Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεψη χθες 2.30 - 5.00.
Μετα απο πολυυυ καιρο. :headbang:Κοσμος ,γεμάτο...
Καμμια σχεση με το λιντο που ηξερα :tickedoff: ,πολυ δευτερα εως τριτα κορμια, :zzzzz:πολυ Ρουμανια  :headbang:(για κακο το λεω), απογοητευση. :uglystupid:
Βεβαια υπαρχουν κομματια που κανουν παιχνιδι in-out και αυτο εχει την αξια του. ; :cool2:)
Τιμες . εισοδος 15, ποτο απλο κοπελας 15 ,ποτο κανονικο κοπελας 30 .Δεν πηρα τιποτα αλλο πηγαμε για χαλαρα και για τσεκαρισμα... ;)
Απο ροστερ ,(οσες ειδα δηλαδη.)
Λατογια , οσοι λενε οτι ειναι σουπερ σε προηγουμενα ποστ ,εχουν σουπερ δικιο...
Νικολ, Ρουμανακι ψιλομουφα την εκοψα...
Βανεσσα ,φαινεται καλη περιπτωση για φραπεδιες  :)
Σιμονα ,μου αρεσε σαν τεμαχιο αλλα δεν καταλαβα τι παιζει.Θα μ'ένδιεφερε μια ενημερωση.(εχει διδυμη αδερφη?!!!)
Ενα μελαχροινο Ρουμανακι ,Ειρηνη, με πολυ ωραιο κορμακι.Μου εκανε εντυπωση ποσο ευγενικη ηταν...σπανιο...Δεν ξερω τι παιζει αλλα εδωσε υποσχεσεις...
Γενικα δεν ειναι ο βασιλιας των στριπ που γνωριζα και δεν δικαιολογουνται οι τιμες του (θα επρεπε να ειχε καποιες μειωσεις).
Αν θα ξαναπαω ή αν αξιζει να παει καποιος?
Ναι αλλα για συγκεκριμενους λογους.(για σιγουρο φραπε ή για άλλες συννενοησεις)
:rockon:

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Λιντο με εβγαλε ο δρομος τελικα χθες, και πηρα για πρωτη φορα Μαρλεν  :zfuck: για τις υπηρεσιες τις και μονο αλλιως.. Αυτη η Ναομι οντως εχει επιστρεψει δυναμικα  :sunglasses:
Λιγος κοσμος, πιο πολυ απλοι χουροι παρα πριβε, ενα διωρακι εκατσα και τον πουλο μετα!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τι λεει ρε συναγωνιστες το μαγαζι? Αρχισε η περιοδος που λειπουν οι καλες γκομενες λογω καλοκαιριου ή προλαβαινουμε ακομα? Πηγε ενας φιλος την Παρασκευη, χθες, και ελειπε η Ρωξαννη και μια καλη μαυρουλα που ειχε σταμπαρει (πιθανοτατα η Ναομι)...

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
παιδια καλημερα,παιζει αυτη η ναομι που λετε να ειναι εκεινη που ηταν στην βεργας  :cool2: ?. οποιος ξερει σιγουρα ας μου πει.η ας μου περιγραψει πως ειναι η ναομι του λιντο

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Επισκεψη την Τριτη το βραδυ μετα απο συσταση του "παθος". Πρωτη φορα στο ιδρυμα και οι εντυπωσεις μου σχετικα καλες. Μετα απο 2-3 αναγνωριστικους χορους με καποια τεμαχια περασα στην κουρτινα με Ολγα για πληρες σερβις. Καλο ηταν και το σοου με το ζευγαρι.

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Πήγα Lido. Πήρα ένα ωραίο γκομενάκι για prive. Είχα καιρό να πάω. Μπαίνουμε και αντικρύζω τη κουρτίνα. "Τι είναι αυτό;" -"Είναι 50 έξω και 100 μέσα".
Της λέω "Τι εκατό;; Έξω για τώρα". Ελα ντε που όταν χάρευα ερχόταν ο σερβιτόρος δίπλα-δίπλα και έσβηνε τα τσιγάρα... Απαράδεκτο.

Στο κατοστάρικο τι κάνουνε, αλήθεια....??

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τα γκαρσόνια του μαγαζιού είναι μεγάλα Μουνόπανα :

1) Προσπαθούν με κάθε τρόπο να κλέψουν τον πελάτη (ρέστα, χρεώνουν ότι να ναι).
2) Ειδοποιούν τις κοπέλες με SMS αν ενφανιστεί κανένας πελάτης - φίλος τους να φύγουν  από το τραπέζι που κάθονται και ενώ τις κερνάει κάποιος άλλος.

Προχθές τους έκανα ψιλοτσαμπουκα και τους είπα ότι θα τους πλακώσω στο ξύλο όλους εκέι μέσα για τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που κάνουν και μου επέστρεψαν ότι είχα πληρώσει και παραδέχτηκαν έμεσα ότι κάποιοι εκεί μέσα ΚΛΕΒΟΥΝ τον κοσμο. Την Επόμενη φορά να είναι σίγουρος ο Ιδιοκτήτης ότι θα του φέρω την Αστυνομία στο Μπουρδελάκι του αν δεν σέβονται οι σερβιτόροι τους Πελάτες.

Αντί  να  ξεκινάς  πολέμους  το  να  μην ξαναπατήσεις το σκέφτεσαι ως  λύση ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom