Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Πήγαμε λοιπόν και εκεί για να δουμε απο κοντα τι εστί κουρτινάκι. Όχι πως δεν ξέραμε από άλλα γαμαζια αλλά είπαμε μήπως και εκεί γίνεται τίποτα το διαφορετικό. Η επίσκεψη καμικάζι (χτυπάμε και φεύγουμε) ελαβε χώρα πρίν 1 εβδομάδα. 15 Γιούρι είσοδος με ποτό. γυναικείο 15 και πάει λέγοντας...
Λοιπόν η πρώτη που έσκασε στον καναπέ οδήγησε τον ΣαςΤαΠήραΚαιΕφυγα στο κουρτινάκι... Ο φραπές σερβιρίστικε με το απαραίτητο καλαμάκι του Freddo (ξέρετε το χοντρο). Πέραν αυτών μια όμορφη μελαχρινή Λιθουανή μου κράτησε παρέα, ενόσω ο κολλητόστ διασκέδαζε. Συνεννοήσιμη κοπέλα η Λιθουανή της οποίας μου διαφεύγει το όνομα και πρόθυμη να σερβίρει και σε μένα φρέντο καπουτσίνο με των 50. Δεν δοκίμασα διότι στο μάτι μου μπήκε μια άλλη μελαχρινή από Ουκρανία τούμπανο. Πολύ όμορφη κοπέλα αλλά το έπαιζε δύσκολη. "Άλλες το κάνουν, άλλες όχι" μου είπε χαρακτηριστικά. Λειψή η ενημέρωση μου για να προλάβω και τους πονηρίδηδες, όμως οφείλεται στην ελάχιστη ώρα που καθήσαμε. Τέλος να επισημανώ και το σεξ σόου αρκετά καλό με τον ψευτοραπερ και τη μπαλαρίνα. Διασκεδάσαμε αλλά το κουρτινάκι σας και σε άλλο μαγαζί κορίτσια.....

Αυτά και κρατάτε το Τομαχωκ ψηλά!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και εδώ 15?
στα ριπαπά μας.

μαύρο.
επόμενη στάση.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Πήγαμε λοιπόν και εκεί για να δουμε απο κοντα τι εστί κουρτινάκι. Όχι πως δεν ξέραμε από άλλα γαμαζια αλλά είπαμε μήπως και εκεί γίνεται τίποτα το διαφορετικό. Η επίσκεψη καμικάζι (χτυπάμε και φεύγουμε) ελαβε χώρα πρίν 1 εβδομάδα. 15 Γιούρι είσοδος με ποτό. γυναικείο 15 και πάει λέγοντας...
Λοιπόν η πρώτη που έσκασε στον καναπέ οδήγησε τον ΣαςΤαΠήραΚαιΕφυγα στο κουρτινάκι... Ο φραπές σερβιρίστικε με το απαραίτητο καλαμάκι του Freddo (ξέρετε το χοντρο). Πέραν αυτών μια όμορφη μελαχρινή Λιθουανή μου κράτησε παρέα, ενόσω ο κολλητόστ διασκέδαζε. Συνεννοήσιμη κοπέλα η Λιθουανή της οποίας μου διαφεύγει το όνομα και πρόθυμη να σερβίρει και σε μένα φρέντο καπουτσίνο με των 50. Δεν δοκίμασα διότι στο μάτι μου μπήκε μια άλλη μελαχρινή από Ουκρανία τούμπανο. Πολύ όμορφη κοπέλα αλλά το έπαιζε δύσκολη. "Άλλες το κάνουν, άλλες όχι" μου είπε χαρακτηριστικά. Λειψή η ενημέρωση μου για να προλάβω και τους πονηρίδηδες, όμως οφείλεται στην ελάχιστη ώρα που καθήσαμε. Τέλος να επισημανώ και το σεξ σόου αρκετά καλό με τον ψευτοραπερ και τη μπαλαρίνα. Διασκεδάσαμε αλλά το κουρτινάκι σας και σε άλλο μαγαζί κορίτσια.....

Αυτά και κρατάτε το Τομαχωκ ψηλά!!!!!!

Ρουμάνες δε βλέπω και ανησυχώ - συμβαίνει κάτι;

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεψη μετα απο αρκετο καιρο.
Αρκετος κοσμος ,διαφορες κορασιδες.πριβε δεν πηρα.
Ειδα...Αμιρα η οποια ομορφυνε αρκετα αλλα παραμενει το ιδιο χαζη. :idiot:
          Λατογια, ολα τα λεφτα. :sunglasses:
          Ολγα.
Οντως εχει ζεστη αλλα διαφορετικα θα μας ψοφησουν τα τεμαχια μ΄αυτα που δεν φορανε... :2funny:

Vasilis_g7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σους (φιλους) συναγωνιστες....Δεν εχω παει στο Lido να πω την αληθεια μου...Αλλα εμαθα κατι πριν 3-4 μερες και με αφησε λιγο λακαμα...Παιζουν λεει 2 τυποι prive...Ενα με 50-60 ευρω δεν θυμαμαι καλα και ο αλλος με 100 γιουρα οπου ριχνεις και μησιγα κανονικο...Οποιος ξερει τι λεω ας μας πει την εμπειρια του...Αν εχει ξανααναφερθει αυτο που ειπα 1000 σορρυ γιατι δεν διαβασα παλιοτερες σελιδες...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ρουμάνες δε βλέπω και ανησυχώ - συμβαίνει κάτι;
Καπετάνιο για μένα ανησυχείς ή για το μαγαζί?? :grin:

Ρουμάνα μόνο μία μας προσέγγισε, αλλα ήμασταν ήδη κομπλέ...Μελαχρινή, όνομα μου διαφευγει...

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπερα σους (φιλους) συναγωνιστες....Δεν εχω παει στο Lido να πω την αληθεια μου...Αλλα εμαθα κατι πριν 3-4 μερες και με αφησε λιγο λακαμα...Παιζουν λεει 2 τυποι prive...Ενα με 50-60 ευρω δεν θυμαμαι καλα και ο αλλος με 100 γιουρα οπου ριχνεις και μησιγα κανονικο...Οποιος ξερει τι λεω ας μας πει την εμπειρια του...Αν εχει ξανααναφερθει αυτο που ειπα 1000 σορρυ γιατι δεν διαβασα παλιοτερες σελιδες...

Γινονται τετοια πραγματα  :rolleyes: ? ? ?

:headbang:  :s&m_3:  :lheel:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Καπετάνιο για μένα ανησυχείς ή για το μαγαζί?? :grin:

Ρουμάνα μόνο μία μας προσέγγισε, αλλα ήμασταν ήδη κομπλέ...Μελαχρινή, όνομα μου διαφευγει...

Μα για σένα ανησύχησα... το μαγαζί τι ζόρι να τραβάει;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πρίν ξεκινήσω την κριτική μου θα ήθελα πολύ απλά να συμφωνήσω απόλυτα με τον συναγωνιστή smiler καθότι δεν μπορεί να μας το παίζουν πονηρές κάποιες και να μας τρώνε κατοστάευρα και πενηντάευρα τσάμπα.Μου συνέβη και μένα πρόσφατα και ξενέρωσα.Αυτός είναι και ο λόγος που σταμάτησα να σκάω λεφτά πιά σε πριβέ με κοπέλες που δεν έχω ιδία αποψη.Πηγαίνω πάντα με τις ίδιες που γνωρίζω τί μέλι(όχι του μάλλιου) γενέσθαι.Έτσι λοιπόν και τις προάλλες επήγα και επέρασα αρκετά καλά.Κοπέλες είχε αρκετές,ελλείψεις επίσης πολλές.ΡΌΣΤΕΡ?κάτωθι....

Απούσες....

1)τζένιφερ
2)λουίζα
3)ρωξάνη το πουλέν
4)όλγα
5)πάολα προμίλφ
6)κλούντια
7)χουανίτα
8)ρωξάνη το μπάζο
9)ανν μαρύ η τσιγγανορουμάνα

Παρούσες...

1)τρέησι
2)λατόγια
3)ναόμι
4)4η μαύρη
5)βίκυ η μελαχροινή ωραία παρουσία
6)ένυ και τα μυαλά στα κάγκελα
7)αλίκη(πρώην αφροδίτη ξανθιά)
8)μαρλέν(πώ πώ πώ...)
9)λάουρα(πρώην βίκυ του λολίτα)
10)ένα ενοχλητικό μπάζο απίστευτο μιλφ
11)αμίρα
12)ενα όπελ ζαφίρα
13)ένα πολύ γλυκό μελαχροινό που το έχω πετύχει ξανά αλλά δε θυμάμαι ονομα
14)μιά ξανθιά με μακρύ μαλλί που ντίβιζε μέτριο ύψος

είχε επίσης 2,3 μπαζοξανθούλες και κανα δυό μελαχροινά ακόμη σε μιά ευχάριστη βραδυά ελέω μίας και μοναδικής υπάρξεως....δεν είναι άλλη από την..... :dancing:

rolexakias

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
0
φιλε μηπως εχει να μου προτεινεις καποια για καλο πριβε; :pipa1: :fuck1:

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Και γω ημουνα εκει Pathos χθες και επιβεβαιωνω το ροστερακι, ωστοσο εχω να πω επειδη πηγα και στο Baby Gold oti o κοσμος ηταν αρκετος για τετοιες μερες...

elihor

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΛΑτογια κορμαρα μαυρη  κανει και πιπα με καποτα ειχα παει πριν κανα χρονο , κ αν της αρεσεισ μοιραζει και τηλεφωνα για ***** εξω.αν τα σκασεισ για πριβε μπορει και να σε ερωτευτει βασικα. εγω τηλεφωνο πηρα αλλα ακομα δεν κανονισα τπτ μαζι της παντωσ το σηκωνει η ιδια

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
ΛΑτογια κορμαρα μαυρη  κανει και πιπα με καποτα ειχα παει πριν κανα χρονο , κ αν της αρεσεισ μοιραζει και τηλεφωνα για ***** εξω.αν τα σκασεισ για πριβε μπορει και να σε ερωτευτει βασικα. εγω τηλεφωνο πηρα αλλα ακομα δεν κανονισα τπτ μαζι της παντωσ το σηκωνει η ιδια

Kανουν οι μαυρες πιπες????  :pipa2:

:2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266