Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά,πρώτη μου φορά Postάρω εδώ. Πέρασα εχθές απο το Lido,πολύς κόσμος,σχετικά καλά κορμιά,Ρουμάνες όλες εκτός απο 2-3,το πριβέ χάλια ένα πενηντάρικο και δεν βγάζουν string(εγώ όμως το δάχτυλο το έβαλα :grin: ) υπάρχει και μια σχιστομάτα που σε "κερνάει",το γυναικείο ποτό κρατάει αναλόγως τη κοπέλα,σε γενικές γραμμές πέρασα καλά αλλά αν δεν αρχίζουν να τα βγάζουν όλα στο prive τότε δεν νομίζω να ξαναπάω..

ααα έτσι όπως τα λες έχει χαλάσει πάρα πολύ, τελικά η ανακαίνιση του έκανε κακό...  :S :S :S :S

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Καλησπέρα παιδιά,πρώτη μου φορά Postάρω εδώ. Πέρασα εχθές απο το Lido,πολύς κόσμος,σχετικά καλά κορμιά,Ρουμάνες όλες εκτός απο 2-3,το πριβέ χάλια ένα πενηντάρικο και δεν βγάζουν string(εγώ όμως το δάχτυλο το έβαλα :grin: ) υπάρχει και μια σχιστομάτα που σε "κερνάει",το γυναικείο ποτό κρατάει αναλόγως τη κοπέλα,σε γενικές γραμμές πέρασα καλά αλλά αν δεν αρχίζουν να τα βγάζουν όλα στο prive τότε δεν νομίζω να ξαναπάω..
Μαγγες δεν μπορω να καταλαβω γιατι παιρνετε πριβε...Αφου οι γκομενες του λιντο κ γενικοτερα στα στριπτιτζαδικα το πολυ που θα σου κανουν ειναι καμια φραπεδια....Αξιζει αυτο 50€?Δεν νομιζω...Καλυτερα να τις κερασετε 2-3 ποτακια μηπως παιχτει κ τιποτα καλυτερο αν ξερετε να δουλευετε το μπλα-μπλα...(προυποθετει εμπειρια στα εν λογω μπαρ...) Εμπιστευθειτε με και δεν θα χασετε...

wayra

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μαγγες δεν μπορω να καταλαβω γιατι παιρνετε πριβε...Αφου οι γκομενες του λιντο κ γενικοτερα στα στριπτιτζαδικα το πολυ που θα σου κανουν ειναι καμια φραπεδια....Αξιζει αυτο 50€?Δεν νομιζω...Καλυτερα να τις κερασετε 2-3 ποτακια μηπως παιχτει κ τιποτα καλυτερο αν ξερετε να δουλευετε το μπλα-μπλα...(προυποθετει εμπειρια στα εν λογω μπαρ...) Εμπιστευθειτε με και δεν θα χασετε...

Εμ,που να το ξέρω κι εγώ?Πρώτη φορά πήγα στο Lido.Πάντως αν ξαναπάω(που δεν νομίζω) θα ακολουθήσω την δική σου τακτική :-)

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια εγώ πήγα πριν από λιγο καιρό στο LIDO και με 100 γιουρια μου πήραν πίπα και γάμησα (στο prive)..... Kαι λέω αλήθεια μπορείτε να το διαπιστώσετε

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ρε παιδια εγώ πήγα πριν από λιγο καιρό στο LIDO και με 100 γιουρια μου πήραν πίπα και γάμησα (στο prive)..... Kαι λέω αλήθεια μπορείτε να το διαπιστώσετε

Με το Πινόκιο έχεις καμιά συγγένεια??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
100????????? :o :o :o
Σ'έπιασαν κορόϊδο φίλε... :grin:

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Πώς θα το διαπιστώσουμε ακριβώς? Α, μη μας πεις, φαντάζομαι θα πρέπει να πάμε, ε? Ε ρε κ****κράχτες

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1

Μεγάλη επιτυχία....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το Λίντο παλιά είχε στη σκηνή ένα διαστημόπλοιο... μήπως αυτά έγιναν σε άλλο πλανήτη;;;  :2funny: :2funny: :2funny: 

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Καλά δεν παίζει το σενάριο..

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Με το Πινόκιο έχεις καμιά συγγένεια??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλε μου το παληκαρι πρεπει να λεει αληθεια...Στο μαγαζι ειναι ενα ελαφρως μελαμψο μωρο γυρω στα 30φευγα με σχιστα ματια κ με σιλικονη που γαμιεται με 70-100€.Το διαπιστωσα μια καθημερινη που το προτεινε απο μονη της...Για του λογου το αληθες μου το εχουν πει κι αλλοι. Εγω παντως δεν εδινα τοσα λεφτα για να γα**σω εκει μεσα κ ειδικα τη συγκεκριμενη γκομενα... Γραφειακι και παλι γραφειακι.....

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Εφικτον. Αλλα μονο απο πολυ λιγες.

Επισκέπτης
Nα μην κατηγορουμε μονο τα κοριτσια....αυτο μπορουν...αυτο προσφερουν...στον ανταγωνισμο δεν υπαρχουν θεμιτα/αθεμιτα μεσα....
Ασε που βλεπω πελατες χειροτερους κ απο κουασιμοδους...οποτε ευτυχως που υπαρχουν κ τα λεγομενα μπαζακια (κατ'εμε)...κ ξελαμπικαρουν οι κυριοι....

Αυτα τα λιγα....κ προσπαθηστε να μην λετε τετοια πραγματα εδω...φορα παρτιδα...γιατι μετα θ'αναρωτιεστε,ΠΑΛΙ,μερικοι..γιατι δεν το ενα...γιατι δεν το αλλο...μεσα στο πριβε...κ τσαμπα τα λεφτα....κ μαλακια το μαγαζι...κ τα ρεστα...

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Nα μην κατηγορουμε μονο τα κοριτσια....αυτο μπορουν...αυτο προσφερουν...στον ανταγωνισμο δεν υπαρχουν θεμιτα/αθεμιτα μεσα....
Ασε που βλεπω πελατες χειροτερους κ απο κουασιμοδους...οποτε ευτυχως που υπαρχουν κ τα λεγομενα μπαζακια (κατ'εμε)...κ ξελαμπικαρουν οι κυριοι....

Αυτα τα λιγα....κ προσπαθηστε να μην λετε τετοια πραγματα εδω...φορα παρτιδα...γιατι μετα θ'αναρωτιεστε,ΠΑΛΙ,μερικοι..γιατι δεν το ενα...γιατι δεν το αλλο...μεσα στο πριβε...κ τσαμπα τα λεφτα....κ μαλακια το μαγαζι...κ τα ρεστα...

Όχι βέβαια δεν τα κατηγορούμε, και ο όποιας μορφής ανταγωνισμός υπάρχει μεταξύ τους καλά κάνει και υπάρχει και είναι προς όφελος δικό μας.  :thumbsup:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

καλά τα λέει ο μεφιστοφ..  :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ακομα και ο φραπες δε πρεπει να ανφερεται φορα παρτιδα για μενα,το χω ξαναπει...αλλα μερικοι απο τη χαρα τους δε κρατιουνται μαλλον..

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ακομα και ο φραπες δε πρεπει να ανφερεται φορα παρτιδα για μενα,το χω ξαναπει...αλλα μερικοι απο τη χαρα τους δε κρατιουνται μαλλον..

Ο κοσμος το 'χει βουκινο και εμεις κρυφο καμαρι..

Ο Λ Ο Ι οι εμπλεκομενοι το γνωριζουν..μα Ο Λ Ο Ι σου λεω..!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ναι, αλλά δεν είναι ανάγκη να πηγαίνουν καρφωτοί σε κάποια κορίτσια κάποιες περιόδους. Έχει ξανασυμβεί και άλλες φάγανε 3 μέρες στο τμήμα κλπ κλπ.
Το προηγούμενο θέμα έχει συζητηθεί prive και μόνο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom