Καλησπέρα φίλτατοι!
Έστω και λιγάκι ετεροχρονισμένα,μια μικρή ενημέρωση για τα πρόσφατα τεκτετόμενα,στον εν λόγω σωληνάδικο,υπό το δικό μου πρίσμα.Επίσκεψη χτες,περίπου 15 λεπτά πριν την 01:00,και το μαγαζί είχε σχετικά μέτριο κόσμο για τα δεδομένα του-ασχέτως αν επρόκειτο για καθημερινή.Υπήρχε είσοδος στα 10,μαζί με το ποτό,ένεκα της καθημερινής η τιμή αυτή.Πάρκινγκ αρκετά εύκολα,και κοντά στο μαγαζί αν ήθελε κανείς,στον αμέσως επόμενο δρόμο στα δεξιά.Προς επανάληψιν,για όσους δεν γνωρίζουν,στο εν λόγω σωληνάδικο οι τιμές είναι οι εξής:10 ο απλός χορός,ο οποίος γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα απο τα wc,15 το μνό γυναικείο ποτό και 30 το διπλό,50 ο πριβέ χορός στα μικρά,αμαρτωλά και σκοτεινά δωματιάκια,100 ο σπέσιαλ πριβέ!
Η εξυπηρέτηση τυπική,τίποτα το σπουδαίο και ο ελεεινός φαλακρός,ακλόνητος βράχος,επί των εισπράξεων στους απλούς χορούς.Προσοχή!,μη δέχεστε κατευθείαν διπλό χορό,τουτέστιν 20,διότι το κάνει συστηματικά ο συγκεκριμένος σε συνεργασία με κάποιες απο τις κορασίδες! ;)
Οι μουσικές επιλογές αρκετά καλές,σύμφωνα με τα δικά μου γούστα,και ευχάριστα τα εκάστοτε διαλείμματα του.Κατ'εμέ,έτσι πρέπει να είναι ο σωστός dj,με ταιριάζουσες μουσικές επιλογές και κυρίως όχι σαχλαμάρας.
Live show δεν έγινε,παρά μόνο τα γνωστά free style του μαγαζιού με 4 κορασίδες να λικνίζονται σε υπερυψωμένα βάθρα.
Μια ταπεινή προσπάθεια,λοιπόν,απο μένα,για το ομολογουμένως μεγάλο ρόστερ του Λίντο.Εθεάθησαν οι ακόλουθες ιέρειες του σωλήνα:
1.)Στέλα,ξανθιά Ρωσσίδα,σχετικά ψηλή,με έκφυλο πρόσωπο και υπέροχες σιλικονάτες τορπίλες.
2.)Σάντρα.
3.)Μύριαμ,ωραίο,μελαγχρινό τουμπανάκι,με μπουκλέ μαλλί.Συνήθως έκανε το free style show,στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα! ;)
4.)Σαμάνθα.
5.)Λουίζα ντα Μάτα,γνωστή και μη εξαιρετέα!
6.)Σάντι,ψηλή ξανθιά Ρωσίς,μπαμπάτσικη,πραγματικός Υπερ-Σιβηρικός!
7.)Κάρμεν,καστανόξανθη,μουνάρα,με γυμνασμένο κορμί,συνήθως ελικνίζετο στα free style show.
8.)Mπέλλα,εις την Ιταλικήν όμορφη,όνομα και πράγμα,καστανή,σχετικά ψηλή,στυλιάρι,εδοκιμάσθη σε απλό χορό με μέτριες εντυπώσεις.
9.)Αριάννα,Ρωσίς από το μαγευτικό Βλαδιβοστόκ,παλιά καραβάνα στα στριπ,με θητεία σε Original Baby o και Athens Moulin Blue πιο πρόσφατα.
10.)Νικόλ,η κατά κόσμον Γιγκίκα Μορένα,μελαγχρινή,ψιλοσάπια,μετρίου αναστήματος,πρώην Κλεοπάτρα.
11.)Αλέξια.
12.)Ρουσλάνα,μετρίου αναστήματος,ανοιχτόχρωμη,με σώμα "ζυμαράκι".
13.)Γιάννα,σάπιο μιλφο-γκίλφ,μελαγχρινό,με κοντό μαλλί και έντονα κόκκινα βαμμένα χείλη.
14.)Τίνα,ξανθούλα μ συμπαθητικό πρόσωπο,μικρό θωρηκτό εκ Βουδαπέστης,αλλά καλής πάστας άνθρωπος!
15.)Άντζι,την παρουσίασε ο dj,αλλά δεν την θυμάμαι!
16.)Μαρία,καστανή,ψηλή,κουκλάρα,με μικρό στήθος και κορμί λαμπάδα.
17.)Τόνια.
18.)Σάγια,ξανθιά,τούμπανο,πραγματική "πλαστική" πορνοστάρ,με φουσκωμένα τα πάντα πάνω της!Κορμί κόλαση,εν ολίγοις,αλλά πολύ τυπική και διεκπαιρεωτική στον απλό χορό.Δεν αξίζει γενικώς,έτσι "οσφρύστηκα".
19.)Έρρικα,μελαγχρινή,πολύ όμορφη,σέξυ Ρουμάνα,αλλά ολίγον "ψόφια".Τριγυρνούσε ζητώντας χόρο,χωρίς καν να καθήσει ούτε επί ενός sec στον πελάτη.
20.)Αλεξάνδρα.
21.)Πάμελα,μελαγχρινή με μέτριο πρόσωπο,φοβερό "πίσω σύστημα" και απίθανες,σιλικονάτες,"τορπίλες".Πολλά υποσχόμενη για τον πριβέ,και κακώς δεν την επέλεξα τελικά.
22.)Γκαμπριέλα.
23.)Άντα.
24.)Τζένιφερ,η Φιλιπ-πινέζα
,επίσης πασίγνωστη εκεί μέσα.
25.)Λαρίσσα!Τελευταία και καλύτερη που λένε?
Καμία σχέση,φίλτατοι!Πρόκειται για μελαγχρινή Ρουμάνα,με μικρό βυζάκι,πολύ ωραίο κωλαράκι και γενικά μοντελέ κορμί.Ξεχωρίζει εύκολα και "χαράσσεται" εύκολα στη μνήμη(δυστυχώς όχι μόνο γι'αυτό),λόγω του ότι πρόκειται δια διοπτροφόρα σωληνοκόρη!
Ήρθε σε μένα δύο φορές και μου πρότεινε για πριβέ χορό,στα 50 ευρώ.Αφού την ρώτησα για την διάρκεια και το τι παίζει αν την επιλέξω,έλαβα την εξής απάντηση:
"It is about 20-25 minutes,full nude dance and you'll finish!"
"Ωραία",σκέφτηκα απο μέσα μου και δέχτηκα!
Η τύπισσα είναι απάτη σκέτη!Έβγαλε μόνο το στηθόδεσμο της και μου πέταξε και το εξής τραγικό "if you want to finish,you have to give me a tip!".Εξεπλάγην δυσάρεστα,όπως ήταν φυσικό,και την ρώτησα γιατί,για να λάβω την εξίσου "αποστομοτική" απάντηση:"you paid 50e for the club,so,if you want a handjob you have to give me at least 20e!"
Ε πάνω στην καύλα μου,και αφού σκέφτηκα πόσο πολύ την πάτηση,σκεφτόμενος με το κάτω κεφάλι,δέχτηκα και της έδωσα ένα 20αρικο.Είχε και συνέχεια,όμως,η κωμωδία,διότι αμέσως μετά είπε "Ok,start alone,and then,i'll help you to finish!" :o
Ε όχι δα,δεν είμεθα και τόσο μαλάκες!Της είπα να μου δώσει πίσω το tip και θα τελειώσω μόνος μου!Έτσι και έγινε,πυρφόρισα έχοντας την δίπλα μου να της πιάνω το βυζί.Ήθελα πάρα πολύ να την πάρουν τα "σκάγια",προς συμμόρφωσιν και παραδειγματισμόν του ατίθασου πορνιδίου,αλλά δυστυχώς εξετοξεύθησαν 100% κάθετα,κάτι σαν πήδακας συντριβανιού,και όχι ολίγον τι λοξά προς τα δεξιά όπου ευρίσκετο αυτή!
Αυτά απο μένα,πουτανιάρηδες!Ελπίζω να βοήθησα μερικούς. ;)