DocHollywood
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Βράδυ Τετάρτης κατά τις 2μιση-3 το μαγαζί ήτανε φίσκα, καναδυό τραπεζάκια προς τα πίσω μόνο άδεια, ένα απ' αυτά έπιασα κι εγώ κι έπεσε ο μετρ πάνω μου να με ρωτήσει αν θέλω κάνα κορίτσι για παρέα να με "τακτοποιήσει". Ευγενικό εκ μέρους του, αλλά κάνα λαπ ήθελα μονάχα κι είχε πολλή σάρκα να κυκλοφορεί στο μαγαζί, πράγμα επίσης εντυπωσιακό για βράδυ Τετάρτης επαναλαμβάνω. Η περισσότερες ήταν κατηγορία σαύρας, αλλά είχε και μερικά δυνατά. Η Σάντρα κορμί πύραυλος με βυζάρα πούπουλο κι ωραίο λαπ, μια Ρούμπι θυμάμαι, ωραίο κορμί και πολύ αισθησιακό λαπ, μια Βραζιλιάνα-λέει, Λολα νομίζω, ψηλή ξανθιά κορμάρα που δε θυμάμαι πώς τη λένε, λίγο άγρια στο λαπ, και μια Τζέσικα που πλασάρεται ως Χαβανέζα, λιώμα και μάτι θολό, η οποία στο λαπ με έψηνε για πριβέ με πενηντάρικο και τσιμπούκια και γαμίσια κ ξερωγωτί, κι ένα τούμπανο Ραμόνα που ξεροστάλιασα να περιμένω μπας και περάσει για λαπ, αλλά πήγαινε από αγκαζέ σε αγκαζέ.
Ξέρει κανείς τι παίζει με τα πριβέ του 50άρικου; Κάνουν όλες οι κοπέλες φουλ; Τι περιλαμβάνει και σε τι διάρκεια;
Ξέρει κανείς τι παίζει με τα πριβέ του 50άρικου; Κάνουν όλες οι κοπέλες φουλ; Τι περιλαμβάνει και σε τι διάρκεια;