Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Το Λιντο ηταν το καλυτερο μαγαζι τωρα πια μακρια,δεν πατω πια γιατι θυμαμαι τα παλια καλα φραπεχρονια και οχι μονο...

Ακουω απο φιλους οτι τo "και οχι μονο.." ισχυει ακομα..Απλα θελει      " γνωστες φατσες και λιγες κουβεντες".. Οποτε δεν χανεις τιποτε να ξαναπας 1-2 φορες..Καμμια δεν ξεχνα ενα vothro.. ;)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εχω τηλεφωνησει αλλα δε ξερει τιποτα αυτος που απανταει..Θα ξανα τηλεφωνησω!
Παντως το οτι θελει γνωστες φατσες για παραπανω ισχυει!!!

fallen^

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά η λατόγια χτυπάει φραπεδιά ? το 50ευρω ειναι στάνταρ? πιο φτηνά δεν παιζει να παίξει?
Αν σε βλεπει να δισταζεις με το 50ευρω σου πει απο μονη της (οπως μου εχει τυχει με μερικες, χωρις να παω πριβε όμως), "οκ 20 ευρώ" παιζει να σου κανει λιγότερα πράγματα?

Πειτε μου επειγοντώς!!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Παιδιά η λατόγια χτυπάει φραπεδιά ? το 50ευρω ειναι στάνταρ? πιο φτηνά δεν παιζει να παίξει?
Αν σε βλεπει να δισταζεις με το 50ευρω σου πει απο μονη της (οπως μου εχει τυχει με μερικες, χωρις να παω πριβε όμως), "οκ 20 ευρώ" παιζει να σου κανει λιγότερα πράγματα?

Πειτε μου επειγοντώς!!!

Ναι  σύντροφε  να  δοκιμάσεις  όμως  μετά  τις  15  Ιουλίου  που  αρχίζουν  οι εκπτώσεις !

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Εκανα ενα λαθος και πηρα την Αλεξανδρα για πριβε. Ποιο <κομοδινο> δεν μου εχει τυχη. Με την Αννα ξερει κανεις αν θα ειχα περισσοτερες ελπιδες για κατι καλο?

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
test test

Για πεστε μου μπρε παλικαρια..Αυτο το Λιντο συνεχιζει να μονοπωλειται απο καριολες..οπς σορι, Ρουμανες ηθελα να πω..

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
test test

Για πεστε μου μπρε παλικαρια..Αυτο το Λιντο συνεχιζει να μονοπωλειται απο καριολες..οπς σορι, Ρουμανες ηθελα να πω..

Αι παρατα μας ρε θειο.. Ξαναγυρνα στην ναφθαλινη σου..!!

pseg

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τον παιζεις μονος

Πειτε μου επειγοντώς!!!

Τον παιζεις μονος σου χωρις αγχος οση ωρα γουσταρεις και το κυριοτερο βγαζεις το 50ρικο απο τη δεξια σου τσεπη και το βαζεις στην αριστερη.Μπηκες ?

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τον παιζεις μονος
Τον παιζεις μονος σου χωρις αγχος οση ωρα γουσταρεις και το κυριοτερο βγαζεις το 50ρικο απο τη δεξια σου τσεπη και το βαζεις στην αριστερη.Μπηκες ?

Εσυ μονο αυτο εφαρμοζεις η' εχεις και κατι αλλο να του προτεινεις ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μην  είστε  ρατσιστές , αν  και  όπως  έλεγε  ο  μεγάλος  Ιωσήφ Βησαρίονοβιτς  Τζουκασβίλι  να  είσαι  Ρουμάνος  δεν  είναι  εθνικότητα , είναι  ... επάγγελμα !

Επισκέπτης
Τις εχετε παρεξηγησει ρε παιδια τις Ρομουνες....:P :P :P

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Επιτελους, κατι αρχισε να κινειται παλι..

Εμφανιστηκε ο Θεος  ;)..οπου να'ναι μπορει να σκασει μυτη και ο master frapadar  ;)..

Ε ρε γλεντια..!! π α μ εεεεεεεεεεεεεεεε δυνατα..!!  :cheesy: :cheesy:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Λες να παμε καμια βολτα το ΣΚ...στο Λιντο της Μυκονου ????
Εμαθα οτι παει καλα η φαση εκει....

Ακουω οτι μαγαζι δεν εχει ανοιξει ακομα αδελφε..

Κατι ακουγεται για την Παρασκευη αλλα τιποτε δεν ειναι σιγουρο.

Επισκέπτης
Ακουω οτι μαγαζι δεν εχει ανοιξει ακομα αδελφε..

Κατι ακουγεται για την Παρασκευη αλλα τιποτε δεν ειναι σιγουρο.

Mπας κ ανοιξε για λιγο...οπως κ στο Αιγιο...????
Μηπως το ανοιξαν νωριτερα ως δοκιμη...???

wayra

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά,πρώτη μου φορά Postάρω εδώ. Πέρασα εχθές απο το Lido,πολύς κόσμος,σχετικά καλά κορμιά,Ρουμάνες όλες εκτός απο 2-3,το πριβέ χάλια ένα πενηντάρικο και δεν βγάζουν string(εγώ όμως το δάχτυλο το έβαλα :grin: ) υπάρχει και μια σχιστομάτα που σε "κερνάει",το γυναικείο ποτό κρατάει αναλόγως τη κοπέλα,σε γενικές γραμμές πέρασα καλά αλλά αν δεν αρχίζουν να τα βγάζουν όλα στο prive τότε δεν νομίζω να ξαναπάω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom