Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Η Μαρθα δε δουλευει στο μαγαζι ε?

Δουλεύει αλλά αυτή τη περίοδο έχει να εμφανιστεί καιρό...Τουλάχιστον καθημερινή που έχω πάει δεν την έχω πετύχει...Μήπως εργάζεται μόνο Σάββατα...

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Τυποι μου για την Ντανιελα που ως γνωστον πρηζει φρυδια για χορους κτλ... την εχει παρει κανεις πριβε ? Ξερουμε τπτ ?
Γιατι κάθε φορα π παω είναι τοσο πιεστικη και λεω να δοκιμασω από περιεργεια εκτος αν ξερει κανεις σας ότι είναι φολιτσα..

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
Δε πειράζει έχει κάτι  :tits: :tits: :tits: καλοφτιαγμένα!!!!

η μοντεστα δουλευει σε μαγαζι στη Δανια. καλυτερα λεφτα. εδω ερχεται πια για εκτακτες εμφανισεις. ηταν εδω για λιγες μερες τελη Νοεμβριου αλλα την εκανε παλι. ποτε θα ξαναεμφανιστει αγνωστο

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
η μοντεστα δουλευει σε μαγαζι στη Δανια. καλυτερα λεφτα. εδω ερχεται πια για εκτακτες εμφανισεις. ηταν εδω για λιγες μερες τελη Νοεμβριου αλλα την εκανε παλι. ποτε θα ξαναεμφανιστει αγνωστο

Toν Ιανουάριο θα γυρίσει μόνιμα...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Τυποι μου για την Ντανιελα που ως γνωστον πρηζει φρυδια για χορους κτλ... την εχει παρει κανεις πριβε ? Ξερουμε τπτ ?
Γιατι κάθε φορα π παω είναι τοσο πιεστικη και λεω να δοκιμασω από περιεργεια εκτος αν ξερει κανεις σας ότι είναι φολιτσα..
Λοιπον,θα σου πω την δική μου άποψη,που την εχω πάρει 2 φορές στο 50αρικο,μπας και σε βοηθήσω.Ει Άι περίεργη περίπτωση,αλλα δν την λες και φόλα.Εξηγουμαι....εκει που πάει να σε "ψήσει",κανε λίγο τον δύσκολο του τύπου " δεν ξερω,ειναι πολλα,θα αξιζει? θα περάσουμε καλα?" και τέτοιες παπαριές.Να μην στα πολυλογώ,θα σου προτείνει να σου παίξει κλαρίνο στα ενδότερα(φυσικα για το 100ρικο,θα σου πει για σεξ).Δεν λεω,δε λεει μπαρουφες,αλλα.......Θα προσπαθήσει να σε ξεπετάξει,θα χρησιμοποιήσει πολυ χεράκι,αν την αφήσεις λάσκα,δεν ξερω.Για μια δοκιμή οκ,αλλα προτιμώ πιο cool μωρά εγω προσωπικά.  ;)

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Λοιπον,θα σου πω την δική μου άποψη,που την εχω πάρει 2 φορές στο 50αρικο,μπας και σε βοηθήσω.Ει Άι περίεργη περίπτωση,αλλα δν την λες και φόλα.Εξηγουμαι....εκει που πάει να σε "ψήσει",κανε λίγο τον δύσκολο του τύπου " δεν ξερω,ειναι πολλα,θα αξιζει? θα περάσουμε καλα?" και τέτοιες παπαριές.Να μην στα πολυλογώ,θα σου προτείνει να σου παίξει κλαρίνο στα ενδότερα(φυσικα για το 100ρικο,θα σου πει για σεξ).Δεν λεω,δε λεει μπαρουφες,αλλα.......Θα προσπαθήσει να σε ξεπετάξει,θα χρησιμοποιήσει πολυ χεράκι,αν την αφήσεις λάσκα,δεν ξερω.Για μια δοκιμή οκ,αλλα προτιμώ πιο cool μωρά εγω προσωπικά.  ;)

Εισαι ωραιος, ευχαριστω  :thumbsup:

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Ξέρουμε αν η Βικτωρία με τα τεράστια είναι στο μαγαζί????Αν ναι ποιές μέρες?????Κάτι άκουσα ότι την έχει κάνει για απέναντι!!!!!

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Επίσκεψη εχθές κατά τις 12,ακριβώς άμα τη ενάρξει της νέας ημέρας,στο εν λόγω ηδυπαθές και αμαρτωλό σωληνάδικο.Ο κόσμος αρκετός δια τα δεδομένα της ημέρας και της ώρας,ο οποίος και κυμάνθηκε στα ίδια αριθμητικά επίπεδα και για το υπόλοιπο της νυκτός!
Χοροί στην πίστα ολίγον υποτονικοί και μικρή σε διάρκεια,χωρίς full nude!Λαϊβ σεξ δεν υπήρξε,ούτε και αναφέρθηκε ότι θα υπάρξει στη συνέχεια.Κλασσικά υπήρξε το free dance πρόγραμμα,εις τα τέσσερα άκρα του μαγαζιού και γενικώς μια υποτονική ατμόσφαιρα ως προς το θεαθήναι.Αυτό,βεβαίως,δεν ήταν απαραιτήτως κακό,διότι αντισταθμίστηκε με την ευχάριστη και "Ζεστή" διάθεση των περισσοτέρων κοριτσιών,οι οποίες(λόγω ημέρας και προγράμματος προφανώς) ήσαν πολύ πιο διαθέσιμες ως προς την ευχαρίστηση των πελατών και την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών!  ;)
Αυτά,σε γενικές γραμμές,καθώς και η ακόλουθη ταπεινή προσπάθεια για.....ρόστερ!  :cheesy:
1.)Άντζυ,κοντό,καστανομάλλικο,μπαμπάτσικο και πολλά υποσχόμενο!
2.)Τζένιφερ,η Φιλιπ-πινέζα,γνωστή και μη εξαιρετέα εκει μέσα.
3.)Βανέσα,καλό μωράκι,με ωραίο,πλούσιο,αφράτο κωλαράκι(αν και λίγο ξινή μου φάνηκε)
4.)Άρτεμις,πιο παλιά κουίνς και κλεοπάτρα,ξανθιά,μέτρια και ψιλοαδιάφορη παρουσία.
5.)Σεβντά,Τουρκάλα σάπια,και αυτή εξ Κλεοπάτρα(απουσίαζε η φίλη της,με την οποία είναι "κώλος και βρακί",γιατί είχε ρεπό)
6.)Τίνα,νομίζω ΟΥγγαρέζικο μίνι θωρηκτό,ξανθιά,αλλά καλή κοπέλα.  :grin:
7.)Ρούμπι,καστανόξανθο στυλιάρι,πραγματική μουνάρα!  :cum:  :cum:  :cum:
8.)Βερόνικα,δεν την θυμάμαι πως ήταν!  >:(  :(  :cheesy:
9.)Μπιάνκα,επίσης μουνάρα,ξανθιά,λεπτή,με μικρό σχετικά στήθος.Κάπως ψυχρή και απόμακρη μου φάνηκε όμως.
10.)Λουίσα Ντα Μάτα,επίσης πασίγνωστη και μη εξαιρετέα.Βραζιλιάνα  ;)
11.)Αλία,μελαγχρινό,αδύνατο με ωραίο κωλαράκι και μικρό βυζάκι(φορούσε και λευκό πουκαμισάκι)
12.)Άντα!
13.)Τζέσικα,πρηξαρχίδω,ξανθιά,βαρέων βαρών,αδιάφορη.
14.)Μια μελαγχρινή μουνάρα,με τέλειο κώλο και πρόστυχο πρόσωπο  :2on1: ,αλλά δεν θυμάμαι όνομα(Σάντρα ίσως).Με αλογοουρά!
Επίσης παρούσες Φλώρυ,Έρρικα και Καταλίνα,καθώς και 4-5 ακόμη.Περίπου 21-22 κοπέλες συνολικά,κατ'εκτίμηση,οπότε,καθόλου άσχημα για καθημερινή.
Αυτά από μένα,αγαπητοί συναγωνιστές!  :)

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Μπαρούχο,είσαι θεός!!!!ξέρεις και την παραμικρή λεπτομέριεα για κάθε μαγαζί!!!!
Είσαι σίγουρος όμως ότι λέμε την ίδια????Υπήρχε στο Kinky μια Βικτώρια με μεγάλα βυζιά,αλλά αυτή που σου λέω εγώ είναι από παλιό Gold,Baby-0 και έχει τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!Τελευταία δούλευε στο lido(2 χρόνια περίπου) Παρασκευή και Σάββατο και σκεφτόταν να πάει στο παλιό Gold που θα άνοιγε με καινούριο όνομα(δεν ξέρω αν έχει ανοίξει ακόμα).
Αν μπορείς,μπορείς να μου επιβεβαιώσεις ότι μιλάμε για την ίδια και αν ναι ποιές μέρες δουλεύει????

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Μπαρούχο,είσαι θεός!!!!ξέρεις και την παραμικρή λεπτομέριεα για κάθε μαγαζί!!!!
Είσαι σίγουρος όμως ότι λέμε την ίδια????Υπήρχε στο Kinky μια Βικτώρια με μεγάλα βυζιά,αλλά αυτή που σου λέω εγώ είναι από παλιό Gold,Baby-0 και έχει τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!Τελευταία δούλευε στο lido(2 χρόνια περίπου) Παρασκευή και Σάββατο και σκεφτόταν να πάει στο παλιό Gold που θα άνοιγε με καινούριο όνομα(δεν ξέρω αν έχει ανοίξει ακόμα).
Αν μπορείς,μπορείς να μου επιβεβαιώσεις ότι μιλάμε για την ίδια και αν ναι ποιές μέρες δουλεύει????

Η Βικτώρια που υπήρχε υπάρχει ακόμη μία που δε μιλάει ελλήνικά με ενισχυμένο στήθος...Πολύ ευγενική και με κάπως επίπεδο κώλο...Αυτή που λες εσύ είναι με τα μεγάλα τα tips,milf με κάπως λευκή επιδερμίδα...Αν δεν απατώμαι πρέπει να έχει κάνει πέρασμα και από erotica αχαρνών...

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Για άλλη Βικτώρια λέει ο ένας και άλλη ο άλλος... Ο Ζαχουλίνος λέει για την Ουκρανή που δούλευε στο baby o το υπόγειο της Συγγρού μετά στο Baby Gold και σε πολλά άλλα και μέχρι πριν ένα μήνα περίπου ήταν στο Lido...

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Ξέρουμε αν η Βικτωρία με τα τεράστια είναι στο μαγαζί????Αν ναι ποιές μέρες?????Κάτι άκουσα ότι την έχει κάνει για απέναντι!!!!!
Επίσκεψη στο ίδρυμα χθες αργά(κατά τις 6 παρά)!!!!Βικτώρια απούσα!!!!!Επίσης έλειπαν και αρκετές κοπέλες από το παλιό roster!Μου φάνηκαν πολύ λίγες σε σχέση με παλιότερα,ίσως βέβαια και να είχαν σχολάσει λόγω της ώρας!!!!!!!Ξεχώριζε και πάλι η Βανέσσα!!!!!!!!!Απλά απίστευτη!!!!!!!!!Όποιος ξέρει κάτι,ας το καταθέσει,γιατί όλες αυτές οι απουσίες μου φάνηκαν ύποπτες!!!!!!!

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Απ' ότι μου είπε κάποια απ' τις παλιές στο μαγαζί, τελευταία έχουν σταματήσει να πληρώνουν κανονικά τις κοπέλες και τους δίνουν χαρτάκια με τα οφειλόμενα και καλά ότι θα τις πληρώσουν άλλη μέρα. Έτσι κάποιες φοβούνται ότι δεν θα πάρουν ποτέ τα λεφτά τους και ψάχνουν αλλού την τύχη τους. Σύμφωνα με την ίδια πάντως, φράγκα υπάρχουν και όπως λέει, μάλλον τα βάζει στην τσέπη του ο μετρ του μαγαζιού.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Απ' ότι μου είπε κάποια απ' τις παλιές στο μαγαζί, τελευταία έχουν σταματήσει να πληρώνουν κανονικά τις κοπέλες και τους δίνουν χαρτάκια με τα οφειλόμενα και καλά ότι θα τις πληρώσουν άλλη μέρα. Έτσι κάποιες φοβούνται ότι δεν θα πάρουν ποτέ τα λεφτά τους και ψάχνουν αλλού την τύχη τους. Σύμφωνα με την ίδια πάντως, φράγκα υπάρχουν και όπως λέει, μάλλον τα βάζει στην τσέπη του ο μετρ του μαγαζιού.

Και στην πουτανια κριση; Ειναι οντως τα υστερα του κοσμου, οι τελευταιες μερες της Πομπηιας  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom