TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 805
- Πόντοι
- 86
Η ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΡΑ. ΕΤΣΙ ΤΗ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΤΛ. ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΧΟΡΟΥΣ ΚΤΛ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ
Απο yannisbξερει κανεις κατι για αυτο το μουναρο;
τιμες,υπηρεσιες,βαρδιες,ονομα δουλειας κλπ;
Ειναι ρουμανα και εχει ερθει Ελλαδα με τον γκομενο της. Στο prive τουλαχιστον εμενα ουτε το εσωρουχο δεν εβγαλε.ξερει κανεις κατι για αυτο το μουναρο;
Καλησπέρα,
Κύριοι, μείνετε μακριά από Εβελίνα ( ).
Έχει φοβερή κολάρα, αλλά είναι πολύ φαντασμένη και θέλει να φάει πολλά μέσα και έξω για γαμηθεί.
Κάνει το λεσβιακό με την Μάρθα.
Τίποτα από αυτά που θα σου πει δεν είναι αλήθεια. Μια δεν έχει λεφτά για το ενοίκιο, μια χρωστάει λεφτά σε άλλες κοπέλες και τις κόβουν λεφτά για να τα δώσουν στις άλλες και άλλα τέτοια.
Δεν έχει να πει τίποτα καλό για τις άλλες ακόμα και για αυτές που την θεωρούν φίλες τις (Ρόζα, Μάρθα).
Κύριοι ΜΑΚΡΙΑ, είναι πεταμένα λεφτά η "κυρία"
εγω το βλεπω κανονικοτατα το προφιλ!
Μπας και έδιωξαν τον γεροντάκο, ξερει κάνεις; Έχω πέντε μήνες να πατήσω λόγω της συμπεριφοράς του (και του υπόλοιπου προσωπικού) την τελευταία φορά. Τον Απρίλιο πάντως είχε ωραία μουνιά. Ας βάλουν μυαλό επιτέλους και να σέβονται τον πελάτη.
ξερει κανεις κατι για αυτο το μουναρο;
Τύπε τι σε πείραξε ο γεροντάκος ; Εϊναι cult μορφή
Μετά από χρόνια θα λες "είχα τσακωθεί και με το γέρο που ήτανε μετρ στο λίντο"
Ρε παιδια τοσες σελιδες εχω δει και δεν ειδα πουθενα να αναφερεται. Θα το ρωτησω για να μου φυγει πιο πολυ (αν και η απαντηση φανταζομαι πια θα ειναι).
Η Ροζα στο prive των 50 κανει τιποτα?