Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 441K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Υπήρξαν ποτέ δηλαδή;

Mια φορα και εναν καιρο DIAMOND . (Ουκρανικος ερωτας)
Μια φορα και εναν καιρο ATHENS QUEEN. (Ρωσικος)
Μια φορα και εναν καιρο TESSERA.(Ρωσικος)
Μια φορα και ενα καιρο SIERRA.(Ρωσικος)
Μια φορα και εναν καιρο GRAND RITORNO.(Ρουμανικος)
:)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Στα υπόλοιπα δηλαδή δεν είχε αγάπες;

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6

Βαστα ρε ΡΑΜΙ καπου πρεπει να τα ακουμπησεις ΜΑΛΑΚΩΔΩΣ??????

Εχουν μεινει οι καρχαρίες σε τρωει η ΤΣΕΠΗ σου???????????

Ελευθερο φιλαράκο υπαρχει ζωη και εξω απο εδω ξέρεις!!! :rockon: :rockon:

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Βαστα ρε ΡΑΜΙ καπου πρεπει να τα ακουμπησεις ΜΑΛΑΚΩΔΩΣ??????

Εχουν μεινει οι καρχαρίες σε τρωει η ΤΣΕΠΗ σου???????????

Ελευθερο φιλαράκο υπαρχει ζωη και εξω απο εδω ξέρεις!!! :rockon: :rockon:

μπα. μονο περιστασιακα για χαβαλε οταν δε με παιρνει ο υπνος...

Επισκέπτης
Mια φορα και εναν καιρο DIAMOND . (Ουκρανικος ερωτας)
Μια φορα και εναν καιρο ATHENS QUEEN. (Ρωσικος)
Μια φορα και εναν καιρο TESSERA.(Ρωσικος)
Μια φορα και ενα καιρο SIERRA.(Ρωσικος)
Μια φορα και εναν καιρο GRAND RITORNO.(Ρουμανικος)
:)

άντε τώρα είσαι για σκουρίλα

derekflint

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
177
Πόντοι
1
Μεγάλη ξενέρα το μαγαζί.
Μετά από σχόλια μελών του site πήγαμε για bachelor εκεί.
Μια ώρα ο Dj έλεγε για sex show το οποίο δεν έγινε.
Τα κορίτσια δεν βγάζανε το σλιπάκι τους εκτός από μία.
Δεν καταλαβαίνω γιατί το διατυμπανίζουν.
Το μόνο θετικό τα πολλά κορίτσια, πολλά εκ των οποίων δεν περάσανε ποτέ από το τραπέζι στις 3 ώρες που ήμασταν εκεί.

yannisb

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
0
Καλημέρα σας,

Πέρασμα χθες το βράδυ απο LIDO, είσοδος ελεύθερη, όχι πολύς κόσμος και πολλές κοπελιές είχανε "ρεπό".

Μια κοπελιά ξανθιά, γυμνασμένο σωματάκι (στο στυλ της Kelly), ονόματι Μάρθα, την ξέρει κανείς;

Ήτανε συνέχεια καβαντζωμένη είτε για ποτό, είτε για χωρό, οπότε και δεν μπόρεσα να της μιλήσω.

Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Καλημέρα σας,

Πέρασμα χθες το βράδυ απο LIDO, είσοδος ελεύθερη, όχι πολύς κόσμος και πολλές κοπελιές είχανε "ρεπό".

Μια κοπελιά ξανθιά, γυμνασμένο σωματάκι (στο στυλ της Kelly), ονόματι Μάρθα, την ξέρει κανείς;

Ήτανε συνέχεια καβαντζωμένη είτε για ποτό, είτε για χωρό, οπότε και δεν μπόρεσα να της μιλήσω.

Ευχαριστώ.

τελικά τα γυμνασμένα αιλουροειδή έχουν πέραση

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
375
Πόντοι
2.277
Επίσκεψη μετά καιρό με φίλο Κυριακή ξημερώματα κατά τις 02:00. Είσοδος 15 ευρώ έκαστος. Μπαίνοντας είδαμε δύο χορεύτριες του μαγαζιού με πολιτικά να βγαίνουν και να φεύγουν και λογικό, καθώς σε αντίθεση με το παρελθόν για βράδυ Σαββάτου το μαγαζί ήταν σχεδόν άδειο, με λίγους θαμώνες να κάθονται στους καναπέδες αριστερά όπως μπαίνεις και γύρω από την πίστα. Οι περισσότερες κοπέλες καθόταν στο μπαρ και συζητύσαν μεταξύ τους και άλλες ήταν αραχτές στους καναπέδες πίσω, δίπλα από τις τουαλέτες.

Εκεί και καθίσαμε, όπου ο απαράδεκτος γέρος καραφλός σερβιτόρος -νομίζω Μιχάλης- με το που έφερε τα ποτά, έσκυψε στο αυτί μου για να πει "κι αν θέλεις μετά άφησε κάτι για πάρτυ μου". Τι λες ρε καραμήτρο, ακόμη δεν κάθισα και το πρώτο που μου ζητάς είναι πουρμπουάρ; Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό και καλό είναι ο υπεύθυνος του μαγαζιού να τον μαζέψει. Στο κάτω-κάτω αυτός πρέπει να είναι συνταξιούχος και έξω νέα παιδιά κάνουν "κρα" για ένα μεροκάματο.

Σιγά-σιγά τα κορίτσια άρχισαν να στροφάρουν μέσα στο μαγαζί, επί ματαίω οι περισσότερες με τόσο λίγο και συγκρατημένο -προφανώς- οικονομικά κόσμο. Η μόνη που πρόσεξα να πηγαίνει στον ένα απλό χορό μετά τον άλλο, ήταν η Ρόζα-Ροζίτα, η οποία προσπάθησε να κάνει και ένα σόου με τη συμμετοχή πελατών, αλλά δεν της βγήκε. Από το τραπέζι πέρασαν παλιές γνώριμες, όπως η Μάρτα, η Γκρέις, η Μαριάνα και η Βικτόρια   :tits:, η οποία εντυπωσίασε τον συναγωνιστή τόσο επειδή -όπως μου είπε- είναι πολύ επικοινωνιακή, αφού ήταν συνέχεια στο μπίρι-μπίρι, όσο κυρίως με το μέγεθος και την υφή των βυζάρων της, τις οποίες τσέκαρε στο πριβέ και έμεινε ικανοποιημένος από τον χορό και το χρόνο που διήρκεσε, χωρίς όμως όπως μου είπε "φραπέδιασμα" ή κάτι άλλο.

Στη συνέχεια επειδή ο φίλος είχε διάθεση και χρήμα να χαλάσει, πήρε για πριβέ μια φίλη της Βικτόρια ονόματι Μιλένα, αλλά όχι την Ουκρανή μελαχινή "Μπαζούκα" όπως την αποκαλεί ο dj, αλλά μία ξανθιά Ρωσίδα με κωλάρα. Όπως μου είπε μάλιστα, στο χορό τον έκανε τούρμπο με την κωλάρα της, αλλά ο δυστυχής είχε ήδη λερώσει το βρακάκι του στο χορό με την Βικτόρια και δεν μπορούσε να τελειώσει. Εγώ ως πιο φτωχός πήρα για απλό χορό την Γκρέις, για να θυμηθούμε τα παλιά, αλλά ο χορός της ήταν πολύ τυπικός, διεκπεραιωτικός και γρήγορος. Από τις κοπέλες μου γυάλισε κάποια Ρομίνα εκ Μολδαβίας όπως άκουσα να λέει ο dj, την οποία κάλεσα, αλλά μόλις πλησίασε στα 5 μέτρα, μύριζε σαν το αποστακτήριο του Jack Daniels. Είπα μέσα μου "τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας" και δικαιώθηκα, καθώς η επικοινωνία ήταν αδύνατη και οι κινήσεις της ήταν τόσο ατσούμπαλες, που από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς.

Κατά τις 3:30-04:00 άρχισαν να σκάνε μύτη και μπακουροπαρέες πιτσιρικάδων με δωρεάν προσκλήσεις από το Γκάζι και φάνηκε να γεμίζει το μαγαζί. Από κει και πέρα στα σόου εκτός από την Ροζίτα μετά από αρκετή ώρα τανέβηκε στην πίστα η Ρουμάνα βυζαρού Άντα -νομίζω- που έβαζε δονητάρια στην κωλάρα της και λίγο πριν φύγουμε κατά τις 05:00-05:30 έκαναν ένα λεσβιακό σόου η Μάρτα με μία μελαχροινή αδιάφορη. Ούτε Κένζο-Κέλυ, είδαμε, ούτε Τεό-Ίνα, ούτε Άλεξ-Ντάρια. Γενικό συμπέρασμα από τη βραδιά, το μαγαζί άρχισε να αποπνέει παρακμή και με τα μυαλά που κουμαντάρουν αυτοί που τα έχουν, έπονται τα χειρότερα.

Αυτά...

MIKADOXXX

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
140
Πόντοι
1
Πηγα χτες μετα απο πολυ καιρο. Βαρουσανε μυγες. Γενικα πρεπει να χει πεσει παρα πολυ η δουλεια αφου οι κοπελες φερονταν σαν απελπισμενες. Δεν προλαβαινα να κατσω απο εναν απλο χορο και ερχονταν με τη μια να παρουν και αυτες. Ξανα και ξανα.

Επειδη πολλοι ενδιαφερονται να πω οτι ειδα μετα απο πολλα χρονια την γνωστη και εντυπωσιακοτατη Επιστημη.

Κατα τα αλλα τα ιδια. Σε 2 ωρες σκυλοβαρεθηκα και εφυγα...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Εχει μερικα καλά κομμάτια όμως. Αυτην την Γκρεις δεν ξέρω τι θέλω πιο πολύ ώρες ώρες. Να την  :zfuck: ή να την  :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom