lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
άλλαξε αβατάρ ρε πιρφόρε θα ξεράσουμεΑκομα χειροτερα... :S
άλλαξε αβατάρ ρε πιρφόρε θα ξεράσουμεΑκομα χειροτερα... :S
Παιδια καλησπέρα .
Στο lido μια ξανθια , τεραστιο στηθος , αδυνατη σχετικα , φουσκωτα χειλη και νομιζω την λενε Ελενα , ξερει κανεις κατι ?
Υπάρχει καμια φωτο για επιβεβαιωση ?
ρε φιλαρακι,και δεν απευθυνομαι μονο σε σενα,αλλα και σε αλλους που το κανουν,γιατι οταν πατε στα μαγαζια και μιλατε στις κοπελες, δεν τις ρωτατε τι προσφερουν στα πριβε και βγαινετε και ρωτατε στο φορουμ?ακομα και η πιο πουτανα θα προσπαθησει να σε "δαγκωσει" αν δεν συννενοηθεις απο πριν,μετα θα ναι αργα.τωρα αν υπονοεις για αλλες καταστασεις,εξω κτλ,παιζουν πολλα ρολο.το μαρουλι ομως ειναι απαραιτητο.Παιδια καλησπέρα .
Στο lido μια ξανθια , τεραστιο στηθος , αδυνατη σχετικα , φουσκωτα χειλη και νομιζω την λενε Ελενα , ξερει κανεις κατι ?
Υπάρχει καμια φωτο για επιβεβαιωση ?
δεν ξερω για λιντο,αλλα στο ανατολη δεν ηταν ακριβως μετρια ..βεβαια δεν εννοω για απλους χορους,ειναι λιγο αστειο να λεμε για υπηρεσιες στο 10αρικο.Ναι μόλις γύρισα από εκεί!
Λοιπόν φωτογραφία της Έλενας δεν έχω αλλά να ξέρεις πως έχει εργαστεί σε Λολίτα και Ανατολή πιο παλιά.Υπηρεσίες μέτριες δηλαδή μην περιμένεις πολλά πράγματα...Στον απλό χορό έκανε κάτι ακροβατικά
δεν ξερω για λιντο,αλλα στο ανατολη δεν ηταν ακριβως μετρια ..βεβαια δεν εννοω για απλους χορους,ειναι λιγο αστειο να λεμε για υπηρεσιες στο 10αρικο.
δεν νομιζω οτι υπαρχει καμμια που δεν το θελει..οΚ κατάλαβα! Θέλει το μαρουλάκι της...
οκ.παλι όμως δεν κανει και μεγαλη διαφορα.η αντιμετωπιση που μπορεις να εχεις εσυ διαφερει από αυτή που μπορει να εχω εγω η καποιος άλλος.ειναι θεμα συνδυασμου χρηματων, συμπεριφορας, ηλικιας,εμφανισης αλλα και ψυχολογικης και προσωπικης κατάστασης της κοπελας κάθε στιγμη.αν σου πω λοιπον ότι η ταδε μου φαγε τοσα και δεν της επιασα ουτε το χερι δεν σημαινει ότι αυτό θα ισχυσει και για σενα.αδερφε callahan φυσικα και δεν μιλαω για αυτα ...!ξερω τι παιζει ...γι αυτο ρωταω πιο πολλα ...ξεχαστηκα εκει ...καταλαβαινεις !
εννοεις αφου τις πηρες με 100 μεσα στο μαγαζι,ξαναβρεθηκατε και εξω?Γεια σε ολους!
υπομονη, τυχη και τροπους, κυριολεκτικα και οικονομικα!
δυο από το μαγαζι τις παιρνω εξω, 150 για 2-3 ωρες η μια, 200 για 4-5( μετα δεν αντεχω...) η άλλη.
Απίστευτες! ότι και να εχω φανταστεί δεν εχουν πει όχι..!!
Με το 100αρι στο μαγαζι τα εχουμε κανει όλα
Καλη τυχη !!
αρα για την 2η δεν ισχυει το "οικονομικα" αλλα αφου περασες καλα χαλαλι...στην πρωτη εδωσα μονο 50 μεσα στο μαγαζι και μετα εξω, παλια επερνα μια κολλητη της και με ηξερε.
Τη δευτερη την κυνηγουσα τουλαχιστον 3 μηνες μεχρι να την παρω εξω.... ασε ποσα εφαγα εκει...
Αξιζει όμως 100% !!! δεν εχω ξαναζησει κατι τετοιο!
συγγνωμη παρανοηση! δεν εννοουσα "οικονομικα" δηλαδή με λιγα, το αντιθετο..αρα για την 2η δεν ισχυει το "οικονομικα" αλλα αφου περασες καλα χαλαλι...
στην πρωτη εδωσα μονο 50 μεσα στο μαγαζι και μετα εξω, παλια επερνα μια κολλητη της και με ηξερε.
Τη δευτερη την κυνηγουσα τουλαχιστον 3 μηνες μεχρι να την παρω εξω.... ασε ποσα εφαγα εκει...
Αξιζει όμως 100% !!! δεν εχω ξαναζησει κατι τετοιο!