Επισκεψη χθες βραδυ στο LIDO με μαχημους συναγωνιστες
Μπηκαμε με προσκλησεις και μας εστειλαν στο μπαρ να παρουμε μια απαξιωμενη μπυρα σε ποτηρι νερου και μας βαλαν και κατσαμε μπροστα στη σκηνη
Αρκετα πεσμενα τα πραγματα το επιπεδο εχει πεσει πολυ σε σχεση με την τελευταια φορα που πηγα..
Ισως εχει να κανει με το γεγονος οτι ηταν Τριτη και καποια απ τα δυνατα ονοματα ειχαν ρεπο..
Τεσπα
Γαμησα ενα καστανομαλλικο συμπαθητικο Ρουμανακι δε θυμαμαι ονομα.. 50 ευρω στο Πριβε
Με παιρνει απ το χερι και με οδηγει στο θεοσκοτεινο δωματικο με 3-4 μικρους και αβολους καναπεδες
Γδυνομαστε και ξεκιναμε χαμουρεμα..
Εγω δηλαδη γιατι αυτη δεν συμμετειχε σχεδον καθολου, ουτε γλωσσοφιλα ουτε τιποτα
Αυτο που με εκανε και κατακαυλωσα ηταν το μουνακι τηε το οποιο ηταν ΓΕΜΑΤΟ ΖΟΥΜΙΑ, πολυ στενο και καθαρο.. ΤΟ εγλυφα με τις ωρες, οπως επισης γυαλισα και την κωλοτρυπιδα της..
Περασμα προφυλακτικου και ξεκιναει ενα γρηγορο αδιαφορο τσιμπουκι και καθησαμε σε σταση 69 οπου συνεχησα να απολαμβανω τα υγρα της..
Μετα εκατσε πανω μου και προχωρησαμε στο κυριως πιατο..
Μετρια πραγματα εδω, τυπικοτατη χωρις συμμετοχη και ο αβολος καναπες κα το μαυρο σκοταδι εκαναν το εργο μου πολυ δυσκολο..
Με τα χιλια ζορια καταφερα να τελειωσω στο 25λεπτο περιπου γιατι μου χε πρηξει τα αρχιδια οτι πρεπει να φυγει και τετοια..
Δεν τα κλαιω τα λεφτα γιατι ξεροχυνω να γαμαω σε στριπ, με εξιταρει αυτη η καλτιλα..
Οταν ξαναπαω και μαθω το ονομα της θα ενημερωσω
Παμε γι αλλα..