Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 441K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Χαρης(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Αγαπητοι φιλοι
επειδή δεν αντεχω το ξυλο, ονόματα δν μπορω να πω...
οσοι εχετε ασχοληθεί λιγο παραπανω με νυχτα και κορίτσια εξω, χωρις να το ξερει το αφεντικο, νομιζω καταλαβαινετε..
Μια Κινεζοειδης στο λεει από μονη της αμεσως, οποτε δεν νομιζω να υπαρχει πρόβλημα.
με 50 τα κανει όλα, δεν την εχω παρει, το δουλευει πολύ και κυκλοφορουν και ασθενειες...
Δεν θυμαμαι ονομα, μια ειναι, εχει και τατουάζ αν δεν κανω λαθος, αρκετα ομορφη, την εχω δει και στον αγωνα με άλλο πελατη, δεν ενθουσιαστικα. Αξιζει παντως μια δοκιμη.
Αν σας πει με παραπανω, ψεματα, μαλλον δεν γουσταρει και παει για μάδημα.. προσοχη!

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
χαρη οσοι ξερουν το μαγαζι ξερουν και τη τζενιφερ.....δοκιμασμενη και καρα-ξεσκισμενη.....εγω τη γνωρισα στη μυκονοςςςςςςςςςςς,πριν χρονια και ηδη ηταν τρυπαρα :2funny:......απο τοτε +το στριπ +τα εξτρας ε,ολο και θα  πλατυνε τις εμπειριες της.......

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Αγαπητοι φιλοι
επειδή δεν αντεχω το ξυλο, ονόματα δν μπορω να πω...
οσοι εχετε ασχοληθεί λιγο παραπανω με νυχτα και κορίτσια εξω, χωρις να το ξερει το αφεντικο, νομιζω καταλαβαινετε..
Μια Κινεζοειδης στο λεει από μονη της αμεσως, οποτε δεν νομιζω να υπαρχει πρόβλημα.
με 50 τα κανει όλα, δεν την εχω παρει, το δουλευει πολύ και κυκλοφορουν και ασθενειες...
Δεν θυμαμαι ονομα, μια ειναι, εχει και τατουάζ αν δεν κανω λαθος, αρκετα ομορφη, την εχω δει και στον αγωνα με άλλο πελατη, δεν ενθουσιαστικα. Αξιζει παντως μια δοκιμη.
Αν σας πει με παραπανω, ψεματα, μαλλον δεν γουσταρει και παει για μάδημα.. προσοχη!
ποιό ξύλο? το Λίντο δεν είναι στριπτιζάδικο. Στούντιο είναι. Και μην ανησυχείς το αφεντικό έχει άλλες ασχολίες.Σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί με τις πολυκαιρισμένες βιζιτούδες-στριπερς..

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.048
Πόντοι
36.988
Πέρασμα το ξημέρωμα κατά τις 4 και μισή.Κόσμος λιγοστός και λίγες και οι κοπέλες.Η ατμόσφαιρα υποτονική όπως και η μουσική...Πήρα για χορό τη Μάρθα μίας και τη γνωρίζω και περνάω καλά μαζί της...Θα γράψω κάποια στιγμή και μία κριτική! :rockon:

Επισκέπτης
Πέρασμα το ξημέρωμα κατά τις 4 και μισή.Κόσμος λιγοστός και λίγες και οι κοπέλες.Η ατμόσφαιρα υποτονική όπως και η μουσική...Πήρα για χορό τη Μάρθα μίας και τη γνωρίζω και περνάω καλά μαζί της...Θα γράψω κάποια στιγμή και μία κριτική! :rockon:
αδυναμιες βλεπω , βασιλακη  ;)

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Την τελευταια φορα που πηγα μια ΤΕΤΑΡΤΗ  και χωρις κοσμο ηθελαν να με σηκωσουν απο τα καθισματα διπλα στην πιστα για να κατσω σε καρεκλα  σε τραπεζακι. Το μαγαζι αδειο. Βγαλτε συμπερασματα......

δεν καταλαβαινουν τιποτα;

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Μήπως περιμένανε τους αμερικανούς του 6 στόλου που έχουν πιάσει λιμάνι ??
Όπως Γ μπουρδελ του Πειραιά πριν 50 χρόνια, που άνοιγαν απο το πρωί και τους εκαναν τούμπες !!!

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μήπως περιμένανε τους αμερικανούς του 6 στόλου που έχουν πιάσει λιμάνι ??
Όπως Γ μπουρδελ του Πειραιά πριν 50 χρόνια, που άνοιγαν απο το πρωί και τους εκαναν τούμπες !!!

Οχι. Αδειο ήταν μέχρι την ώρα που έφυγα.

Πηγα  σημερα. Πολλές καυτές γκομενες αλλα γυφτοι οι υπαλληλοι!!! Ενας μου ζητησε φιλοδώρημα γιατι μου βρηκε την καλυτερη στριπερ. Εν τω μεταξυ ΕΓΩ την καλεσα. Αυτος αλλη μου πρότεινε. Μετα ηρθε να διωξει μια που μου μιλουσε και δεν ζητούσε ποτό. ... ενας γεροντακος..

εγω δεν ξαναπαταω παρολο που κατα τα αλλα περασα καλα. Τετοιες συμπεριφορες απαραδεκτες δεν ανεχομαι.    Βασικα στουντιο/μπουρδελο ειναι το μαγαζι, που εμενα δεν με χαλαει.

Αλλά να έρχετε να διωξει γκομενα επειδη με γουσταρε και χωρις ποτο απο εναν μαλακα που ζητησε πουρμπουαρ για μια υπηρεσία που δεν προσφερε;

Ας γαμηθουνε.....

Υπάρχουν καλυτερες λυσεις και ανευ τσιγαριλας. Τελευταια φορα παταω. Μαυρο!

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Ωωωωωχ ο σπασαρχ...δης ο γερακος που δεν παίρνει και απο λόγια. Με το ζόρι προσπαθούσε στην αρχή να μου φέρνει την γκομενα που με είχε δει την προηγούμενη. Λες και εγώ πήγαινα για να κάτσω με την ίδια και την ίδια. Στο τέλος του την είπα και δεν με ξαναενοχλησε  απο τότε.  Πολύ σπαστικοι μερικοί μερικοί. Σου χαλάνε την όλη διασκέδαση του να πηγαίνεις σε στριπτιτζαδικο και να κάθεσαι με πολλές και διαφορετικές γκόμενες !!!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Οι σερβιτόροι του Λίντο είναι πασίγνωστοι μαλ.. (οι περισσότεροι τουλάχιστον).
Ζητάνε μόνοι τους φιλοδώρημα, ζητάνε μόνοι τους δώρο Χριστουγέννων/Πάσχα, δε ξερουν πρόσθεση.. Έχουν γίνει άπειρα παράπονα ,αλλά κανείς δεν ασχολείται από τη διοίκηση..
Εξίσου τραγικός ένας τύπος στην είσοδο της Ανατολής, ο οποίος ήθελε φιλοδώρημα για να μας βρει καλό τραπέζι...Λες και πηγαίναμε στον Βοσκόπουλο!
Το καλό είναι ότι έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος για να πάει κάποιος σε αυτά τα μαγαζιά.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ωωωωωχ ο σπασαρχ...δης ο γερακος που δεν παίρνει και απο λόγια. Με το ζόρι προσπαθούσε στην αρχή να μου φέρνει την γκομενα που με είχε δει την προηγούμενη. Λες και εγώ πήγαινα για να κάτσω με την ίδια και την ίδια. Στο τέλος του την είπα και δεν με ξαναενοχλησε  απο τότε.  Πολύ σπαστικοι μερικοί μερικοί. Σου χαλάνε την όλη διασκέδαση του να πηγαίνεις σε στριπτιτζαδικο και να κάθεσαι με πολλές και διαφορετικές γκόμενες !!!

Αυτό κανει και με μενα καθε φορα. 《Σε είχα βάλει με την ταδε》ενω εγω πηγαινω μια φορα καθε δυο τρεις μήνες. ... με εχει κανει και μιλανεζο, το γιατί δεν το γνωρίζω. Φυσικα και δεν θελουμε την ιδια κάθε φορα.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Οι σερβιτόροι του Λίντο είναι πασίγνωστοι μαλ.. (οι περισσότεροι τουλάχιστον).
Ζητάνε μόνοι τους φιλοδώρημα, ζητάνε μόνοι τους δώρο Χριστουγέννων/Πάσχα, δε ξερουν πρόσθεση.. Έχουν γίνει άπειρα παράπονα ,αλλά κανείς δεν ασχολείται από τη διοίκηση..
Εξίσου τραγικός ένας τύπος στην είσοδο της Ανατολής, ο οποίος ήθελε φιλοδώρημα για να μας βρει καλό τραπέζι...Λες και πηγαίναμε στον Βοσκόπουλο!
Το καλό είναι ότι έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος για να πάει κάποιος σε αυτά τα μαγαζιά.
το ανατολη το επισκεφτηκα μια και μόνο Φορά. ...γυφτομαγαζο ηταν. Ενας σερβιτορος μου έστειλε το χειρότερο μιλφομπαζο του μαγαζιού αμεσως.. αντε γεια....

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
[quote author=SK1971]   Πολύ σπαστικοι μερικοί μερικοί. Σου χαλάνε την όλη διασκέδαση του να πηγαίνεις σε στριπτιτζαδικο και να κάθεσαι με πολλές και διαφορετικές γκόμενες !!!
[/quote]

Ετσι ειναι ακριβως. και σαν στριπ το μαγαζι ειναι καλο. Καλυτερο απο τα περισσότερα θα ελεγα απο γυναικες και υπηρεσιες. Τουλαχιστον παρ/σαβ.... αλλα ... οταν καθεται γυναιο μαζι σου και δεν ζηταει ποτο και τον διωχνει τον σερβιτορο και αυτος στεκεται πανω σου σαν ελικοπτερο των ειδικων δυναμεων και της λεει παρατα τον, μετα που έχεις ηδη ξοδέψει ενενηντα πεντε ευρω μονος σου, σου χαλαει τη διαθεση...

μιλαμε για καθεστως τριτοκοσμικο.

geogoku

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
φιλος θελει να μαθει αν δουλευει ακομα η gabriella η ρουμανα στο μαγαζι.μπορει να μας πει καποιος?

geogoku

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
ευχαριστω φιλε μου

Stories