η cleo μετακομισε στην ανατολη αυταΜιας και υπαρχει κινηση στο θρεντ ας ρωτησω κι εγω για το κολλημα μου... Τωρα τελευταια (αρκετους μηνες) δεν πετυχαινω την Κλειω στο Λιντο... Παω τις λαθος μερες ή εχει να εμφανιστει κανα εξαμηνο και???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lido Palace
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 439K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Γεια σας παιδια ειμαι νεος ηλικιακα αλλα κ στον χωρο των στριπτητζαδικων. Εχω παει σε 4 μαγαζια αλλα κολλησα με το λιντο που εχω κανει 9-10 επισκεψεις. Εχω γνωρισει αρκετες κοπελες εκει,αλλες περισσοτερο κ αλλες λιγοτερο καλα. Να σας πω εν ταχει
Λουιζα Βραζιλιανα κολαση, πολυ δυνατο μωρο με καλη συμπεριφορα κ πριβε
Βανεσσα Ρουμανα πολυ ομορφη αλλα με λιγο μπλαζε υφος( επειδη ειναι αστερι ισως θελει αρκετες επισκεψεις για να ανοιχτει...)
Ρωξαννη Ρωσσιδα 19 χρονων,ωραιο μωρακι με καλο σωμα αλλα χανει στο στηθος.Αν της φερθεις σωστα ξερει να στο ανταποδωσει
Τρεισι Κενυα 20.Το μαυρο διαμαντι, απιστευτο σωμα κ καλο προσωπο για μαυρη. Πολυ καλο πριβε
Ιζαμπελλα αλλη μια μαυρη.Πολυ ωραιο σωμα κ πολυ δυνατο πριβε
Τζενιφερ η Ασιατισσα του μαγαζιου με πολλα υποσχομενο πριβε
Μονικα Ρουμανα μοντελο.Την γνωρισα στην τελευταια επισκεψη μου κ επαθα πλακα...Γενικα ειναι λιγο συντηρητικη κ θελει τροπο για να αρχισει να χαλαρωνει αλλα αξιζει την προσπαθεια γιατι ειναι σωματαρα κ πανεμορφη
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
εχει ενα πολυ ωραιο μελαχροινακι αδυνατο με μακρυ μαλλακι και τατοο στο μπρατσακι.Μηπως ξερει κανεις ποιο μωρο ειναιαυτο και τι προσφερει?(ερωτα,αγαπη,φραπεδακι κλπ.?)
to λενε valeria και ειναι καυλαααααααααααααααααααααααααααααααα??????????αυταεχει ενα πολυ ωραιο μελαχροινακι αδυνατο με μακρυ μαλλακι και τατοο στο μπρατσακι.Μηπως ξερει κανεις ποιο μωρο ειναιαυτο και τι προσφερει?(ερωτα,αγαπη,φραπεδακι κλπ.?)
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Εφυγε και η Τρεησυ απο Λιντο??? Ε, τοτε γιατι στον πουτσο να παει καποιος Λιντο??? Να πληρωσει και τα 15 ευρα εισοδο και να μη βρει τιποτα μεσα...Λοιπόν ,
Ιζαμπέλλα , Τρέησυ προσωρινά στο Κάμα Σούτρα (παραπλέυρως)
Έτσι και εγώ πήγα δίπλα !
Λοιπόν ,
Ιζαμπέλλα , Τρέησυ προσωρινά στο Κάμα Σούτρα (παραπλέυρως)
Έτσι και εγώ πήγα δίπλα !
Και τι εγινε εκει διπλα αγαπητε Πουρε ? Αξιζε τον κοπο ? Για λεγε..για λεγε..
Αυτα..
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Λοιπόν στο Κάμα Σουτρα δεν ξέρω ακόμα τι παίζει αν και οι πληροφορίες λένε πως απλά επανδρώθηκε από κορασίδες των άλλων μαγαζιών του ομίλου.
Με λίγα λόγια δεν καταλαβαίνω γιατί εν μέσω κρίσεως επιλέξανε να ανοίξουν άλλο ένα μαγαζί όταν όλα πάνε κατά διαβόλου.
Μάλλον είναι για τους τουρίστες επιχειρηματίες από τα διπλανά ξενοδοχεία που βλέπουν εκεί την πιάτσα και νομίζουν πως τα στριπτιζαδικα στην Ελλάδα είναι σαν τα σουβλατζίδικα το ένα δίπλα στο άλλο.
Το βραδύ του ανοίγματος του εν λόγο ιδρύματος και με το κλείσιμο έγινε λέει μεγάλο πάρτι εκεί με καλεσμένες όλες τις εργαζόμενες κορασίδες από τα μαγαζιά του ομίλου. Αδέλφια τι χάσαμε????
όλα τα μωρά μαζεμένα να ξεσαλώνουν πωπωπωωωω
Με λίγα λόγια δεν καταλαβαίνω γιατί εν μέσω κρίσεως επιλέξανε να ανοίξουν άλλο ένα μαγαζί όταν όλα πάνε κατά διαβόλου.
Μάλλον είναι για τους τουρίστες επιχειρηματίες από τα διπλανά ξενοδοχεία που βλέπουν εκεί την πιάτσα και νομίζουν πως τα στριπτιζαδικα στην Ελλάδα είναι σαν τα σουβλατζίδικα το ένα δίπλα στο άλλο.
Το βραδύ του ανοίγματος του εν λόγο ιδρύματος και με το κλείσιμο έγινε λέει μεγάλο πάρτι εκεί με καλεσμένες όλες τις εργαζόμενες κορασίδες από τα μαγαζιά του ομίλου. Αδέλφια τι χάσαμε????
όλα τα μωρά μαζεμένα να ξεσαλώνουν πωπωπωωωω
τιποτα βαρανε μυγεσ εχτεσ 10ατομ αυτα,,,Μη μασατε παιδια, εγω μια χαρα συνηθισα τη γραφη του Θρουλη... Αλα ισοσ αιχι απραινεργοιες, πρωσοχει...
Στο θεμα μας... Τι παιζει τελικα στο Καμα Σουτρα και "ΔΩΣΤΕ ΤΡΕΗΣΥ ΣΤΟ ΛΑΟ"... (Απλα επαναφερω τα ερωτηματα των προηγουμενων...)
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Αν ειναι η Τρεησυ εκει και τα πριβε της ειναι επιπεδου Λιντο ( ) ποιος χεστηκε που δεν εχει κοσμο...τιποτα βαρανε μυγεσ εχτεσ 10ατομ αυτα,,,
η τρεησυ σιγουραΑν ειναι η Τρεησυ εκει και τα πριβε της ειναι επιπεδου Λιντο ( ) ποιος χεστηκε που δεν εχει κοσμο...
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
η τρεησυ σιγουρα
Αν ειναι η Τρεησυ εκει και τα πριβε της ειναι επιπεδου Λιντο ( ) ποιος χεστηκε που δεν εχει κοσμο...
Έτσι να χαλάει και κανας άλλος κανά φραγκάκι .
Όχι μόνο εγώ για να σας κάνω ενημέρωση !
Δεν μου κόβει και έξοδα παραστάσεως το σάιτ .
Αν και στο θέμα ως πριβετζούδες ( στα ανωτέρω ) ιδρύματα κατατάσσω κατά επιδόσεις και όχι εμφάνση
1) Την αειθαλή Λουίζα
2) Την Ιζαμπέλα (άνευ σχολίων ) . Α ρε Νιγηρία τη ζημιά μας κάνεις !
3) Την Τρέησυ ( άπαιχτη ομορφιά όμως , και καλό παιδάκι )
4) Τη Λατόγια ( εμφάνιση μετρία , κώλος ελεεινικός και όχι αράπικος ) αλλά καλο πριβέ
Ο ΝΟΚΙΑΣ να μη κάνει στο θείο Πουρούλη ρητορικές ερωτήσεις , όταν ήδη έχει φάει μεζεδάκι , όπως μαθαίνω !
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Δεν ειναι οτι δεν παμε ή οτι δε σας τα λεμε... Αλλα αποτι φαινεται, τουλαχιστον εγω, παω πολυ αραια και οτι δω εκει μεσα εχει ηδη αναφερθει στο σιτε... Τωρα σχεδιαζα να παω, αλλα με τοσες που εχουν φυγει (ΑΑΑΑΧΧΧΧ ΚΛΕΙΩ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ) ή ειναι "προσωρινα" διπλα, να παω και να ρωταω τους πορτιερηδες "Ειναι εδω μεσα η Τρεησυ ή διπλα?"???Έτσι να χαλάει και κανας άλλος κανά φραγκάκι .
Όχι μόνο εγώ για να σας κάνω ενημέρωση !
Δεν μου κόβει και έξοδα παραστάσεως το σάιτ .
Τελος παντων... Αντε και καλους μας καφεδες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 47