Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τα γκαρσόνια του μαγαζιού είναι μεγάλα Μουνόπανα :

1) Προσπαθούν με κάθε τρόπο να κλέψουν τον πελάτη (ρέστα, χρεώνουν ότι να ναι).
2) Ειδοποιούν τις κοπέλες με SMS αν ενφανιστεί κανένας πελάτης - φίλος τους να φύγουν  από το τραπέζι που κάθονται και ενώ τις κερνάει κάποιος άλλος.

3)Προχθές τους έκανα ψιλοτσαμπουκα και τους είπα ότι θα τους πλακώσω στο ξύλο όλους εκέι μέσα για τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που κάνουν και μου επέστρεψαν ότι είχα πληρώσει και παραδέχτηκαν έμεσα ότι κάποιοι εκεί μέσα ΚΛΕΒΟΥΝ τον κοσμο. Την Επόμενη φορά να είναι σίγουρος ο Ιδιοκτήτης ότι θα του φέρω την Αστυνομία στο Μπουρδελάκι του αν δεν σέβονται οι σερβιτόροι τους Πελάτες.

1) Aπαραδεκτο
2) Θεμιτο
3) Παραλογο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παιχτη δεν παιζει τετοιο σεναριο ακομη & αν ησουν πελατης που εχει χτισει το μισο μαγαζι..
παρτο αλλιως..
γιατι αφού θα φέρει την αστυνομία να τους γαμήσει την επομενη.
ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχχαχαχα
έτσι έπρεπε να κάνουμε και μεις στον μικρό πρόγκηπα που μας είχε πρήξει τα πελέ με το κωλομάγαζο.
ααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαα

Επισκέπτης
γιατι αφού θα φέρει την αστυνομία να τους γαμήσει την επομενη.
ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχχαχαχα
έτσι έπρεπε να κάνουμε και μεις στον μικρό πρόγκηπα που μας είχε πρήξει τα πελέ με το κωλομάγαζο.
ααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαα
πληρωνω ολα τα ποτα & δινω μπουρμπουαρ ενα χηνοπουλο,σε οποιον πελατακο πει σε σερβιτορο τρυπαδικου "θα σας πλακωσω ολους"..
το ξυλο εξυπακουεται οτι θα το φαει μονος του(μεσα στην αναμπουμπουλα μπορει να του χωσω & εγω 1-2 κλωτσιες)..
Υ.Γ στην καλυτερη τα πλευρα του θα στανιαρουν μετα απο 20 ημερες..
οποιος ξερει τι σημαινει κακωση πλευρων ξερω οτι δεν δεχεται ουτε με 5χιλιαρο..
οποιος θελει να μαθει,εδω ειμαστε..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν ξέρω τι λές εσύ .. τα λεφτά τα πήρα πίσω πάντως και χωρίς αίματα.
αφού ρε φιδέμπορα σίγουρα δεν είπες "θα σας πλακώσω όλους" σαφώς και τα πήρες.
σου συνιστώ να μην ξαναπατήσεις βεβαίως γιατί τα στριπτηζάδικα έχουν κρυφές κάμερες καταγραφής.

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αφού ρε φιδέμπορα σίγουρα δεν είπες "θα σας πλακώσω όλους" σαφώς και τα πήρες.
σου συνιστώ να μην ξαναπατήσεις βεβαίως γιατί τα στριπτηζάδικα έχουν κρυφές κάμερες καταγραφής.
ΠΟΥ εισαι κουμπαρε,ολο γραφεισ κανενα μπανακι δεν μπασ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κάνε playback το video να ακούσεις τι είπα. Για σερβιτόρο σε κόβω .. Λιγούρι και Άφραγκο και πολύ ΜΑΛΑΚΑ! Έχω ενημερώσει το Βασίλη από το μαγαζί και μου είπε πως θα ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ και οι 2.

ενα φιλαράκι μου ζήτουλας έκανε κάτι παρόμοιες μαγκιές παλαιότερα.
κάποια μέρα, ζήτουλας κι αυτός σαν και μένα προσπαθούσε να ξηγήσει στη γυναίκα του τα 3 χιλιάρικα της ζημιάς στο κάρο πολυτελείας μέσα στο υπόγειο πάρκινγκ της πολυκατοικίας τους.

Υ.Γ.
μαζί σου είμαι να απολυθούν πάραυτα.

Υ.Γ. 2
τρύπα κόψε τη νοθεία έχεις αρχίσει και γίνεσαι επικίνδυνος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν κόβεις τις Μαλακίες γιατί γαμάς και εσύ τα threads. Άνοιξε νέο thread και φώναξε και τις υπόλοιπους Μαλάκες να Spamarete εκεί πέρα :-)

ναι τεράστιε. ναι μάγκα του λίντου.

Υ.Γ. αβαβά αυτό που έγραψα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν είμαι  μάγκας του λίντου σου. Τράβα πίσω από την Κουρτίνα και σου έρχομαι. !!! Τις μαγκιές αλλού για να μη σου ρίξω γκαζάκια σε όλα τα μαγαζιά .. και δουλεύεις στη Συγγρού μετά.

αααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχχαχααχαχαχαχαχχααχχαχααχαχαχχααχχααχχαχα

σε ποιά θα περάσεις ρε σεχταίε από όλα;

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μαλακιστείτε λίγο ακόμα .. εγώ πάω να δώσω πίπα  :pipa1: όποιος θέλει να με απειλήσει ή να με δείρει μόνο PM. Stop spamming !!
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΑΚΟΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΓΩ ΑΠΩΧΩΡΟ

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Επίσκεψη εχθές μετά από πολύ καιρό που είχα να παει σε στριπτιζαδικο (γενικώς). Αρκετά καλά τεμάχια. Είχε πολύ κόσμο - δεν το περίμενα για τέλη Ιουλίου. Πήρα κάποιες για απλό χορό. Δεν προχώρησα στο prive. Το show με το ζευγάρι αρκετά καλό. Γενικά το μαγαζί δεν είψε εικόνα εγκατάλειψης - κάθε άλλο.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ντελα  = ρδέλα ?

Για  προσέχετε  είδαμε  και πάθαμε  για  φτιάσουμε  την  ορολογία  της επιστήμης

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Λοιπόν πολύ πρόσφατα πήγα στο μαγαζί (πηγαίνω σε τακτά χρονικά διαστήματα) και αποφάσισα να πάρω μία κοπέλα για χορό, μέσα από την κουρτίνα  (δηλ € 100). Πρός πλήρη απαγοήτευσή μου ο χορός της κοπέλλας αυτής ήταν ό ίδιος ακριβώς με έναν απλό χορό των € 12 ! Ούτε κάν το στριγκάκι της δεν έβγαλε... Και όταν άρχισα να τα ψιλοχώνω στην κοπέλα εκείνη κάτι ψέλλισε ότι δεν κάνει τέτοια κλπ, όταν δίπλα μας γινόταν το έλα να δείς... Δεν μπορεί να πιανόμαστε μαλάκες όταν ερχόμαστε στο μαγαζί τόσα χρόνια και έχουμε καταθέσει αρκετά ευρώπουλα στο ταμείο του ! Αν κάποιες κοπέλλες δε θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω πίσω απο την κουρτίνα με γειά τους με χαρά τους, ας μας το λένε εκ των προτέρων όμως ! Τίμια πράγματα. Πώς δέχεται το μαγαζί να πιάνονται κορόιδα με αυτο το τρόπο παλιοί πελάτες του και να μήν έχουν πλέον την διάθεση να ξαναπατήσουν ; Ας μας απαντήσει κάποιος υπ'εύθυνος !

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Όχι δεν τη ρώτησα, απλά με δική μου πρωτοβουλία (γούσταρα εκείνη τη στιγμή !) την οδήγησα στο κουρτινάκι-πριβέ. Λάθος μου θα μου πείς εντάξει, αλλά για δυό λεπτα ρέ πούστη μου, να είναι ακριβώς το ίδιο με εκείνο των € 12 ; Δε θα σου πώ το όνομα της κοπέλας για να μήν την εκθέσω, θα σου πώ μόνο ότι είναι από τις όμορφες Ρουμάνες.

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Δεν είμαι  μάγκας του λίντου σου. Τράβα πίσω από την Κουρτίνα και σου έρχομαι. !!! Τις μαγκιές αλλού για να μη σου ρίξω γκαζάκια σε όλα τα μαγαζιά .. και δουλεύεις στη Συγγρού μετά.

Ηρεμησε μη χαλασεις κανα πληκτρολογιο ρε αλαν...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Όχι δεν τη ρώτησα, απλά με δική μου πρωτοβουλία (γούσταρα εκείνη τη στιγμή !) την οδήγησα στο κουρτινάκι-πριβέ. Λάθος μου θα μου πείς εντάξει, αλλά για δυό λεπτα ρέ πούστη μου, να είναι ακριβώς το ίδιο με εκείνο των € 12 ; Δε θα σου πώ το όνομα της κοπέλας για να μήν την εκθέσω, θα σου πώ μόνο ότι είναι από τις όμορφες Ρουμάνες.

μήπως είναι από τις όμορφες τσιγγανορουμάνες? :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom