Επίσκεψη μετά καιρό με φίλο Κυριακή ξημερώματα κατά τις 02:00. Είσοδος 15 ευρώ έκαστος. Μπαίνοντας είδαμε δύο χορεύτριες του μαγαζιού με πολιτικά να βγαίνουν και να φεύγουν και λογικό, καθώς σε αντίθεση με το παρελθόν για βράδυ Σαββάτου το μαγαζί ήταν σχεδόν άδειο, με λίγους θαμώνες να κάθονται στους καναπέδες αριστερά όπως μπαίνεις και γύρω από την πίστα. Οι περισσότερες κοπέλες καθόταν στο μπαρ και συζητύσαν μεταξύ τους και άλλες ήταν αραχτές στους καναπέδες πίσω, δίπλα από τις τουαλέτες.
Εκεί και καθίσαμε, όπου ο απαράδεκτος γέρος καραφλός σερβιτόρος -νομίζω Μιχάλης- με το που έφερε τα ποτά, έσκυψε στο αυτί μου για να πει "κι αν θέλεις μετά άφησε κάτι για πάρτυ μου". Τι λες ρε καραμήτρο, ακόμη δεν κάθισα και το πρώτο που μου ζητάς είναι πουρμπουάρ; Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό και καλό είναι ο υπεύθυνος του μαγαζιού να τον μαζέψει. Στο κάτω-κάτω αυτός πρέπει να είναι συνταξιούχος και έξω νέα παιδιά κάνουν "κρα" για ένα μεροκάματο.
Σιγά-σιγά τα κορίτσια άρχισαν να στροφάρουν μέσα στο μαγαζί, επί ματαίω οι περισσότερες με τόσο λίγο και συγκρατημένο -προφανώς- οικονομικά κόσμο. Η μόνη που πρόσεξα να πηγαίνει στον ένα απλό χορό μετά τον άλλο, ήταν η Ρόζα-Ροζίτα, η οποία προσπάθησε να κάνει και ένα σόου με τη συμμετοχή πελατών, αλλά δεν της βγήκε. Από το τραπέζι πέρασαν παλιές γνώριμες, όπως η Μάρτα, η Γκρέις, η Μαριάνα και η Βικτόρια
, η οποία εντυπωσίασε τον συναγωνιστή τόσο επειδή -όπως μου είπε- είναι πολύ επικοινωνιακή, αφού ήταν συνέχεια στο μπίρι-μπίρι, όσο κυρίως με το μέγεθος και την υφή των βυζάρων της, τις οποίες τσέκαρε στο πριβέ και έμεινε ικανοποιημένος από τον χορό και το χρόνο που διήρκεσε, χωρίς όμως όπως μου είπε "φραπέδιασμα" ή κάτι άλλο.
Στη συνέχεια επειδή ο φίλος είχε διάθεση και χρήμα να χαλάσει, πήρε για πριβέ μια φίλη της Βικτόρια ονόματι Μιλένα, αλλά όχι την Ουκρανή μελαχινή "Μπαζούκα" όπως την αποκαλεί ο dj, αλλά μία ξανθιά Ρωσίδα με κωλάρα. Όπως μου είπε μάλιστα, στο χορό τον έκανε τούρμπο με την κωλάρα της, αλλά ο δυστυχής είχε ήδη λερώσει το βρακάκι του στο χορό με την Βικτόρια και δεν μπορούσε να τελειώσει. Εγώ ως πιο φτωχός πήρα για απλό χορό την Γκρέις, για να θυμηθούμε τα παλιά, αλλά ο χορός της ήταν πολύ τυπικός, διεκπεραιωτικός και γρήγορος. Από τις κοπέλες μου γυάλισε κάποια Ρομίνα εκ Μολδαβίας όπως άκουσα να λέει ο dj, την οποία κάλεσα, αλλά μόλις πλησίασε στα 5 μέτρα, μύριζε σαν το αποστακτήριο του Jack Daniels. Είπα μέσα μου "τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας" και δικαιώθηκα, καθώς η επικοινωνία ήταν αδύνατη και οι κινήσεις της ήταν τόσο ατσούμπαλες, που από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς.
Κατά τις 3:30-04:00 άρχισαν να σκάνε μύτη και μπακουροπαρέες πιτσιρικάδων με δωρεάν προσκλήσεις από το Γκάζι και φάνηκε να γεμίζει το μαγαζί. Από κει και πέρα στα σόου εκτός από την Ροζίτα μετά από αρκετή ώρα τανέβηκε στην πίστα η Ρουμάνα βυζαρού Άντα -νομίζω- που έβαζε δονητάρια στην κωλάρα της και λίγο πριν φύγουμε κατά τις 05:00-05:30 έκαναν ένα λεσβιακό σόου η Μάρτα με μία μελαχροινή αδιάφορη. Ούτε Κένζο-Κέλυ, είδαμε, ούτε Τεό-Ίνα, ούτε Άλεξ-Ντάρια. Γενικό συμπέρασμα από τη βραδιά, το μαγαζί άρχισε να αποπνέει παρακμή και με τα μυαλά που κουμαντάρουν αυτοί που τα έχουν, έπονται τα χειρότερα.
Αυτά...