LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Για ποιο λογο ομως?Δεν καταλαβαινω..Υπαρχουν και χειροτερα πχ στο Ριτορνο ουτε χορους δεν εχει πια....
Για ποιο λογο ομως?Δεν καταλαβαινω..Υπαρχουν και χειροτερα πχ στο Ριτορνο ουτε χορους δεν εχει πια....
Το Λιντο ηταν το καλυτερο μαγαζι τωρα πια μακρια,δεν πατω πια γιατι θυμαμαι τα παλια καλα φραπεχρονια και οχι μονο...
εγω πλεον στο λιντο παιρνω δικο μου σέικερ..
Παιδιά η λατόγια χτυπάει φραπεδιά ? το 50ευρω ειναι στάνταρ? πιο φτηνά δεν παιζει να παίξει?
Αν σε βλεπει να δισταζεις με το 50ευρω σου πει απο μονη της (οπως μου εχει τυχει με μερικες, χωρις να παω πριβε όμως), "οκ 20 ευρώ" παιζει να σου κανει λιγότερα πράγματα?
Πειτε μου επειγοντώς!!!
λάθος λάθος λάθος επιλογήΕκανα ενα λαθος και πηρα την Αλεξανδρα για πριβε. Ποιο <κομοδινο> δεν μου εχει τυχη.
test test
Για πεστε μου μπρε παλικαρια..Αυτο το Λιντο συνεχιζει να μονοπωλειται απο καριολες..οπς σορι, Ρουμανες ηθελα να πω..
Παιδιά η λατόγια χτυπάει φραπεδιά ? το 50ευρω ειναι στάνταρ? πιο φτηνά δεν παιζει να παίξει?
Αν σε βλεπει να δισταζεις με το 50ευρω σου πει απο μονη της (οπως μου εχει τυχει με μερικες, χωρις να παω πριβε όμως), "οκ 20 ευρώ" παιζει να σου κανει λιγότερα πράγματα?
Πειτε μου επειγοντώς!!!
Τον παιζεις μονος
Τον παιζεις μονος σου χωρις αγχος οση ωρα γουσταρεις και το κυριοτερο βγαζεις το 50ρικο απο τη δεξια σου τσεπη και το βαζεις στην αριστερη.Μπηκες ?
.. να είσαι Ρουμάνος δεν είναι εθνικότητα , είναι ... επάγγελμα !
Ε ρε γλεντια..!! π α μ εεεεεεεεεεεεεεεε δυνατα..!!
Λες να παμε καμια βολτα το ΣΚ...στο Λιντο της Μυκονου ????
Εμαθα οτι παει καλα η φαση εκει....
Ακουω οτι μαγαζι δεν εχει ανοιξει ακομα αδελφε..
Κατι ακουγεται για την Παρασκευη αλλα τιποτε δεν ειναι σιγουρο.