You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lido Palace
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 439K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
torredo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
είδα εκεί και δυο μωρά απο τις μουσες και πιο παλιά από πρινσες ,η αννα ι αννετα και η γνωστή αδύνατη με κοντό μαλλί σοφια.ξερει κανεις τι κάνουν σε αυτο το μαγαζί απο υπηρεσιες?συμορφωθηκαν στο ρόλο τους σε αυτο το μαγαζί.θελω πολυ να τις χυσω μαζί.παρακαλω πληροφοριες.....ευχαριστω
ρωτα την αν θα σε αφηνε. ... αυτο μονο η ιδια θα στο απαντησει...
Διαγραμμένο μέλος 49547
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
γι αυτη την βερα θα μας πςι κανεις???
11for11
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 201
- Πόντοι
- 1
Τζενιφερ που κανει ολα με 50 ευρω . εχει κανει και με 40
[/quoteκαλησπέρα σε όλους η Τσένιφερ έχω την άποψη αν ποτε δεν βρει πελάτη μπορεί να το κάνει ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΦΤΕ.
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Τζενιφερ που κανει ολα με 50 ευρω . εχει κανει και με 40
Σπεύσατε... να παρασημοφορηθείτε...!!!
Σπεύσατε... να παρασημοφορηθείτε...!!!
Ελα μπρε Καπιτανο.. Μετα από 7 χρονια αποφασισες να αλλαξεις avatar ?
Αυτά.
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Ελα μπρε Καπιτανο.. Μετα από 7 χρονια αποφασισες να αλλαξεις avatar ?
Αυτά.
Χρόνια πολλά Sven goran!
σιγουρακι η φιλιπινεζα με ενα 50αρικακιθα πάω σήμερα,κάποια προτεινόμενη για PRIVE ?
σιγουρακι η φιλιπινεζα με ενα 50αρικακι
εχει φιλιπινεζα στο λιντο ? φωτο παιζει πουθενα? Επισης , το 50ρακι συμπεριλαμβανι φραπε?
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
υπαρχει ειναι γνωστη αλλα ψιλοαδιαφορη με λιγο παζαρι το ριχνεις στα 40
υπαρχει ειναι γνωστη αλλα ψιλοαδιαφορη με λιγο παζαρι το ριχνεις στα 40
Παιζουν και παζαρια ? Σε λιγο θα ψωνιζουμε με το κιλο !
Πήγα Lido απόψε,έτσι για να μπει καλά ο χρόνος.Τελευταία φορά που είχα πάει πλάκωσε η αστυνομία και το έκλεισε,οπότε σήμερα λέγμαε ότι μας χρωστούσε μια γαμάτη βραδιά και πήγαμε.Βρήκαμε να παρκάρουμε,βρήκαμε να κάτσουμε,όλα κομπλέ.Δυστυχώς το απόλυτο ΜΗΔΕΝ!!!
Μέχρι πριν μερικές ώρες θεωρούσα πως είναι το καλύτερο που έχω πάει έχοντας περάσει πολλές γαμάτες βραδιές.Δυστυχώς σήμερα με διέψευσε πανηγυρικά.
Οι χοροί στην πίστα κρατούσαν με το ζόρι ένα δίλεπτο και οι κοπέλες βαριόντουσαν τη ζωή τους.Και αυτό ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ!!!
Στις γύρες που κάνανε,καμιά δεν καθόταν για κουβέντα,όλες έρχονταν από πάνω,λέγανε χορό θες και φεύγανε.Τι περίμενες κυρά μου;Αν δε βρέξεις κώλο,ψάρι δεν πιάνεις,και στην συγκεκριμένη χελιδονόψαρο για να έχει κάτι σχετικό με πουλί μέσα.Και να πω ότι απλά έτυχε σε μας,πάει κι έρχεται.Κάποια στιγμή κοιτάζω γύρω μου και παρατηρώ παντού αντροπαρέες και όλες οι κοπέλες καθόντουσαν μεταξύ τους.Πρωτοχρονιά.Που υποτίθεται πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό,καθόντουσαν και ξύνανε μην πω τι.Κάτσαμε από τις 2 παρά είκοσι μέχρι τις 3 και κάτι και φύγαμε από βαρεμάρα.
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ!!!ΚΡΙΜΑ!!!
Ευτυχώς μετά πήγαμε αλλού και περάσαμε γαμηστερά.θα γράψω σχετικά στο αντίστοιχο μαγαζί.
Μέχρι πριν μερικές ώρες θεωρούσα πως είναι το καλύτερο που έχω πάει έχοντας περάσει πολλές γαμάτες βραδιές.Δυστυχώς σήμερα με διέψευσε πανηγυρικά.
Οι χοροί στην πίστα κρατούσαν με το ζόρι ένα δίλεπτο και οι κοπέλες βαριόντουσαν τη ζωή τους.Και αυτό ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ!!!
Στις γύρες που κάνανε,καμιά δεν καθόταν για κουβέντα,όλες έρχονταν από πάνω,λέγανε χορό θες και φεύγανε.Τι περίμενες κυρά μου;Αν δε βρέξεις κώλο,ψάρι δεν πιάνεις,και στην συγκεκριμένη χελιδονόψαρο για να έχει κάτι σχετικό με πουλί μέσα.Και να πω ότι απλά έτυχε σε μας,πάει κι έρχεται.Κάποια στιγμή κοιτάζω γύρω μου και παρατηρώ παντού αντροπαρέες και όλες οι κοπέλες καθόντουσαν μεταξύ τους.Πρωτοχρονιά.Που υποτίθεται πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό,καθόντουσαν και ξύνανε μην πω τι.Κάτσαμε από τις 2 παρά είκοσι μέχρι τις 3 και κάτι και φύγαμε από βαρεμάρα.
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ!!!ΚΡΙΜΑ!!!
Ευτυχώς μετά πήγαμε αλλού και περάσαμε γαμηστερά.θα γράψω σχετικά στο αντίστοιχο μαγαζί.
ΣΥΜΦΩΝΩ, επίσης τόσα μπάζα δεν έχω ξαναδεί σε στριπ :S
Η κάθε μπουχέσα που φοραει μια κυλότα και ψηλοτάκουνα είναι στριπερ δηλαδή??
Δεν αξιζει ούτε κριτίκη να γράψεις. το μόνο που άξιζε το σκηνικό με ΙΝΑ-ΤΕΟ
Και η πίπα της φιλιπινέζας στα 50 ε
Καλή χρονιά σε όλους !
Η κάθε μπουχέσα που φοραει μια κυλότα και ψηλοτάκουνα είναι στριπερ δηλαδή??
Δεν αξιζει ούτε κριτίκη να γράψεις. το μόνο που άξιζε το σκηνικό με ΙΝΑ-ΤΕΟ
Και η πίπα της φιλιπινέζας στα 50 ε
Καλή χρονιά σε όλους !
zaxoulinos8872
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Αδέρφια!Καλή χρονιά σε όλους!!!Την επόμενη φορά που θα πας, ρώτα τη φίλη της τη Μιλένα τη Ρωσίδα. Κι αν γουστάρεις, πάρε την για πριβέ, αυτή σε αντίθεση με την Βικτώρια κάνει εξτραδάκια, όπως λένε στο adult.
Επειδή θα αργήσω να πάω στο μαγαζί και δεν την ξέρω αυτή τη φίλη της τη Μιλένα,θέλει να μας πει κάποιος αν τελικά τα παράτησε να μην πάμε τζάμπα???
Και πάλι καλή χρονιά και ότι επιθυμείτε μάγκες!!!!
Χρόνια πολλά Sven goran!
Επισης Καπιτανο μου..Kαι του χρονου να'μαστε καλα.
Γραψτε μαζι με τον Βασο κανενα pm..Συντομα λεω να παρω μια εξοδου να δω διαφορες του τοτε με το τωρα.
TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 805
- Πόντοι
- 86
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ LIDO ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΜΑΡΤΑ?? ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ η FACEBOOK KTΛ???? ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
zaxoulinos8872
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα!Ξέρει κανείς τι παίζει με Βυζοβικτώρια?????
Λέω να πάω σήμερα!!!!!
Συνήθως δούλευε Π-Π-Σ.
Όποιος ξέρει ας ενημερώσει μην πάμε τζάμπα.
Λέω να πάω σήμερα!!!!!
Συνήθως δούλευε Π-Π-Σ.
Όποιος ξέρει ας ενημερώσει μην πάμε τζάμπα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις