Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

torredo

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
είδα εκεί και δυο μωρά απο τις μουσες και πιο παλιά από πρινσες ,η αννα ι αννετα και η γνωστή αδύνατη με κοντό μαλλί σοφια.ξερει κανεις τι κάνουν σε αυτο το μαγαζί απο υπηρεσιες?συμορφωθηκαν στο ρόλο τους σε αυτο το μαγαζί.θελω πολυ να τις χυσω μαζί.παρακαλω πληροφοριες.....ευχαριστω

ρωτα την αν θα σε αφηνε. ... αυτο μονο η ιδια θα στο απαντησει...

torredo

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1

Τζενιφερ που κανει ολα με 50 ευρω . εχει κανει και με 40 :cum: :cum: :2on1: :fuck1:

Συνημμένα

• 1239056_660516590638993_641151267_n.jpg
    1239056_660516590638993_641151267_n.jpg
    93,6 KB · Εμφανίσεις: 29

11for11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
201
Πόντοι
1
  Τζενιφερ που κανει ολα με 50 ευρω . εχει κανει και με 40 :cum: :cum: :2on1: :fuck1:
[/quoteκαλησπέρα σε όλους η Τσένιφερ έχω την άποψη αν ποτε δεν βρει πελάτη μπορεί να το κάνει  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΦΤΕ.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
θα πάω σήμερα,κάποια προτεινόμενη για PRIVE ? :rolleyes:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
υπαρχει ειναι γνωστη αλλα ψιλοαδιαφορη με λιγο παζαρι το ριχνεις στα 40

tonydeus

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα Lido απόψε,έτσι για να μπει καλά ο χρόνος.Τελευταία φορά που είχα πάει πλάκωσε η αστυνομία και το έκλεισε,οπότε σήμερα λέγμαε ότι μας χρωστούσε μια γαμάτη βραδιά και πήγαμε.Βρήκαμε να παρκάρουμε,βρήκαμε να κάτσουμε,όλα κομπλέ.Δυστυχώς το απόλυτο ΜΗΔΕΝ!!!
Μέχρι πριν μερικές ώρες θεωρούσα πως είναι το καλύτερο που έχω πάει έχοντας περάσει πολλές γαμάτες βραδιές.Δυστυχώς σήμερα με διέψευσε πανηγυρικά.
Οι χοροί στην πίστα κρατούσαν με το ζόρι ένα δίλεπτο και οι κοπέλες βαριόντουσαν τη ζωή τους.Και αυτό ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ!!!
Στις γύρες που κάνανε,καμιά δεν καθόταν για κουβέντα,όλες έρχονταν από πάνω,λέγανε χορό θες και φεύγανε.Τι περίμενες κυρά μου;Αν δε βρέξεις κώλο,ψάρι δεν πιάνεις,και στην συγκεκριμένη χελιδονόψαρο για να έχει κάτι σχετικό με πουλί μέσα.Και να πω ότι απλά έτυχε σε μας,πάει κι έρχεται.Κάποια στιγμή  κοιτάζω γύρω μου και παρατηρώ παντού αντροπαρέες και όλες οι κοπέλες καθόντουσαν μεταξύ τους.Πρωτοχρονιά.Που υποτίθεται πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό,καθόντουσαν και ξύνανε μην πω τι.Κάτσαμε από τις 2 παρά είκοσι μέχρι τις 3 και κάτι και φύγαμε από βαρεμάρα.
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ!!!ΚΡΙΜΑ!!!

Ευτυχώς μετά πήγαμε αλλού και περάσαμε γαμηστερά.θα γράψω σχετικά στο αντίστοιχο μαγαζί.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
ΣΥΜΦΩΝΩ, επίσης τόσα μπάζα δεν έχω ξαναδεί σε στριπ  :S

Η κάθε μπουχέσα που φοραει μια κυλότα και ψηλοτάκουνα είναι στριπερ δηλαδή??

Δεν αξιζει ούτε κριτίκη να γράψεις. το μόνο που άξιζε το σκηνικό με ΙΝΑ-ΤΕΟ

Και η πίπα της φιλιπινέζας στα 50 ε

Καλή χρονιά σε όλους !

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Την επόμενη φορά που θα πας, ρώτα τη φίλη της τη Μιλένα τη Ρωσίδα. Κι αν γουστάρεις, πάρε την για πριβέ, αυτή σε αντίθεση με την Βικτώρια κάνει εξτραδάκια, όπως λένε στο adult.
Αδέρφια!Καλή χρονιά σε όλους!!!
Επειδή θα αργήσω να πάω στο μαγαζί και δεν την ξέρω αυτή τη φίλη της τη Μιλένα,θέλει να μας πει κάποιος αν τελικά τα παράτησε να μην πάμε τζάμπα???
Και πάλι καλή χρονιά και ότι επιθυμείτε μάγκες!!!!

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
805
Πόντοι
86
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ LIDO ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΜΑΡΤΑ?? ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ η FACEBOOK KTΛ????  ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα!Ξέρει κανείς τι παίζει με Βυζοβικτώρια?????
Λέω να πάω σήμερα!!!!!
Συνήθως δούλευε Π-Π-Σ.
Όποιος ξέρει ας ενημερώσει μην πάμε τζάμπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom