Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
vasos,δεν σε παιρνει μαζι μου.ΚΑΙ αυτη τη φορα θα σε παραπεμψω στα παπαρια μου αλλα να ξερεις οτι δεν θα περασουμε καλα αν συνεχισεις κατ'αυτον τον τροπο.(ελβις κοστελο,επιστημων και λοιπα)!

μην μου αναφερεις οτι κανεις πλακα κ ετσι κ αλλιως,δεν με απασχολει.εγω μιλησα κ ελπιζω να κατανοησεις το θεμα!

why so loss of humor?

Επισκέπτης
γιατι το χιουμορ σας μαρανε εδω μεσα ;)

δεν γουσταρω μαλακιες,σταρατα κ σοβαρα ΜΟΝΟ!

γι'αυτο κομμενα τα υπολοιπα.

ευχαριστω!

Επισκέπτης
οποιος ξερει τι παιζει στο πριβε με τη γιουλη (γιουλια) κ με την ντελια με ενημερωνει αν θελει μ'ενα προσωπικο μηνυματακι κ αν παιζει κατι καλο μεταξυ τους σαν ντουετο θελω info οπωσδηποτε!

επισης,αν γνωριζει κανεις τι παιζει με 2 ή 3 γκομενες ταυτοχρονα μεσα στο πριβε παλι ας με ενημερωσει!

Επισκέπτης
γιατι το χιουμορ σας μαρανε εδω μεσα ;)

δεν γουσταρω μαλακιες,σταρατα κ σοβαρα ΜΟΝΟ!

γι'αυτο κομμενα τα υπολοιπα.

ευχαριστω!

Kαταλάβατε χαμούρες; Σταράτα και Σοβαρά MONO.Στείλτε και σε μένα pm αν παίζει κάτι καλό σε ντουέτο με τις παραπάνω.Tρελλαίνομαι για φραπεδιές!!!

george_gk2003

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
αλλο συνεχομεταγραφομενο μιλφομπαζο και αυτο.........μεταξυ 2 ινστιτουτων....

την εχεις δει vaso προσφατα? ειχα μια καλη εμπειρία στο prive και σε ρωταω αν είναι εκεί αυτές τις μερες,, γιατι μου ειχαν πει οτι εφηγε... ξερεις κάτι ??

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
vasos,δεν σε παιρνει μαζι μου.ΚΑΙ αυτη τη φορα θα σε παραπεμψω στα παπαρια μου αλλα να ξερεις οτι δεν θα περασουμε καλα αν συνεχισεις κατ'αυτον τον τροπο.(ελβις κοστελο,επιστημων και λοιπα)!

μην μου αναφερεις οτι κανεις πλακα κ ετσι κ αλλιως,δεν με απασχολει.εγω μιλησα κ ελπιζω να κατανοησεις το θεμα!
υπαρχει και ο jazz fm..

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
σχετικα με την νικολ , την γνωρισα πριν κανα χρονο στο ανατολη, οι φιλοι μου γελαγανε που την βλεπανε (λογω δοντιων πιο πολυ) αλλα εγω την γουσταρα στο μπλα μπλα (τσαμπα) αλλα ειχε και καλες υπηρεσιες απο οτι ξερω ...
την ειδα πριν κανα 2μηνο στο λιντο και εχει αρχισει και μου θυμιζει το ψυγειο μου ... κριμα

george_gk2003

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
σχετικα με την νικολ , την γνωρισα πριν κανα χρονο στο ανατολη, οι φιλοι μου γελαγανε που την βλεπανε (λογω δοντιων πιο πολυ) αλλα εγω την γουσταρα στο μπλα μπλα (τσαμπα) αλλα ειχε και καλες υπηρεσιες απο οτι ξερω ...
την ειδα πριν κανα 2μηνο στο λιντο και εχει αρχισει και μου θυμιζει το ψυγειο μου ... κριμα
την γνωριζω 1 χρονο,,, αν έγινε ετσι πραγματικα κριμα,,, εχεις δικιο παντως... προσφατα την ειδες εχεις παει τελευταια,,,???

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

roumanso

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστες ποτε ειδατε τελευταια φορα ημερομηνία την gabri στο Lido

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Mετα τις γιορτες δεν την ξαναειδα..

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Mόλις της μίλησα στο τηλέφωνο επιστρέφει στο Lido μετά τις 16 Ιανουαρίου... ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Επίσκεψη εχθές.
Άψογα.
Οργανωμένη παρέα με συγκεκριμένους στόχους, πρόγραμμα και προετοιμασία του μέρους για την άφιξή μας.
Άψογα (δις).
FYI, προτιμώ αυστηρά decaf. Αποφεύγω καφεδιασμένες γκομενες wie die Pest.
Άψογα (τρις).

Ευχαριστώ τον σύνδεσμο, I needed a break like that.

roumanso

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ σύντροφε tallATHENS. Εχεις βλέπω ως παλαιότερος και τηλεφωνικά κονέ. Εύγε !!!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ειχα μια καλη εμπειρία στο prive και σε ρωταω αν είναι εκεί αυτές τις μερες,, γιατι μου ειχαν πει οτι εφηγε... ξερεις κάτι ??

Αν ακομα την ψαχνεις, ζητα τουλαχιστον απο το μαγαζι μια κοπια απο το βιντεο που σε τραβαγανε...Ετσι για να θυμασαι οταν μεγαλωσεις..!!

Επισκέπτης
Αν ακομα την ψαχνεις, ζητα τουλαχιστον απο το μαγαζι μια κοπια απο το βιντεο που σε τραβαγανε...Ετσι για να θυμασαι οταν μεγαλωσεις..!!
εδω και χρονια τραβανε βιντεο αδερφε και οχι μονο στο λιντο.
dvd διαθετει κ το μουσσες κ το γκολντ κ το παλιο/νεο σιροκο.

Επισκέπτης
εχει στις τουαλετες κ στα καμαρινια των κοριτσιων,οπως κ τα υπολοιπα που δεν ανεφερα.
απλα σ'αυτα που ανεφερα αρχικα ειναι ολο το μαγαζι καλωδιωμενο.
συν του οτι στο αλκατραζ δεν παιζει κατι υποπτο,ουτε φραπεδες ουτε ουζα ουτε τιποτα "παρανομο".
μονο χοροι κ κερασματα. ;)

στην λιστα με τα πρωτα,βαλτε κ το ρασπουτιν πριν κατι μηνες.τωρα δεν ξερω τι παιζει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom