Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Thanks για τις συμβουλές παιδιά και εδώ και στο πμ  :sunglasses:

Το κατάλαβα ότι το μαγαζί είναι πάνω στον ανθό! αλλά επειδή απέχω από το sport τα τελευταία 1-2 χρόνια, μάλλον έχω χάσει αρκετά εξάμηνα, και δε με βλέπω πλέον για πτυχίο!  :grin:
Δυστυχώς δεν συγκρατούσα ποτέ ονόματα, εκτός κι αν ηταν κάτι πολύ καλό, η μου έκανε καμιά χοντρή μ@λ@κία...

Αυτά που συγκράτησα ήταν ότι μια μαυρό-ξανθιά μεξικάνα (απ' ότι είπε στο φιλαράκι μου), δεν έκανε απολύτως τίποτα στο πριβέ, και του έφαγε το 50άρικο σε 5 λεπτά... έτσι για ενημέρωση.
Αντιθέτως η Γκαμπριέλα (αν θυμάμαι καλά, μια χοντρούλα ξανθιά) ήταν πολύ πιο φιλότιμη.

Εγώ  εντόπισα πάντως  εκλεκτές  παρουσίες  και πριβέ  πολύ  «ζωντανό» μιλάω  για  Παρασκευή !

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Θέλω μόνο να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Tracy για τη προχτεσινή περιποίηση..... Τέλος

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Θέλω μόνο να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Tracy για τη προχτεσινή περιποίηση..... Τέλος

Και εγω με την σειρα μου για την προχθεσινη..και την αντιπροχθεσινη..την παρα-αντιπροχθεσινη..για της περασμενης εβδομαδος..για του περασμενου μηνα κλπ..κλπ

Φτου φτου..σκορδα μη την ματιασουμε.. :2funny: ;) :2funny: ;)

Αυτα..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Με  βάζετε  σε  πειρασμό  αλητόπαιδες

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά μία ερώτηση παρακαλώ, ξέρει κανείς αν εργάζεται μια Ντενίζα ?(πριν ήταν Αφροδίτη-Συγγρού).

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σαν όνομα σου απαντάω κατηγορηματικά όχι, δε παίζει καμία. Τώρα αν εργάζεται με διαφορετικό όνομα αυτό δυστυχώς δε μπορώ να το γνωρίζω.

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Ρε παιδιά τι εστί Tracy ;; Πήγα Λίντο περασμένο Σάββατο, μία κοπελιά τύπου Filipina, μου υποσχέθηκε πριβέ με λαγούς και πετραχήλια. Τηρεί τις υποσχέσεις της ;;

lougros yasaitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά τι εστί Tracy ;; Πήγα Λίντο περασμένο Σάββατο, μία κοπελιά τύπου Filipina, μου υποσχέθηκε πριβέ με λαγούς και πετραχήλια. Τηρεί τις υποσχέσεις της ;;

την φιλιππινα απεφυγε την οπως ο διαολος το λιβανιο.Μακρυα.Οσο για την tracy ειναι σουπερ απο εμφανιση και απο υπηρεσιες απ'οσα λετε σας πιστευω!Τουλαχιστον ετσι ντειχνει εκσ πρωτης οψης.

lougros yasaitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά μία ερώτηση παρακαλώ, ξέρει κανείς αν εργάζεται μια Ντενίζα ?(πριν ήταν Αφροδίτη-Συγγρού).

μια μελαχροινη ειναι η ντενισα ρουμανικο ποιμενικο με βυζαρες φυσικες,κοντομετρια σε αναστημας.Δεν την ειδα νομιζω στο λιντο πριν τρεις βδομαδες που πηγα με τη παρεα για ποτο.Στο αφροδιτη παντως ηταν στις γιορτες των χριστουγγγγεννων σιγουρα

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
μια μελαχροινη ειναι η ντενισα ρουμανικο ποιμενικο με βυζαρες φυσικες,κοντομετρια σε αναστημας.Δεν την ειδα νομιζω στο λιντο πριν τρεις βδομαδες που πηγα με τη παρεα για ποτο.Στο αφροδιτη παντως ηταν στις γιορτες των χριστουγγγγεννων σιγουρα

Ναι στο ΑΦΡΟ την είδα τότε κι εγώ και την τεστάρησα άλλο πράμα οι βύζοι της αλλά κατα τα άλλα μου την έσπασε

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Από εμφάνιση ταιριάζει απόλυτα.  Από υπηρεσίες δεν κάνει φραπέ με τίποτα αλλά για 1-2 κάρτες χτυπιέται αρκετά(όχι Μπέτυ). Μου αρέσει που στην αρχή ρωτάει πόσες κάρτες θα πάρεις, συνήθως πιέζει για 1 εξτρά από ότι της πεις.  Μακάρι να είναι Αφροδίτη-πιο οικογενεικό περιβάλον!@  Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Από εμφάνιση ταιριάζει απόλυτα.  Από υπηρεσίες δεν κάνει φραπέ με τίποτα αλλά για 1-2 κάρτες χτυπιέται αρκετά(όχι Μπέτυ). Μου αρέσει που στην αρχή ρωτάει πόσες κάρτες θα πάρεις, συνήθως πιέζει για 1 εξτρά από ότι της πεις.  Μακάρι να είναι Αφροδίτη-πιο οικογενεικό περιβάλον!@  Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις!

Στο Αφρο ζήτησε πρώτα πουτό ("για να γνωιστούμε") πρίν πάμε για χουρό... ρουμανιές...

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Της τάχα ξεκόψει αυτά από νωρίς.  Βέβαια χωρίς ποτό σου έλεγε κατευθείαν για χορό (τι να κάνεις??)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Βέβαια χωρίς ποτό σου έλεγε κατευθείαν για χορό (τι να κάνεις??)

Τι να κανεις ? Να της πεις "στον χορο πιπες κανεις" ?

Εεε..οποτε με ξαναβλεπαν στο μαγαζι, οι πιο πολλες μου χαμογελαγαν με νοημα.. ;)

Αυτα..

ΥΓ - Η κλασσικη τους απαντηση στο παραπανω ερωτημα μου, ηταν σχεδον παντα "ναι, αλλα οχι στο μαγαζι..".. ;)

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Κορυφαία ατάκα συναγωνιστή!  Με την κρίση που υπάρχει ο καταναλωτής μπορεί να επιβάλει κάποιους όρους.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Στο  Ιστορικό Καταγώγιο παρά την Εθνική Ασφαλιστική εθεάθησαν  τις  αμέσως  προηγούμενες  ημέρες  οι εκλεκτοί συναγωνιστές κ.κ. ΝΟΚΙΑΣ και ΒΙΤΣΙΣ , οι οποίοι δεν ενέδωσαν στις  πιέσεις των θαυμαστριών τους  στρίπερς  του  καταστήματος  να  ενέβουν στο σωλήνα  να δώσουν σόου , ευτύχώς για  εμάς τους  υπολοίπους !

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Λάθος... το 3-ήμερο έλειπα εις κοσμοπολίτικη και εορταστική Πάτρα.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Λάθος... το 3-ήμερο έλειπα εις κοσμοπολίτικη και εορταστική Πάτρα.

1. Ασε  ρε  ταχουμε  κάνει  και  εμείς  αυτά  τα άλλοθι ! Και τί  είναι η Πάτρα φεύγεις 2 είσαι  εδώ  3.45 ( Ο MCLEIN από τις 3.20 ) κατά  τις  5.30  αναχωρείς  και παίρνεις  και πρωινό  με  την  παρέα !
2. Αίγιο σταμάτησες  ? , έχει  εκεί  και  ένα  φοβερό κωλόμπαρο που  δουλεύει  η  Φατίμα
3. Από  στριπ  πως  βαστιούνται οι Πατρινοί ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom