα στον "σωληνοχώρο" και πιο συγκεκριμένα για το εν λόγω ίδρυμα.Επίσκεψη χτες,μετά τις 2 περίπου,και παραμονή για 1 και μισή ώρα.Σε γενικές γραμμές δεν έχει αλλάξει τίποτα το συνταρακτικό.Μια προσπάθεια καταγραφής,των ιερειών του σωλήνα που εθεάθησαν εχθές,εξ εμού:
1.)Ρομπέρτα!
Σκούρα καστανή,με ωραίο πρόσωπο και τούμπανο,"πέτρα" κορμί-θανατηφόρο!Δυστυχώς περιορίζεται μόνο σε κεράσματα και απλούς χορούς.  :(
2.)Μιχαέλα,μελαγχρινή,Ρουμάνα,με ωραίο,πληθωρικό,κώλο και μέτριο πρόσωπο.
3.)Βέρα!
Απίστευτο τούμπανο,μελαγχρινό,με σκυλέ χαρακτηριστικά,επίσης εκ Ρουμανίας θαρρώ!Ίσως το καλύτερο κορμί εκεί μέσα,αλλά με "άγρια" χαρακτηριστικά πορνοστάρ και ολίγον τι "ψεύτικη".
4.)Αλίνα,ξανθιά Ρωσσία,με έντονο το Σλαυικο στοιχείο στο πρόσωπο της,μικρό στήθος και γενικά απλά συμπαθητικό κορμί.Υπόσχεται τρομερό πριβέ  :jerking: κ.λ.π....αλλά είναι διεκπεραιωτική!
5.)Πάμελα,μελαγχρινή με μεγάλο κώλο και στήθη,μπαμπάτσικη,με καλές υπηρεσίες!
6.)Έρρικα,πολύ όμορφη,καστανή,Ρουμάνα,με μοντελέ κορμί.Από τα πολύ ωραία στυλιάρια εκεί μέσα και καλός χαρακτήρας,αλλά δυστυχώς δε προσφέρει ηδονικές,ιμερικές και αμαρτωλές στιγμές στα ενδότερα!  :(  :(  :-
7.)Σάντρα,φίλη της προαναφερθείσης!Πολύ σέξυ,με όμορφο πρόσωπο και σώμα.Και αυτή έχει δοκιμασθεί σε απλό χορό,αλλά μέχρι εκεί.
8.)Μπιάνκα,ξανθιά,μετρίου αναστήματος,Ρουμάνα,με ωραίο κωλαράκι και έκφυλο πρόσωπο!  :sunglasses:  :pipa1:
Καλή και τίμια επιλογή,αν αποφασίσει κανείς να αυξήσει λίγο το "στριπο-μπάτζετ"!  ;)
9.)Μπέλλα,επίσης Ρουμάνα,με "σπαστά" μαύρα μαλλία.Δε γνωρίζω τίποτα σχεδόν γι'αυτήν!  :think:
10.)Απολλωνία!
Μεγάλη επιστροφή μετά από καιρό.Τρομερή παρουσία,μελαγχρινή,με ωραίο,καλλίγραμμο κορμί.
11.)Ντανιέλα,ξανθιά τσιγγανορουμάνα,καλούτσικο σώμα και μέτριο πρόσωπο.Η γνωστή πρηξαρχίδω για χορούς,ποτά κ.λ.π.  :hammer:
12.)Τζένιφερ,πασίγνωστη και μη εξαιρετέα,εκ Φιλιππινών!
13.)Αντριάνα,ξανθιά,με μικρομεσαίο στήθος,ωραίο πισινό.Ένα έκφυλο μιλφοειδές που με κόλασε,αλλά δεν μας έκανε τη τιμή!  :tickedoff:  :tooth:
14.)Φλώρυ!
Δεν την είχα ξαναδεί!
Ανοιχτόχρωμα μαλλιά,μέτριο πρόσωπο,με ωραίο στήθος και δυνατό "πίσω σύστημα".Καλή για όσους αρέσκονται στις "ψωμομένες".
15.)Κάρλα,Ρουμάνα,ψιλομιλφ,μελαγχρινή,η οποία παλαιότερα εργαζόταν στο sins.
16.)Τζοάννα,μελαγχρινό,τσιγγανοειδές κοντοπούτανο.Και αυτή για καινούργια μου φάνηκε.  :think:
17.) Τίνα!
Η εκ Βουδαπέστης,ξανθιά κορασίδα,με το γλυκό πρόσωπο και το αφράτο σώμα!
18.)Καταλίνα!Άλλο ένα εξαιρετικό κοντοπούτανο της μεγάλης Ρουμάνικης σχολής!Καστανή προς μελαγχρινή,με συμπαθητικό προσωπάκι,μικρό στήθος και εξαίσια,τροφαντή,ΚΩ-ΛΑ-ΡΑ!  :kissass2:
19.)Μιλένα,η επονομαζόμενη-από τον Ντι Τζεϊ-και ως "μπαζούκα"-η Ουκρανή φαρδοκάπουλη Αμαζόνα του σωλήνα.Καλό κορμί,αν και κάπως αγύμναστο,με μικρό στήθος και όμορφο πρόσωπο.
20.)Αμίνα,επίσης Ουκρανή νομίζω.Καλό κορμί και αυτή,αλλά έχει ένα θέμα με την αναπνοή της,γι'αυτό αυτή ήταν Αμίνα και εγώ την έπαιζα Άμυ(ι)να!
+ 4-5 ακόμα τις οποίες δεν συνεκράτησα είτε φυσιογνωμίες,είτε ονόματα.Μία εξ αυτών ήταν και μια έγχρωμη γαζέλα,για όσους ενδιαφέρονται!  :sunglasses:
Αυτά από μένα,καλό απόγευμα,φίλταροι!  ;)

Η Καταλίνα, το ρουμανάκι, είναι η γνωστή Καταλίνα απο το Kinky; Μοιάζει και η περιγραφή που παραθέτεις...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Η Καταλίνα, το ρουμανάκι, είναι η γνωστή Καταλίνα απο το Kinky; Μοιάζει και η περιγραφή που παραθέτεις...
Όχι,η Καταλίνα του Κίνκυ δεν έχει ΚΩΛΑΡΑ,αλλά ένα απλό συμπαθητικό κωλαράκι.
Σε όλα τ'άλλα,ναι,έχουν ομοιότητες,αλλά 100% δε πρόκειται για την ίδια.

aa_2

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Όχι,η Καταλίνα του Κίνκυ δεν έχει ΚΩΛΑΡΑ,αλλά ένα απλό συμπαθητικό κωλαράκι.
Σε όλα τ'άλλα,ναι,έχουν ομοιότητες,αλλά 100% δε πρόκειται για την ίδια.

Ναι σωστά, αν και το βρίσκω κάτι παραπάνω από απλά συμπαθητικό έτσι σφιχτό που είναι. Κωλάρα σαφώς δεν είναι όμως! Thank you man! :-)

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Η Απολλώνια ξέρετε τελικά αν δουλεύει ή όχι στο μαγαζί????Οι πηγές μου λένε πως ήρθε 1-2 μέρες και την έκανε!!!!Μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς????Ευχαριστώ προκαταβολικώς!!!

maganakis

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
η αναστασια μια ξανθια ρωσιδα τι λεει απο υπηρεσιες ?
κανει τιποτα παραπανω στο πριβε?

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Σκόκο,ξέρεις εσύ τίποτα για Απολλώνια?????
Τώρα που έρχεσαι και Ελλάδα... :2funny:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Σκόκο,ξέρεις εσύ τίποτα για Απολλώνια?????
Τώρα που έρχεσαι και Ελλάδα... :2funny:
Κανονικά έπρεπε να είμαι στους Θρακομακεδόνες και να προπονούμαι,και όχι να στριπάρω για να σας ενημερώνω,παλιόπαιδα!  :cheesy:
Όχι,φίλε μου,δε ξέρω κάτι παραπάνω.Τελευταία φορά που εθεάθη η συγκεκριμένη,την έχω καταγράψει στο "ρόστερ" απλά.
Δες παλαιότερα ποστ μου,στο εν λόγω νήμα.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom