Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Ωχ κατάλαβα, θα βαρεθούμε να το βλέπουμε!  :2funny: :2funny:  :zombie:

djtaz2004

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπέρα .

Στο lido μια ξανθια , τεραστιο στηθος , αδυνατη σχετικα , φουσκωτα χειλη και νομιζω την λενε Ελενα , ξερει κανεις κατι ?
Υπάρχει καμια φωτο για επιβεβαιωση ?

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Παιδια καλησπέρα .

Στο lido μια ξανθια , τεραστιο στηθος , αδυνατη σχετικα , φουσκωτα χειλη και νομιζω την λενε Ελενα , ξερει κανεις κατι ?

Ναι μόλις γύρισα από εκεί!

Λοιπόν φωτογραφία της Έλενας δεν έχω αλλά να ξέρεις πως έχει εργαστεί σε Λολίτα και Ανατολή πιο παλιά.Υπηρεσίες μέτριες δηλαδή μην περιμένεις πολλά πράγματα...Στον απλό χορό έκανε κάτι ακροβατικά  :jerking:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.238
Πόντοι
3.820
Παιδια καλησπέρα .

ρε φιλαρακι,και δεν απευθυνομαι μονο σε σενα,αλλα και σε αλλους που το κανουν,γιατι οταν πατε στα μαγαζια και μιλατε στις κοπελες, δεν τις ρωτατε τι προσφερουν στα πριβε και βγαινετε και ρωτατε στο φορουμ?ακομα και η πιο πουτανα θα προσπαθησει να σε "δαγκωσει" αν δεν συννενοηθεις απο πριν,μετα θα ναι αργα.τωρα αν υπονοεις για αλλες καταστασεις,εξω κτλ,παιζουν πολλα ρολο.το μαρουλι ομως ειναι απαραιτητο.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.238
Πόντοι
3.820
Ναι μόλις γύρισα από εκεί!

Λοιπόν φωτογραφία της Έλενας δεν έχω αλλά να ξέρεις πως έχει εργαστεί σε Λολίτα και Ανατολή πιο παλιά.Υπηρεσίες μέτριες δηλαδή μην περιμένεις πολλά πράγματα...Στον απλό χορό έκανε κάτι ακροβατικά  :jerking:
δεν ξερω για λιντο,αλλα στο ανατολη δεν ηταν ακριβως μετρια :grin:..βεβαια δεν εννοω για απλους χορους,ειναι λιγο αστειο να λεμε για υπηρεσιες στο 10αρικο.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
δεν ξερω για λιντο,αλλα στο ανατολη δεν ηταν ακριβως μετρια :grin:..βεβαια δεν εννοω για απλους χορους,ειναι λιγο αστειο να λεμε για υπηρεσιες στο 10αρικο.

οΚ κατάλαβα! :dancing: Θέλει το μαρουλάκι της...

djtaz2004

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αδερφε callahan φυσικα και δεν μιλαω για αυτα  ...!ξερω τι παιζει ...γι αυτο ρωταω πιο πολλα ...ξεχαστηκα εκει ...καταλαβαινεις !

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.238
Πόντοι
3.820
αδερφε callahan φυσικα και δεν μιλαω για αυτα  ...!ξερω τι παιζει ...γι αυτο ρωταω πιο πολλα ...ξεχαστηκα εκει ...καταλαβαινεις !
οκ.παλι όμως δεν κανει και μεγαλη διαφορα.η αντιμετωπιση που μπορεις να εχεις εσυ διαφερει από αυτή που μπορει να εχω εγω η καποιος άλλος.ειναι θεμα συνδυασμου χρηματων, συμπεριφορας, ηλικιας,εμφανισης αλλα και ψυχολογικης και προσωπικης κατάστασης της κοπελας κάθε στιγμη.αν σου πω λοιπον ότι η ταδε μου φαγε τοσα και δεν της επιασα ουτε το χερι δεν σημαινει ότι αυτό θα ισχυσει και για σενα.

kostis3388

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα...αν μπορει να με βοηθησει καποιος..επειδη ελειπα εξωτερικο..αν δουλευει μια τσεχα ακομα στο lido..νομιζω την ελεγαν ινα.αν ξερει καποιος για αυτην.ευχαριστω..

kostis3388

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
εχει το μαγαζι κοπελες απο τσεχια?εχει κανεις ενημερωση?

Επισκέπτης
ξερει καποιος εαν η απολλωνια ( ρουμανα γυμνασμενη ) εργαζεται ακομη στο λιντο ?
ευχαριστω εκ των προτερων

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
μπορει καποιος να μου πει τι ρολο παιζει αυτη η κουκλα που ειδα στο μαγαζι?
πριβε κανει καλο?εχει καποιος κατι για το μορο αυτο?

Χαρης(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Γεια σε ολους!
υπομονη, τυχη και τροπους, κυριολεκτικα και οικονομικα!
δυο από το μαγαζι τις παιρνω εξω, 150 για 2-3 ωρες η μια, 200 για 4-5( μετα δεν αντεχω...)  η άλλη.
Απίστευτες! ότι και να εχω φανταστεί δεν εχουν πει όχι..!!
Με το 100αρι στο μαγαζι τα εχουμε κανει όλα
Καλη τυχη !!

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.238
Πόντοι
3.820
Γεια σε ολους!
υπομονη, τυχη και τροπους, κυριολεκτικα και οικονομικα!
δυο από το μαγαζι τις παιρνω εξω, 150 για 2-3 ωρες η μια, 200 για 4-5( μετα δεν αντεχω...)  η άλλη.
Απίστευτες! ότι και να εχω φανταστεί δεν εχουν πει όχι..!!
Με το 100αρι στο μαγαζι τα εχουμε κανει όλα
Καλη τυχη !!
εννοεις αφου τις πηρες με 100 μεσα στο μαγαζι,ξαναβρεθηκατε και εξω?

Χαρης(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
στην πρωτη εδωσα μονο 50 μεσα στο μαγαζι και μετα εξω, παλια επερνα μια κολλητη της και με ηξερε.
Τη δευτερη την κυνηγουσα τουλαχιστον 3 μηνες μεχρι να την παρω εξω.... ασε ποσα εφαγα εκει...
Αξιζει όμως 100% !!! δεν εχω ξαναζησει κατι τετοιο!

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.238
Πόντοι
3.820
στην πρωτη εδωσα μονο 50 μεσα στο μαγαζι και μετα εξω, παλια επερνα μια κολλητη της και με ηξερε.
Τη δευτερη την κυνηγουσα τουλαχιστον 3 μηνες μεχρι να την παρω εξω.... ασε ποσα εφαγα εκει...
αρα για την 2η δεν ισχυει το "οικονομικα" :grin: αλλα αφου περασες καλα χαλαλι...

Χαρης(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
αρα για την 2η δεν ισχυει το "οικονομικα" :grin: αλλα αφου περασες καλα χαλαλι...
συγγνωμη παρανοηση! δεν εννοουσα "οικονομικα" δηλαδή με λιγα, το αντιθετο..
ότι αξιζε δεν το συζητω, πιστευω από βδομαδα να τις ξαναπαρω, οικονομικη στενοτης ...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885

Χάρη θα  μας κάνεις την χάρη να δώσεις κανά όνομα :idiot: :think: :grin: :grin:.Κι αν δουλεύουν ακόμα στο κατάστημα :rolleyes: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom