bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.177
- Πόντοι
- 5.916
Η Λαουρα ειναι ασχετοι
η μαρτα στο πριβε ξερει κανεις αν κανει πιπα?
θα ηθελα να διωρθωσω υστερα απο pm που δεχθηκα απο νεο μελλος που λεει πως ειναι η μαρτα λεγοντας οτι δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι μαρτα, αλλα δεν νομιζω οτι εχει πολυ σημασια αν ειναι η οχι . Μαρτα για καλο το εγραψα μιας και ειμαι φαν της πισω κινησης σου, που για μενα ειναι απο τις καλυτερες στην νυχτα, αλλα και στην ημερα.σίγουρα μαρτα
πιό πιθανό είναι να γίνει ο μάρκος σεφερλής σέντερ μπάκ της μπάτε μπορίσοφ!!!!
Επεσκέφθην το εν λόγω σωληναδικο,την Πέμπτη κατα τη 1,και έκατσα περίπου 1 μισή ωρα.Παρα πολύς κόσμος,ειδικά για καθημερινή,πολλες κοπέλες για ολα τα γούστα,καθώς και κάποιες μικροαπουσίες( προσωρινες,μόνιμες) οπως των Λουιζα ντα Μάτα,Ρόζα Ροζίτα,Βερόνικα και Γκρέυς! Έκατσα στο μπαρ αναγκαστικά,λόγω της πληρότητας στο μαγαζί.Επελεξα για έναν ανακουφιστικό πριβέ την Ρουμανα Ντανίελα,η οποία ναι μεν θα σας ικανοποιήσει,αλλα αρκετά διεκπαιρεωτικά και ολίγον τι σπαστικά (άπειροι πιτσιρικάδες και τυχόν εγκεφαλικοί μπορει να ξενερώσουν άνετα),οπότε δεν την συνιστώ.
Επιπλέον,θα ήθελα να κανω δυο σχόλια σχετικα με τα ζευγάρια που επισκέπτονται τα στριπ.Ετυχε και έκατσε δίπλα μου στο μπαρ,ενα ζευγάρι περι τα 25-28,το οποίο δεν πρόσεξα ουτε ποτό να μην εχει παραγγείλει!Μαλιστα τους πρόσεξα να σχολιάζουν το γεγονός οτι κούμπωμα το πουκάμισο μου,επιστρέφοντας απο το wc,μετά το πέρας του χορού που πήρα.Ενα καίριο ερώτημα,λοιπον,γιατι έρχονται?Τι καταλαβαίνουν ερχομένου εκει απλα χαζεύοντας και κάνοντας ανόητα σχόλια χωρίς ουδέν νόημα? Πρεπει επιτέλους κάποιοι/ες να μάθουν επιτέλους να ξεχωρίζουν τα κλαμπ,τα μαγαζιά του Κιάμου,τα κομμωτήρια κ.λ.π με τα στριπ!!!
Εχει μετακομισει πολυ καιρo στο FBI φιλος,η Βερονικα πακετο με το γκομενο της ΡουμανιαΕπεσκέφθην το εν λόγω σωληναδικο,την Πέμπτη κατα τη 1,και έκατσα περίπου 1 μισή ωρα.Παρα πολύς κόσμος,ειδικά για καθημερινή,πολλες κοπέλες για ολα τα γούστα,καθώς και κάποιες μικροαπουσίες( προσωρινες,μόνιμες) οπως των Λουιζα ντα Μάτα,Ρόζα Ροζίτα,Βερόνικα και Γκρέυς! Έκατσα στο μπαρ αναγκαστικά,λόγω της πληρότητας στο μαγαζί.Επελεξα για έναν ανακουφιστικό πριβέ την Ρουμανα Ντανίελα,η οποία ναι μεν θα σας ικανοποιήσει,αλλα αρκετά διεκπαιρεωτικά και ολίγον τι σπαστικά (άπειροι πιτσιρικάδες και τυχόν εγκεφαλικοί μπορει να ξενερώσουν άνετα),οπότε δεν την συνιστώ.
Επιπλέον,θα ήθελα να κανω δυο σχόλια σχετικα με τα ζευγάρια που επισκέπτονται τα στριπ.Ετυχε και έκατσε δίπλα μου στο μπαρ,ενα ζευγάρι περι τα 25-28,το οποίο δεν πρόσεξα ουτε ποτό να μην εχει παραγγείλει!Μαλιστα τους πρόσεξα να σχολιάζουν το γεγονός οτι κούμπωμα το πουκάμισο μου,επιστρέφοντας απο το wc,μετά το πέρας του χορού που πήρα.Ενα καίριο ερώτημα,λοιπον,γιατι έρχονται?Τι καταλαβαίνουν ερχομένου εκει απλα χαζεύοντας και κάνοντας ανόητα σχόλια χωρίς ουδέν νόημα? Πρεπει επιτέλους κάποιοι/ες να μάθουν επιτέλους να ξεχωρίζουν τα κλαμπ,τα μαγαζιά του Κιάμου,τα κομμωτήρια κ.λ.π με τα στριπ!!!
Vicky laura
Α μάλιστα,ωραίος φιλε μου,σ ' ευχαριστω για την πληροφορία.Εχει μετακομισει πολυ καιρo στο FBI φιλος,η Βερονικα πακετο με το γκομενο της Ρουμανια
Εχει μετακομισει πολυ καιρo στο FBI φιλος,η Βερονικα πακετο με το γκομενο της Ρουμανια
Όχι,η Βερονικα στην οποία εγω αναφέρομαι (φαντάζομαι και ο φίλος παραπάνω) ειναι καστανόξανθη,με μπουκλες,Ρουμανα,με σχετικα μικρά,νερουλά βυζιά.δεν ξερω για ποια ακριβως βερονικα μιλατε.παντως μεχρι κ πριν ενα μηνα (ισως κ λιγοτερο) η μοναδικη βερονικα του fbi ηταν η γνωστη ως roxxy απο εροτικα (αλβανιδα με τεραστια μασταρια).η οποια ξαναγυρισε στο κινκι απο την στιγμη που ανοιξε παλι.το σαββατο που ημουν fbi δεν θυμαμαι να αναφερθηκε καποια με το ονομα βερονικα.
Η Γκρευς ειναι πλεον στο FBI,η Βερονικα πακετο με το γκομενο της Ρουμανια.....Εχει μετακομισει πολυ καιρo στο FBI φιλος,η Βερονικα πακετο με το γκομενο της Ρουμανια
μπορείς να δώσεις περιγραφη απολλωνιαςη απολλωνια υπαρχει ακομη στο λιντο ?
η απολλωνια υπαρχει ακομη στο λιντο ?
ρουμανα , μαυρο μαλι , σιλικονε στηθος και πολυ γυμνασμενη , πολλες φορες φορουσε φορεμαμπορείς να δώσεις περιγραφη απολλωνιας
ευχαριστω βασιληΌχι έχει αποχωρήσει....