Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 441K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τεσπα
Γαμησα ενα καστανομαλλικο συμπαθητικο Ρουμανακι δε θυμαμαι ονομα.. 50 ευρω στο Πριβε

Με παιρνει απ το χερι και με οδηγει στο θεοσκοτεινο δωματικο με 3-4 μικρους και αβολους καναπεδες
Γδυνομαστε και ξεκιναμε χαμουρεμα..
Εγω δηλαδη γιατι αυτη δεν συμμετειχε σχεδον καθολου, ουτε γλωσσοφιλα ουτε τιποτα
Αυτο που με εκανε και κατακαυλωσα ηταν το μουνακι τηε το οποιο ηταν ΓΕΜΑΤΟ ΖΟΥΜΙΑ, πολυ στενο και καθαρο.. ΤΟ εγλυφα με τις ωρες, οπως επισης γυαλισα και την κωλοτρυπιδα της..

Περασμα προφυλακτικου και ξεκιναει ενα γρηγορο αδιαφορο τσιμπουκι και καθησαμε σε σταση 69 οπου συνεχησα να απολαμβανω τα υγρα της..

Μετα εκατσε πανω μου και προχωρησαμε στο κυριως πιατο..
Μετρια πραγματα εδω, τυπικοτατη χωρις συμμετοχη και ο αβολος καναπες κα το μαυρο σκοταδι εκαναν το εργο μου πολυ δυσκολο..
Με τα χιλια ζορια καταφερα να τελειωσω στο 25λεπτο περιπου γιατι μου χε πρηξει τα αρχιδια οτι πρεπει να φυγει και τετοια..

Δεν τα κλαιω τα λεφτα γιατι ξεροχυνω να γαμαω σε στριπ, με εξιταρει αυτη η καλτιλα..

Με εξαίρεση το γλειφομούνι σε πουτάνα που δεν εγκρίνω για λόγους υγείας και μόνο
ΕΙΣΑΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ.

Και δείγμα ότι υπάρχουν ακόμη άνδρες στη νεολαία
και δεν έγιναν όλοι σπανές χτικιάρες αδελφάρες
του 1,68-65κιλά ...

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
375
Πόντοι
2.277
Ρε μάγκες!!Η βυζοβικτώρια το παράτησε το άθλημα??
Έχω κάνα μήνα να τη δω.

Την επόμενη φορά που θα πας, ρώτα τη φίλη της τη Μιλένα τη Ρωσίδα. Κι αν γουστάρεις, πάρε την για πριβέ, αυτή σε αντίθεση με την Βικτώρια κάνει εξτραδάκια, όπως λένε στο adult.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Την επόμενη φορά που θα πας, ρώτα τη φίλη της τη Μιλένα τη Ρωσίδα. Κι αν γουστάρεις, πάρε την για πριβέ, αυτή σε αντίθεση με την Βικτώρια κάνει εξτραδάκια, όπως λένε στο adult.

Μια ουκρανη μιλενα τί εγινε; δουλευει ακομα;

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
2.287

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
375
Πόντοι
2.277

Όχι.Αυτή που λέω, Θα την δεις εδώ:

Στις τελευταίες οκτώ φωτογραφίες. Η διαφορά είναι, ότι έχει κόψει τα μαλιά της λίγο κάτω από τους ώμους, τα έχει σγουρήνει, έχει αδυνατίσει και είναι πιο όμορφη από τις φωτογραφίες.

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
2.287
Παιχτες μια Ιζαμπελα ( πρωην Κινκυ ) δουλευει ακομα εκει?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.340
Πόντοι
5.916
Όχι.Αυτή που λέω, Θα την δεις εδώ:

Στις τελευταίες οκτώ φωτογραφίες. Η διαφορά είναι, ότι έχει κόψει τα μαλιά της λίγο κάτω από τους ώμους, τα έχει σγουρήνει, έχει αδυνατίσει και είναι πιο όμορφη από τις φωτογραφίες.

ομιλεις δηλ.για μια πρωην διαχρονικη παρουσια του μπειμπι ο της πειραιως.

fratzeskos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μία Βέρα, Verra, Vera.. (κάπως έτσι) με κορμί σαν να γύρισε από διαγωνισμό fithness, φέτες! Μελαχρινή.
Ξέρει κανείς τίποτα περισσότερες πληροφορίες? Εχτές μου είπε πως είναι μόνο 2 ημέρες στην Ελλάδα!

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
136
Πόντοι
1
είδα εκεί και δυο μωρά απο τις μουσες και πιο παλιά από πρινσες ,η αννα ι αννετα και η γνωστή αδύνατη με κοντό μαλλί σοφια.ξερει κανεις τι κάνουν σε αυτο το μαγαζί απο υπηρεσιες?συμορφωθηκαν στο ρόλο τους σε αυτο το μαγαζί.θελω πολυ να τις χυσω μαζί.παρακαλω πληροφοριες.....ευχαριστω

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Η Αννα κανει οτι εκανε παντα φιλε μου. Κοιταζεται ολη την ωρα στον καθρεφτη . Οφειλω να ομολογησω ωστοσο οτι απο σωμα, ειναι στα καλυτερα της. Και ΔΕΝ προσφερει τιποτα καινουριο.
Τη Σοφια ΔΕΝ την πετυχα αν λεμε την ιδια. Εννοεις την κοντουλα ξανθια που ηταν καψουρα με τον Αλβανο σερβιτορο ???

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
136
Πόντοι
1
κοντό μαλλί αδύνατη ,μικρό στηθος

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
πωωωω ε ρε το σοφακι .. μου θυμιζει τη θητεια μου στο στρατο .

δεν την πετυχα Λιντο παντως

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
136
Πόντοι
1
την πέτυχα αλλα δεν δοκίμασα τίποτα μαζί της.θα πάω για αννα την άλλη φορά μήπως με κρίση έβαλε μυαλό και περάσω καλα

torredo

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
είδα εκεί και δυο μωρά απο τις μουσες και πιο παλιά από πρινσες ,η αννα ι αννετα και η γνωστή αδύνατη με κοντό μαλλί σοφια.ξερει κανεις τι κάνουν σε αυτο το μαγαζί απο υπηρεσιες?συμορφωθηκαν στο ρόλο τους σε αυτο το μαγαζί.θελω πολυ να τις χυσω μαζί.παρακαλω πληροφοριες.....ευχαριστω

ANNA αυτή εννοεις?

Συνημμένα

• 182961_154967777891850_6440720_n.jpg
    182961_154967777891850_6440720_n.jpg
    119,2 KB · Εμφανίσεις: 29

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom